لباس فرم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع fatemeh z
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
والا من الان 6 ساله رنگ یونیفرم به تنم ندیدم کلا تیزهوشانای تبریز یونیفرم نمیدونن چیه...:)):)):)):))
ولی تاکید ناظمای بسیاااااااار محترممون روی لباس آبی بلند بود یعنی جلوبازم با این مشخصات میپوشیدی کاری نداشتن...

لباس فرم راهنمایی ما آبی تیره بود. بعد آستین هاش آبی روشن بودن(نه خیلی روشن. همین آبی معمولی) بعد سر آستینش دوباره رنگ خود مانتو بود. مقنعه هم آبی روشن بود که البته خیلیامون سرمه ای یا مشکی میذاشتیم
لباس فرمی که امسال قرار بود داشته باشیمم سر تا پا سرمه ای بود که با توجه به پایه از یک تا سه تا نوار رو آستینش دوخته شده بود

یه پیرهن بگی نگی یاسی متمایل به ابی با یه شلوار سبز خیلی خیلی تیره (اولش خوشم نمیومد ولی الان اوکیه ) :D
پایه های مختلف رنگ شلوار ها تقریبا یکیه ولی رنگ پیرهن ها فرق داره ...
قبلا هم کل مدرسه شلوار قهوه ای و پیرهن کرم میپوشیدن با علامت سمپاد روی جیب پیرهن که با عوض شدن فرم ها آرم هم حذف گردید....:(/:) (چون هر کی میخواد بتونه هر جایی فرم رو بدوزه )

من متوسطه اولم لباس فرزانگان ما سرمه ای سادس و روی مقنعش یه آرم آبی سمپاده همین8->

من کاری به لباس فرم زیبامون ندارم:D
من فقط میخوام بر گردم مدرسههه
دلم واسه اون جشن ها و گاری سواری های تو حیاط و آویزون شدن از وسایل ورزشی تنگ شدههه:((
ولی خب چه انشا هایی می نوشتیم در مورد گونی هایی که می پوشیدیم:))

لباس فرم خوبه به شرط اينكه با كيفيت باشه نه لباسى كه براى گچكارى هم مناسب نيست!

نظرتون در باره ی لباس فرم چیه؟ اینکه کلا لباس فرم وجود داشته باشه ،
طرح ها و مدل ها و رنگ ها و فلان ...

مهسا:توی این 25 صفحه هم شاید دو سه صفحه درست حسابی در مورد لباس فرم صحبت شده باشه! پس اگر هم چیزی و بحثی تکرار شه، مشکلی نیست. :د

در مورد لباس فرم های مدارس، سوال این هست که چرا کلاً اجباری هستن و همه باید اون مانتو و شلوار و مقنعه ای رو بپوشن که مدیر می گه و حق پوشیدن چیز دیگه ای رو ندارن؟

سوال دیگه اینکه، همونطور که خیلی ها گفتن توی ِ همین تاپیک، مدل خیلی از لباس ها هم باید حتماً یک جور باشه و کسی حق نداره نوعی دیگه ای بپوشه. چرا باید اینجوری باشه؟ خب چرا رنگ رو اعلام نکنن و هرکسی خودش هر مدلی دوست داره نداشته باشه؟ که ایرادگیری ها هم کم شه تا حدی... این که آستینش فلان و جیبش فلان و گونی ِ و اینا ...
ای کاش مشکل فقط همینایی ک شما گفتیم بود:)). بدبختی اینجاس که تو مدرسمون نه تنها سلیقه مدیرمون بد بود و لباس جلف انتخاب میکرد، با تنگ بودن یا کوتاه بودنم گیر میداد. مجبور میشدیم یه لباس جلف و بی ریخت گشاد بپوشیم:((گشاد بودن لباس خیلی آزار دهنده هست . آدم مثل دیو می مونه

یه مدت که پاترهد بودم فرم مدرسمو دوس داشتم احساس میکردم رداست! :|

اخه چرا اینقدر گشااااااااد؟!

من ترجیح میدم فرم مدرسمون شبیه گونی باشه (تاحالا نبوده)
ولی هرروز دغدغه ی چی بپوشم نداشته باشم!

رکابی رنگ آبی با شلوار کردی که مادربزرگم دوخته:/
درحال خوردن چای با گل محمدی!

