لباس فرم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع fatemeh z
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : لباس فرم

به نقل از ایلیا :
مجبور میکنن بخریم :/ امسال حدود 120 تومکن باس پول فرم اشغالو بدیم بعد جمعا یه ماهم نمیپوشیم :/
lمگه از خود مدرسه می خرین؟؟
واسه ما می گفتن برین فلان جا بخرین، اما کسی نمی رفت، حتی اونایی که می پوشیدن فقط همون رنگ می خریدن بعد آرم سمپاد می زدن روش :-?

به نقل از مگه نــــــه؟! :
مگه بده شما ها هم سروسامون بگیرین؟؟؟؟
یکم نظم داشته باشین تو مدارستون؟؟؟؟؟ :-"
والا ما دخترا وقتی میرفتیم کلاس المپ تو مدرسه پسروونه از بوی پا جان ب جان افرین تسلیم میشیدیم!بوش مدهوش کننده بود :-"

ما طرفدار آزادی هستیم :-"
خوب با لباس فرم هم باز همون جوراب هارو می پوشیم که :))
باید جوراب و کفش فرم هم بزارن فکر کنم

ادامه حرفت:اوناییم که میپوشن با اعمال شاغه/شاقه ( :-" )میپوشن :-"
ولی جدا خب اینا مسئولین محترم مدارس ک میدونن اینا زیر بار نمیرن جدا واسه چی اخه واسه اینا فرم تهیه میکنن؟؟؟
بعد اصن اینا میرن فرم بخرن؟؟؟

همون شاقه :))
کلا این مدارس پسرونه پولشون زیادی کرده!! :-" دقت کردین چقد خرج الکی میکنن؟؟
والا تا اونجایی ک بنده میدونم ب اجبااااااااااااار بله میخرن ولی ازش ب عنوان دکور کمد استفاده میکنن :-"

عاغا من این پست قبلیمو از ساعت 23 میخواستم بدم :-L
ولی بخاطر این صفحه ی مسخره ی conection problems نتونستم بدم! هر 5 دقیقه یه بار سمپادیا اینو واسه من نشون میده وقتی ام ک بیاد تا یه ساعت نمیتونم وارد شم :-L قضیه چیه؟

نه باید به بوگیر اتوماتیک یا چمیدونم یه هواکش با نیروی پرقدرت بهتون اهدا کنن :-"
مدرسه رو به گند میکشین وگرنه! :-" :-" :-"
ولی نه جدا این جوراباتونو دلتون خواس لااقل بجا سالیانه،ماهیانه بشورین :-" :))
یادمه بچه ها اسپری خوش بو کننده میزدن وقتی میرسیدیم تو کلاس پسرا :-"

ازدی داشتن به داشتن یا نداشتن فرم نیس! :|
من که جورابام بو نمیده، معمولا 10-15 جفت جوراب می خرم که بتونم همه رو با هم با ماشین لباس شویی بشورم :-"
اما ما پا هامون کلا مستعده :))

منظورم آزادی در این مورد خاص بود، من میرم سمت کمدم باید هر چیزی که دستم میاد رو بپوشم، از اینکه از قبل انتخاب شده باشه اونم توسط یکی دیگه خوشم نمیاد :-"

اخه رنگشو ببینینن :/ به قول یکی بارون بیاد شبیه اسال میشیم :/

به نقل از ایلیا :
اخه رنگشو ببینینن :/ به قول یکی بارون بیاد شبیه اسال میشیم :/

اینو عاااالی اومدی =)) =))
ولی خب بیا یکم مثبت نگر باش! شبیه بستنی شکلاتی عم میشین مثلا :)) کیم مثلا :-"

به نقل از AMiR.R :
من که جورابام بو نمیده، معمولا 10-15 جفت جوراب می خرم که بتونم همه رو با هم با ماشین لباس شویی بشورم :-"
اما ما پا هامون کلا مستعده :))

منظورم آزادی در این مورد خاص بود، من میرم سمت کمدم باید هر چیزی که دستم میاد رو بپوشم، از اینکه از قبل انتخاب شده باشه اونم توسط یکی دیگه خوشم نمیاد :-"

