لباس فرم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع fatemeh z
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : لباس فرم

اجباری بودن لباس فرم خوبه. ولی بستگی داره لباس فرم چی باشه...

به جون خودم هیچ فرقی باگونی نداره
سر و ته یه پارچه سرمه ای رو دوختن به هم شده مانتو!

اصلا ناامید میشم وقتی ریختشو میبینم....

به نقل از مهســـــــــــــا :
پ.ن:من با شلوار مدرسه مشکل داشتم البته!شلوار پارچه ای :-& سال سوم و پیش نتونستن منو مجبور کنن شلوار فرمو بپوشم!با شلوار لی میرفتم مدرسه ;Dتسلیم شده بودن دیگه!
یه وخ خدای نکرده مدرسه ی موقع مهسا رو با مدرسه ی الان ما مقایسه نکنینا... :|
اگه به غیر از ساعتای ورزش شلوار ورزشی(همون سرمه ای)بپوشیمم پدرمونو در میارن :|

+کاشکی برای ماهم رو مانتوهامون آرم سمپاد میزاشتن 8-^
خیلی باحال میشه که... ;;)

شلوارای فرم ما از شلوار کردی گشادتره ~X(

این پستای صفه آخرو خوندم کلن به این نتیجه رسیدم که مدرسه مون خیلی کویته ;D
مانتو که رنگ تیره هرچی باشه : سیاه سرمه اس طوسی زغالی...
مدلشو : ;D عاغا یه مدلایی میدن من موندم ایده شو از کجا میارن ؟ ;D پارسال شکل لباس مهماندارا بود مانتو و مقنعه...
ولی یه چیزیش جالبه با اینکه هر سال یه تولیدی رو میگم و طرح میدن فقط 20% شاید کمتر میرن با اون مدل مانتو تهیه میکنن
بقیه هرجوری که دوس داشته باشن.. مدل مانتوی بیرون حتی ;D
به کوتاهی و تنگی و اینا هم گیر نمیدن
;) ;) ;)

مگه پسرا لباس فرم ندارن شنیدم کت شلواره.

یادش به خیر قرار بود ما ها کت وشلواری بشیم ! ولی نکردن ! راهنمایی رو کت و شلواری کردن فقط هفته اول بچه هاش پوشیدن ! ;D

به نسبت خیلی از مدرسه های دیگه فرمِ مدرسمونُ میپسندم واقعاً! ;D

به نقل از ali 73 :
یادش به خیر قرار بود ما ها کت وشلواری بشیم ! ولی نکردن ! راهنمایی رو کت و شلواری کردن فقط هفته اول بچه هاش پوشیدن ! ;D
یعنی الان هر کی با لباس خودش میره خبری از کت و شلوار نیس؟

الان دیدم بخشنامه رو :o
نمیدونم اینجوری شم :| یا اینجوری :))
چاک رو مقنعه #-o
چی فک کردن راجع به ما :|

به نظرم این که یه فرمی باشه درسته
ناخوداگاه اگه نباشه فکر ادم مشغول میشه که فردا چی بپوشه و اینا
ازون جایی که سطح طبقاتی افراد فرق می کنه این که تو مدارس تجمل گرایی ایجاد نشه و تمرکز نره رو لباس و اینارو قبول دارم
ولی نه به این شکل که فقط میخوان اذیت کنن

خب با توجه به اینکه قرار شد٬ فقط در مورد اصل و اساس "لباس فرم" صحبت شه نه عکس لباس هاتون، مدل شون و رنگ شون. و باز هم تاپیک روال قبلی ِ خودشو طی می کنه، لازم دونستم بگم که اگه اینجوری ادامه داشته باشه قفل میشه. چون قبلاً هم یک تاپیک مربوط به مدل و رنگ بود که قفل شد. و الان با این تاپیک ترکیب شده. :دی
اینکه در مورد لباس فرم نظر بدید، و در کنارش از لباس فرم های مدرسه تون بگید، مشکلی نداره. ولی اینکه بیاید عکس بزارید و آه و ناله و فلان، چرا مشکل داره.

توی این 25 صفحه هم شاید دو سه صفحه درست حسابی در مورد لباس فرم صحبت شده باشه! پس اگر هم چیزی و بحثی تکرار شه، مشکلی نیست. :د

در مورد لباس فرم های مدارس، سوال این هست که چرا کلاً اجباری هستن و همه باید اون مانتو و شلوار و مقنعه ای رو بپوشن که مدیر می گه و حق پوشیدن چیز دیگه ای رو ندارن؟

- خب به نظر خودِ من، اینکه یه چیز مشخصی رو باید پوشید، و اجباری بودنش، کار اشتباهی نیست. جزو قوانینه و به این دلیل که اگه یه چیز مشخص و اجباری نباشه، یه لحظه فکر کنید چه اتفاقی میُفته! هرکسی هرطور و هرمدلی دلش میخواد میاد و کنترل اینجوری سخت می شه! -
از طرفی یه هماهنگی و نظم بین ِ بچه ها به وجود میاد که خودش خیلی خوبه.

