لباس فرم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع fatemeh z
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : لباس فرم

به نقل از amir3_13 :
اصلا پسرا يونيوفرم دارن؟؟؟.......

رو مدرسه ما كه اصلا نظارتي نيست........و من وقعا متاسفم...............با عرض شرمندگي تو مدرسه مون افرادي هستند كه ابرو ورداشتن..........لنز ميذارن............
من فكر كنم براي دخترا هم اگه ابرو وردارن كادر مدرسه هم كلشونو ور ميدارن.......اما مدرسه ي ما با اون همه هارتو پورتش كه مديرش انقلابي+كادرش رزمنده+جانبازه اصلا نظارتي نميشه
اخه خدایی پسرای مدرسه دیگه باید یه کاری کنن به برو رو بیان بشه ادم نگاشون کنه و یه کم دختر پسند شن اما واسه شماها خیلی ضایعست!!!!!!!شما ها باید برین درستونو بخونین!!! :)) خدایی مدرستون بیجنبه ست!!!!!! :))

صد رحمت به فرم مدرسه ی خودمون حداقل رومون میشه بپوشیم شماها (فرزانگان تهران)چه طور میخواد روتون بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!

به نقل از jernolia :
صد رحمت به فرم مدرسه ی خودمون حداقل رومون میشه بپوشیم شماها (فرزانگان تهران)چه طور میخواد روتون بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
ماله ما که امسال خداست!!!!!!!!!!!!!

به نقل از shadi.n :
ماله ما که امسال خداست!!!!!!!!!!!!!
اره ماله امسال خدایی خیلی خوشگل تر از پارساله

به نقل از mamareza :
هنوز ندادن که ولی تقریبا شبیه یونیفرم مهمان داراست!!!!!!!!!!!!!

اااااااااااا. :-o مگه مدرسه های سمپادم یونیفورم دارن؟!؟!؟!؟ خیلی مسخرس که!!!! بیچاره ها!

ما که یونیفرم نداریم!

به نقل از amir3_13 :
من فكر كنم براي دخترا هم اگه ابرو وردارن كادر مدرسه هم كلشونو ور ميدارن.......اما مدرسه ي ما با اون همه هارتو پورتش كه مديرش انقلابي+كادرش رزمنده+جانبازه اصلا نظارتي نميشه
نه خیر!! اصلا چنین چیزی نیست!
106.gif

تو مدرسه ی ما اصلا به این چیزا گیر نمیدن. (البته تو بعضی مدارس هم خیلی گیر میدن! ;D )

لباس زرد كت و شلوار خاكستري

به نقل از Spammer :
زرد؟!؟!؟!؟
:)) :)) :))
یکم ضایع نیست؟؟؟ خیلی با یونیفرمتون حال می کنین؟؟؟ :))

به نقل از Spammer :
:)) عوض نشده هنوز؟؟؟؟؟؟
وای خدا ماله شما که دیگه عنده ضایعگیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

به نقل از settareh :
آخه میگن نمیدونم به " فـــــرزانـــــــــگــــــان " باید قدرت انتخاب داد ، میگن امسال این مانتو آزمایشی باشه تا سال دیگه این مانتوی اصلی بشه.. واقعا نمیدونم در مورد ما چی فک کردن آخه واقعا این چیــــه؟؟؟ مگه مهدکودکه؟؟؟
من شدیدا خوشحالم که سال آخرم توی اون مدرسه با مانتوهای خوب خودمون تموم شد!
ستاره جون شدیدا برات متاسفم..جدا نمیدونم چی بگم..

به نقل از amir3_13 :
اصلا پسرا يونيوفرم دارن؟؟؟.......

رو مدرسه ما كه اصلا نظارتي نيست........و من وقعا متاسفم...............با عرض شرمندگي تو مدرسه مون افرادي هستند كه ابرو ورداشتن..........لنز ميذارن............

من یه نکته ای رو بگم که شما زیاد دلتون خوش نباشه! تو مدرسه ما یه فرم پسرونه گذاشتن ، فرم خودمون که هست هیچی یه پسرونه هم هست ، احتمالا مال شماست دیگه ، شلوارش یه چیزی تو مایه ها خاکستری- آبی ( بدرنگ ) با بلوز آبی روشن چیز خیلی تابلوییه نمیدونم مال اژه ایه یا نه ولی وقتی تو مدرسه ماست حتما مال سمپاده دیگه ، یعنی مال شما...:-" کت نداشت البته در هر صورت چیز ضایعی بود :-" :-"

به نقل از violet :
تو مدرسه ی ما اصلا به این چیزا گیر نمیدن. (البته تو بعضی مدارس هم خیلی گیر میدن! ;D )

اتفاقا تو مدرسه ما گیر 3 پیچ میدن! هر چند اکثریت اهمیت نمیدن! ;D

به نقل از Spammer :
چقدر ضایع!
مال ماهم یکی نبوق زده بود اون وسط مسطا مانتو طوسی با منجوق دوزی وچین چینایه ضایع!عین لباس عشایر!که الحمدا...برش داشتن...

به نقل از کیمیا.پ :
من شدیدا خوشحالم که سال آخرم توی اون مدرسه با مانتوهای خوب خودمون تموم شد!
ستاره جون شدیدا برات متاسفم..جدا نمیدونم چی بگم..
:(( این طور که بوش میاد ورودی های جدید خیلی خوششون اومده از این مانتو... پایه ما هم که... ! البته با تمام کسایی که صحبت کردیم قرار شد از این نخریم نمیدونم این همه آمار سفارش از کجا در اومده.. :((

مال ما خیلی زشته

پلنگی../

به نقل از thunder :
مال ما خیلی زشته

پلنگی../
شوخی میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان خواهشا اسپم ندین!

ما هر چی دلمون بخواد می پوشیم آخه امسال مدیر مدرسمون عوض شد . هر مانتو و روسری ای که دلمون می خواد می پوشیم البته به یه چیزایی هم گیر می دن مثلا یه روز صبح مدیر منو گرفت گفت چرا مانتوت قرمزه؟

Back
بالا