این مستعدو راس میگه!! :-" من مامانم هر روز جورابای داداشمو میشست ولی بازم وقتی وارد خونه میشد از همون دمه در همه ب قول مهرنوش مدهوش میشدن!! :-&
خدارو شکر الان واسه دانشگاهش رفته جای دگ ما موقع بازگشتش مستفیض نمیشیم :-"

من که الان سمپاد نیست...
فرم امسال: چارخوته سبز با شلوار سورمه ای :|

فرم سال اول که سمپاد بودم: فرم نداشتیم :))

به نقل از َArOo(ArShAm) :
فرم امسال: چارخوته سبز با شلوار سورمه ای :|

اوه چه زیبا :-"

بعد این مدرستون دقیقا اجبااااااااااااااارتون میکنه بپوشینشون بسلامتیو دل خوش؟؟؟؟؟؟؟ :))
بعد خدارو شکر کنین پارسال میخواسن فرمم پسرای سمپادیو صورتی-توسی کنن 8-^ =)) =)) =))کاش میکردن :-" حیف شد کلی سوژه خنده از بین بردن اینا :-< :))

اخه تو مدرسه پسرونه اجبارم وجود داره مگ؟؟؟ :-"
توسی -صورتی؟؟؟ =)) =)) اااااه چرا نکردن پس؟؟؟ :)) کلی فان میشد :))

ببينيد من اين رُ كه ميگم كاملن جدي عرض ميكنم.
سال هاي قبل تر مدرسه ي ما ميومد گ* ترين و گشادترين لباس فرم ممكن رُ انتخاب ميكرد طبيعتن همه هم ميبردن تنگ ُ كوتاهش ميكردن.
سال ِ پيش اومد دهن همه رو سرويس كرد.
يك شلوار ِ كتان ِ سرمه اي ِ تنگ داد كه من كه ديگه از همه سايزم كمتر بود به زور تنم ميشد.
به قدري تنگ و چسبان كه دهن همه سرويس شد يك ماه بعد ملت خودشون شلوار هاي گشاد ميپوشيدن. :)))
بعد مانتو هامون هم انصافن خيلي خوب بود سال ِ پيش دختر خاله ام فكر كرد خودم خريدم فُرم نيست. :))

بعد این مدرستون دقیقا اجبااااااااااااااارتون میکنه بپوشینشون بسلامتیو دل خوش؟؟؟؟؟؟؟ :))
بعد خدارو شکر کنین پارسال میخواسن فرمم پسرای سمپادیو صورتی-توسی کنن 8-^ =)) =)) =))کاش میکردن :-" حیف شد کلی سوژه خنده از بین بردن اینا :-< :))
دقیقا اجباره

من بجای پارچه ای کتون میپوشیدم (هم رنگ فرم) بهم گیر میدادن

حیف شد...اونوقت دخترا چه رنگی :))

مدرسه خونه خاله نیس که ادم هر چی که خواس بپوشه که!

ولی این پاهای مستعدتونو(!)یکم بزارین با این شهریوریا ک تجدید اوردن امتحان بدن قبول شنم،بد نیییس یکم روش فک کنین :-" :))
واس من مدرسه حکم محلی رو داشت که دوستام رو می دیدم و بعضی وقت هام به حرف دبیر گوش می کردم :-"
در نتیجه حتی حق داشتم با شلوار خونه برم :-" فقط خودم خوشم نمی اومد :))

شهریوری ها هم بیان کلی جوراب دارم براشون :-"

به نقل از َArOo(ArShAm) :
دقیقا اجباره

من بجای پارچه ای کتون میپوشیدم (هم رنگ فرم) بهم گیر میدادن

حیف شد...اونوقت دخترا چه رنگی :))

شما هم زیادی حرف گوش کردین فکر کنم، حتی دخترا هم این قدر رعایت نمی کنن خیلی ها X_X

ن بابا اینا "مثلا"میرن مدرسه وگرنه با خونه خاله هاشون هییییچ فرقی نداره :-" :))
حالا بیا دوتایی میریم اعتراض میزنیم شاید قبول کردن :)) :)) :))
اوووووووووه!!!!! :)) عجب شانسیــــــــــــــــــــــــــــــ!
میگم این مدرستون دانش اموز جدید قبول نمیکنه؟ ;;)
بعد فرم هاتون همونه دیگه؟؟؟ :-"