سوال دیگه اینکه، همونطور که خیلی ها گفتن توی ِ همین تاپیک، مدل خیلی از لباس ها هم باید حتماً یک جور باشه و کسی حق نداره نوعی دیگه ای بپوشه. چرا باید اینجوری باشه؟ خب چرا رنگ رو اعلام نکنن و هرکسی خودش هر مدلی دوست داره نداشته باشه؟ که ایرادگیری ها هم کم شه تا حدی... این که آستینش فلان و جیبش فلان و گونی ِ و اینا ...

- به نظر من این یکم سخت گیری ِ بیش از حدِّ! که بستگی به جو و اینای ِ اون مدرسه داره شاید ...
مثلاً اینکه متفاوت بودن مدل ها باعث ِ بی نظمی و اینا می شه ... یا یه مدل های تنگ و اینا می پوشن !
کلاً یه کم آزاد گذاشتن هم بد نیست و به نظرم توی ِ مدل دیگه باید آزاد بزارن ... -

نظر شما چیه ؟ :دی

× اه طولانی شد اینم x_x

من با لباس فرم كاملا ً موافقم به شرطي كه مناسب مدرسه باشه. مثلا توي دبستان لباس فرم ما ملوان بود :)) =)) سال بعدش هم مهماندار هواپيما. شد =))

به نظره منم همه مدرسه لباس فرمشون مثله هم باشه خيلى بهتره تا اينكه هر كى هر جور دوست داره لباس بپوشه اين طورى تو كه هر كى هر چى دوست داره بپوشه باعث تجمل ميشه و چشمو هم چشمى ميشه و ديگه مدرسه شبيه مدرسه نيست
لباس فرمه امسالم نسبتاً بد نيست ولى خيلى كلفته رسماً تو بهار مى ميريم :(( :((

منم با خودِ لباس فرم موافقم ولی بسیار افتضاح دوخته میشه انگار از تنه ی درخت الگو گرفتن:-" موازین اسلامی هم اصلا درش رعایت نشده به جز اینکه دور کمرش به شدت گشاده و خیلی هم بلنده:د شلوارشم شبیه شلوار کردی
بعد سایزبندیش جوریه که یکی که قدش کوتاهه باید حتما لاغر باشه و یکی که بلنده باید حتما چاق باشه تا یه سایزی بهش بخوره. پوشیدن دقیقا همون فرم هم اجباری هست.
اگه آزاد بشه و یه رنگ اعلام کنن هرکی مدلشو انتخاب کنه باز به هم میریزه و یه عده مانتوی تنگ یا کوتاه میپوشن و چشم و هم چشمی بشه و از این قضایا !مدیرمون هم عمرا چنین طرحی بزاره مگر اینکه چادر اجباری شه مثلا
چه راهی هست برای اعتراض به مدلِ مانتو؟ ;Dمیشه اصن؟

من لباس فرمودوس دارم چون همه یک رنگن یادش بخیرازراهنمایمون شبیه کیسه بود

ما راهنمایی رنگ مانتوهامون توسی بود برای دبیرستانم سبز
حالا که ما میخوایم بریم دبیرستان رنگشو سرمه ای کردن :-&
یعنی رنگش ... افتضاحه!!!
اندازه شم که وقتی من میپوشم مثل کیسه ی برنجه :-L

• لایک
امتیازات: Frost

به نقل از SA|3A.A :
الان دیدم بخشنامه رو :o
نمیدونم اینجوری شم :| یا اینجوری :))
چاک رو مقنعه #-o
چی فک کردن راجع به ما :|

ای جـــــــــــــــــــــونم بخشنامه !
مگه میخوان بفرستنتون سیرک ؟ =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
خیلی خنده دار بود ! مخصوصا اونجا که مقنعه باید به مانتو وصل شه =)) چاک دارشم شیکه !

مااا که لبااس فرم ندااریم :P خیلییی هم خووووبهه :)) :))

مال ما هم سورمه ایه سر استیناش بادورجیباش سفید .بدنیس ازپارسالی بهتره !!

شکره خدا مدرسه ما لباس فرم نداره 8-}
اول سال میگن رعایت کنید خودتون ما ام رعایت می کنیم خیلی ;))

مال ما قشنگ مث لباس فرم مهمانداراست مال سورمه ای بعد یه چیزی که نمیدونم چه شکلی رو آستیناش داره که دورش سفیده

Back
بالا