نظرتون در باره ی لباس فرم چیه؟ اینکه کلا لباس فرم وجود داشته باشه ،
طرح ها و مدل ها و رنگ ها و فلان ...

مهسا:توی این 25 صفحه هم شاید دو سه صفحه درست حسابی در مورد لباس فرم صحبت شده باشه! پس اگر هم چیزی و بحثی تکرار شه، مشکلی نیست. :د

در مورد لباس فرم های مدارس، سوال این هست که چرا کلاً اجباری هستن و همه باید اون مانتو و شلوار و مقنعه ای رو بپوشن که مدیر می گه و حق پوشیدن چیز دیگه ای رو ندارن؟

سوال دیگه اینکه، همونطور که خیلی ها گفتن توی ِ همین تاپیک، مدل خیلی از لباس ها هم باید حتماً یک جور باشه و کسی حق نداره نوعی دیگه ای بپوشه. چرا باید اینجوری باشه؟ خب چرا رنگ رو اعلام نکنن و هرکسی خودش هر مدلی دوست داره نداشته باشه؟ که ایرادگیری ها هم کم شه تا حدی... این که آستینش فلان و جیبش فلان و گونی ِ و اینا ...
من که خودم تو سه سال اول متوسطه یونیفورم برای مدرسه نداشتیم خیلی راحت بود ، هرچی میخواستی میتونستی بپوشی فقط یه سری چیزا رو باید رعایت میکردی مثلا آستین کوتاه ممنوع بود ولی خب این تو مدرسه دخترونه اونم تو تهران فک نکنم عملی باشه ولی خب اونا هم باید آزادی انتخاب داشته باشن از نظر من

نمیدونم ازاد باشه خیلی باحال تره ولی به قول @ShAkIbA08 دغدغه چی بپوشم هم مشکله
ولی خب یه چیز شیک باشه . مثلا من یادمه هر وقت بعد مدرسه میخواستیم بریم جایی غصم میگرف که با این لباس های داغون مدرسه نمیشه تو خیابون قدم زد(نظر شخصی خودم بود ) به خاطر همین یه چیزی قشنگ تر که ادم باهاش راحت باشه :|

یسری لباس فرم یه دبیرستانیو دیدم که سارافون بود با روپوش و شلوار. طرحش خیلی قشنگ بود.

سه سال راهنمایی کلا سرمه ای بود مانتو شلوار و مقنعه و فوق العاده ساده...فقط یه نوار ظریف چهارخونه کیوت روی لبه جیب مانتو داشت و سر آستینش هم مدل نایسی بود(کلا ساده و شیک بود)..‌.راضی بودم و بهمم میومد...(تعریف از خود نچ نچ نچ نچ)

لباس فرم ما باحاله
چرا؟
سرمه ایه (خیلی تیره)
بعدا آستیش یه نوار طلایی داره با آرم سمپاد طلایی(حس افتخاریه واس خودش :-" )
سر جیباشم نوار طلایی داره
فقط تا الان دوبار پوشیدمش:\

باید تو یه چیزی اشتراک باشه و لباسا همه شبیه هم باشن تا نظم وجود داشته باشه :-" به نظر من اینجوری قشنگتره :-" حتی تو دانشگاه! :-" :-" :-"
+ رنگای شاد باشه 8-> آخه سرمه‌ای تیره؟؟ :-<

زمانی که بشدت در فاز هری پاتر بودم از پوشیدن مانتوی مدرسه لذت میبردم؛ چون حس میکردم ردا تنمه:)

یک شلوار کتون سرمه ای تیره با یه لباس راه راه و یک آرم سمپاد با رنگ آبی روی لباسمون بود. دوستش دارم :)

فرز یک سال ۱۴۰۰
مقنعه طوسی
مانتو گونی شکل که انگار یه مستطیل بریدن، دوتا مسطیل باریکم به دو ورش چسبوندن شده فرم امسال ما بدبختا:|

فرم های مدرسه تون رو دادن واسه امسال؟
واسه ما شده یه مانتو با رنگ صورتی (البته بچه ها میگن کالباسیه که در هر صورت یه نوع صورتیه😂)که سر جیباش و سر مچ و آستینش یه نوار طوسیه و مقنعه هم طوسیه بدون آرم سمپاد😁✨

Back
بالا