تو فقط برگه بیار من اماده ام واسه اعتراض کتبی و محکم :))
مهرنوش پیگیر شو اگه دانش اموز جدید میگیرن با هم بریم :))
فقط سوگند.. الانم فرماتون همون مدلیه دگ؟؟
نیایم پشیمون شیم :-"

یه وخ این شهریوریا به کلاس پاهای مستعدددتون لطمه نزنن خدای نکرده؟؟؟ =)) =))
کی گفته دخرتا حرف گوش نمیکنن؟؟؟؟ :-" گوش نکنن بزور کاری میکنن ک گوش بدن حت آ :-" :|

بعد شما ها ک فرم میگیرین واسه دکورو این حرفا :-" هر سال واسه کمد هاتون دکور درست میکنینو لباس میخرین؟ :))

اینا شیکن اخه :)) هرسال تغییر دکور میدن :))

والّا من فارغ التحصيل شدم اطلاع ندارم فرم هامون چه شكليه :-" ما فرز ٢ بوديم البته :-"
با اون شُل بازي هايي كه تاپيك نمره انظباط گفتم گرفتن نميدونم امسال سياستشون تغييري ميكنه يا نه :))

یه وخ این شهریوریا به کلاس پاهای مستعدددتون لطمه نزنن خدای نکرده؟؟؟ =)) =))
کی گفته دخرتا حرف گوش نمیکنن؟؟؟؟ :-" گوش نکنن بزور کاری میکنن ک گوش بدن حت آ :-" :|

بعد شما ها ک فرم میگیرین واسه دکورو این حرفا :-" هر سال واسه کمد هاتون دکور درست میکنینو لباس میخرین؟ :))
دیگه از فداکاریه دیگه، زکات استعداد در بخشش اونه :)) (ضرب المثل رو بلد نیستم :-" )

دخترا من خودم به شخصه دیدم شلوار لی و کتان و .. می پوشن با مانتویی که حتی رنگش هم گاها فرق داره
خصوصا هم سن های ما که گاها مشکی می پوشیدن :))

من که فرم رو نمی خریدم اصلا :))

باشه از فردا میرم دنبال کاراشون :-"
فقط یه مسئله بعدش ک فرم پسرا صورتی-توسی شد،ما بمونیم تو اصفهان بهشون بخندیم یا بریم پیش سوگند مانتوی خوشگل تو مدرسه بپوشیم؟؟؟ :-? :-" :)) :))

از اونجایی که من همیشه دنبال اجرای عدالتم :-?
نصف سال میمونیم اصفهان ب پسرا میخندیم نصف سالم میریم پیش سوگند اینا مانتو خوشگل میپوشیم :)) :))

به نقل از سـوگـنـد :
والّا من فارغ التحصيل شدم اطلاع ندارم فرم هامون چه شكليه :-" ما فرز ٢ بوديم البته :-"
با اون شُل بازي هايي كه تاپيك نمره انظباط گفتم گرفتن نميدونم امسال سياستشون تغييري ميكنه يا نه :))

عاغا من نذر میکنم تغییر نکنه :))

خب حالا بیا پارتی ما شو ک سیاستشونو تغییر ندن :-"چ حدیث زیبایی :-" :))
خب بهرحال لباساشون شبیه به مدرسه هس لااقل اندازه پای یه مورچه :-" :)) ولی پسرا فرقی نداره لباس عادی با مدرسشون!

راس میگه خدایی لباس پسرا اصن شباهت نداره ب فرمشون!!
من خودم ب شخصه یه مورد مشاهده کردم فرمشون تیره بود اونوقت این با تی شرت نارنجی جییییغ با شلوار لی آبیییی ب همراه عینک دودی و حسن فری و متعلقات رفت مدرسه ;D :))
موارد دیگه عم مشاهده کردم تازه :-"

آقا فرم چیهههه؟؟؟؟؟؟ :o :o :o :o :o :o :o
ما که نداریم B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-)

Back
بالا