• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

لباس فرم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع fatemeh z
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : لباس فرم

اجباری بودن لباس فرم خوبه. ولی بستگی داره لباس فرم چی باشه...

به جون خودم هیچ فرقی باگونی نداره
سر و ته یه پارچه سرمه ای رو دوختن به هم شده مانتو!

اصلا ناامید میشم وقتی ریختشو میبینم....

به نقل از مهســـــــــــــا :
پ.ن:من با شلوار مدرسه مشکل داشتم البته!شلوار پارچه ای :-& سال سوم و پیش نتونستن منو مجبور کنن شلوار فرمو بپوشم!با شلوار لی میرفتم مدرسه ;Dتسلیم شده بودن دیگه!
یه وخ خدای نکرده مدرسه ی موقع مهسا رو با مدرسه ی الان ما مقایسه نکنینا... :|
اگه به غیر از ساعتای ورزش شلوار ورزشی(همون سرمه ای)بپوشیمم پدرمونو در میارن :|

+کاشکی برای ماهم رو مانتوهامون آرم سمپاد میزاشتن 8-^
خیلی باحال میشه که... ;;)

شلوارای فرم ما از شلوار کردی گشادتره ~X(

این پستای صفه آخرو خوندم کلن به این نتیجه رسیدم که مدرسه مون خیلی کویته ;D
مانتو که رنگ تیره هرچی باشه : سیاه سرمه اس طوسی زغالی...
مدلشو : ;D عاغا یه مدلایی میدن من موندم ایده شو از کجا میارن ؟ ;D پارسال شکل لباس مهماندارا بود مانتو و مقنعه...
ولی یه چیزیش جالبه با اینکه هر سال یه تولیدی رو میگم و طرح میدن فقط 20% شاید کمتر میرن با اون مدل مانتو تهیه میکنن
بقیه هرجوری که دوس داشته باشن.. مدل مانتوی بیرون حتی ;D
به کوتاهی و تنگی و اینا هم گیر نمیدن
;) ;) ;)

مگه پسرا لباس فرم ندارن شنیدم کت شلواره.

یادش به خیر قرار بود ما ها کت وشلواری بشیم ! ولی نکردن ! راهنمایی رو کت و شلواری کردن فقط هفته اول بچه هاش پوشیدن ! ;D

به نسبت خیلی از مدرسه های دیگه فرمِ مدرسمونُ میپسندم واقعاً! ;D

به نقل از ali 73 :
یادش به خیر قرار بود ما ها کت وشلواری بشیم ! ولی نکردن ! راهنمایی رو کت و شلواری کردن فقط هفته اول بچه هاش پوشیدن ! ;D
یعنی الان هر کی با لباس خودش میره خبری از کت و شلوار نیس؟

الان دیدم بخشنامه رو :o
نمیدونم اینجوری شم :| یا اینجوری :))
چاک رو مقنعه #-o
چی فک کردن راجع به ما :|

به نظرم این که یه فرمی باشه درسته
ناخوداگاه اگه نباشه فکر ادم مشغول میشه که فردا چی بپوشه و اینا
ازون جایی که سطح طبقاتی افراد فرق می کنه این که تو مدارس تجمل گرایی ایجاد نشه و تمرکز نره رو لباس و اینارو قبول دارم
ولی نه به این شکل که فقط میخوان اذیت کنن

خب با توجه به اینکه قرار شد٬ فقط در مورد اصل و اساس "لباس فرم" صحبت شه نه عکس لباس هاتون، مدل شون و رنگ شون. و باز هم تاپیک روال قبلی ِ خودشو طی می کنه، لازم دونستم بگم که اگه اینجوری ادامه داشته باشه قفل میشه. چون قبلاً هم یک تاپیک مربوط به مدل و رنگ بود که قفل شد. و الان با این تاپیک ترکیب شده. :دی
اینکه در مورد لباس فرم نظر بدید، و در کنارش از لباس فرم های مدرسه تون بگید، مشکلی نداره. ولی اینکه بیاید عکس بزارید و آه و ناله و فلان، چرا مشکل داره.

توی این 25 صفحه هم شاید دو سه صفحه درست حسابی در مورد لباس فرم صحبت شده باشه! پس اگر هم چیزی و بحثی تکرار شه، مشکلی نیست. :د

در مورد لباس فرم های مدارس، سوال این هست که چرا کلاً اجباری هستن و همه باید اون مانتو و شلوار و مقنعه ای رو بپوشن که مدیر می گه و حق پوشیدن چیز دیگه ای رو ندارن؟

- خب به نظر خودِ من، اینکه یه چیز مشخصی رو باید پوشید، و اجباری بودنش، کار اشتباهی نیست. جزو قوانینه و به این دلیل که اگه یه چیز مشخص و اجباری نباشه، یه لحظه فکر کنید چه اتفاقی میُفته! هرکسی هرطور و هرمدلی دلش میخواد میاد و کنترل اینجوری سخت می شه! -
از طرفی یه هماهنگی و نظم بین ِ بچه ها به وجود میاد که خودش خیلی خوبه.

سوال دیگه اینکه، همونطور که خیلی ها گفتن توی ِ همین تاپیک، مدل خیلی از لباس ها هم باید حتماً یک جور باشه و کسی حق نداره نوعی دیگه ای بپوشه. چرا باید اینجوری باشه؟ خب چرا رنگ رو اعلام نکنن و هرکسی خودش هر مدلی دوست داره نداشته باشه؟ که ایرادگیری ها هم کم شه تا حدی... این که آستینش فلان و جیبش فلان و گونی ِ و اینا ...

- به نظر من این یکم سخت گیری ِ بیش از حدِّ! که بستگی به جو و اینای ِ اون مدرسه داره شاید ...
مثلاً اینکه متفاوت بودن مدل ها باعث ِ بی نظمی و اینا می شه ... یا یه مدل های تنگ و اینا می پوشن !
کلاً یه کم آزاد گذاشتن هم بد نیست و به نظرم توی ِ مدل دیگه باید آزاد بزارن ... -

نظر شما چیه ؟ :دی

× اه طولانی شد اینم x_x

Back
بالا