لباس فرم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع fatemeh z
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : لباس فرم

آره باشه ولی یه فرم شیک

اینجا که همه ی دبیرستانیا ابی نفتیه!!!!

دوختشونم که ی مستطیله دیگه + اینکه شلوارا هم ی سایز بزرگترن ;D

لباس فرم خوبه تقریبا همه ی کشور های پیشرفته هم اینو دارن ولی نه اینجوری!

یادمه چند سال پیش ی مانتو داشتم اون دکمه اخریو اینقد پایین دوخته بودن که قابل کوتاه کردن نبود! :|

تا اونجایی که من میدونم فرم فرزانگانای تهران شبیه همه
جلو بسته بودنش خیلی بده
من از پیش دبستانی لباس فرم داشتم به نظرم بهتر از اینکه هرکی یه چیزی بپوشه بیاد مدرسه

به نقل از mahsa ஐ :
تا اونجایی که من میدونم فرم فرزانگانای تهران شبیه همه
جلو بسته بودنش خیلی بده
من از پیش دبستانی لباس فرم داشتم به نظرم بهتر از اینکه هرکی یه چیزی بپوشه بیاد مدرسه
آره موافقم.من اگه لباس فرم نداشتیم همش به فکر این بودم که چی بپوشم فردا ;Dخدا خیرشون بده راحتم کردن.
ولی آخه چقد مسئولین مدرسه میتونن خنگول باشن؟ما هر سال فرممون یه شکلی بود.مثلا ما خاکستری بودیم.سال بعد از یه جای دیگه فرم گرفتن خاکستریش با مال ما فرق میکرد.سال بعد کلا کردنش سرمه ای.یه عده فرم جدید گرفتن یه عده نه.باز سال بعدش مغزی دوزی داش جلوش. :oاصا یه وضعی. 8-}

راهنمايي كه بوديم به قول مديرمون بايد متفاوت لباس ميپوشيديم ~X(،از اونجايي كه ايجا هيچ مدرسه راهنمايي نبايد سرمه اي بپوشن فكر خلاق مدير ما به اينجا رسيد كه فرم ما بايد سرمه اي باشه،دو سال اول مقنعه ابي روشن داشتيم سال سومم دوماي چاپلوس اومدن نظر دادنو سال اخرم با مقنعه طوسي گذرونديم ~X( X-( X-(،الانم كه اومديم دبيرستان بايد كلا سرمه اي بشيم :-w :-w ~X( ~X( ~X( ~X( X-( X-( X-( X-(

ما الان لباس فرم نداریم

من که امسال واسه ثبت نام رفتم گفتن حتما حتما مانتو زیر زانو باشه هر سال میگفتن ولی ما گوش نمیدادیم ولی امسال سختگیری چند برابر شده! ~X(
فرم ما سورمه ای با مقنعه سورمه ای(من و دوستام مشکی میزاریم :P)
واسه راهنمایی ها هم طوسی با مقنعه ی روشن تر!
مدلشم باید ساده باشه!
من که حاضر نیستم با مانتو شلوار مدرسه تا سر کوچه برم :-&
خیلی دوست داشتم رنگش سورمه ای نبود چون بیشتر مدارس دبیرستانی سورمه ای اند. [-(

ای خدا!!!!
آخه با کت و شلوار چطور میشه رفت مدرسه!؟؟
مگه داریم میریم خواستگاری آخه؟!؟!
ما فرممون کت و شلواره با پیراهن چهار خونه!!!!!!

سر تا پا سورمه ای :|
مدلش فرقی نمیکنه فقط گفتن خیلی جلف نباشه ;D :|

+ با خوندن پست بالایی به همینا راضی شدم :))

یک فرم گشاد سورمه ای که چاقترین آدمم مانتوی شماره ی یک تنش میشه :-\مدلشم از وقتی من بچه بودمو از این خیابون رد میشدم تغییر نکرده #-oبه ناظممون وقتی گفتیم اگه میشه اینکارو کنین گفت شماها میخوان مانتوهاتون آستیناش بابای آرنج باشه از پیراهن مجلسی هم تنک تر و کوتاهتر؟ولی بعضی از بچه ها اینقدر مانتوشونو کوتاه کردن که بلوز زیرشون بلنتره.این فرزانگان 3 تقلید کار غیر از رنگ و مدل دکمه هاشونم مثل ما هست.90%دبیرستانا هم که مانتو و شلوارشون سورمه ای هست آخه این همه رنگ تو دنیا هست.

یک لبـــاس بایر ضایع که شبیه شیر کاکائو یا کرم کاکائو میشیم ;D
مقنعه کرم مانتو کرم قهوه ای ینی می میرم برا رنگا ;D

تا پارسال که راهنمایی بودم لباس فرم مون سبز بود...یه چیزی تو مایه های رنگ برگ اکالیپتوس واسه همین شهدا به ما میگفتن خیارشور :-w
ولی امسال فرم مون قشنگه البته اولش فک میکردیم زشته اما خب وقتی پوشیدیمش دیدیم قشنگه - سرمه ایه و ساده نیست ینی برش و اینا داره
فرم شهدا تو راهنمایی کت و شلوار سرمه ایه با پیراهن آبی که خیلی ها کت شون رو دست میگرفتن
ودبیرستانیاشون کت و شلوار توسی-نقره ای با پیراهن صورتی - ما تلافی میکنیم بهشون میگیم پلنگ صورتی ;D :-"-

مانتو ومقنعه سرمه ای که رو جیبش گرفتن آرم سمپاد رو زدن... :|
یعنی چی آخه :|

• لایک
امتیازات: Frost

به نقل از Mahsa GG :
مانتو ومقنعه سرمه ای که رو جیبش گرفتن آرم سمپاد رو زدن... :|
یعنی چی آخه :|
مگه بده؟

من که زیاد دوست ندارم ولی خب فکر کنم باز از بقیه بهتره

به نقل از Mahsa GG :
من که زیاد دوست ندارم ولی خب فکر کنم باز از بقیه بهتره
من مارک سمپادو گفتم.

لباس فرم ما خیلی خوبه البته مال امسال سه رنگ شلوار دادن سه رنگ پیرهن از هر کدوم که بخوایم میتونیم انتخاب کنیم تازه

جنسشم عالیه

:)) =))دلتون بسوزه

والا لباسای راهنماییمون همش سورمه ای بود. ولی دبیرستان که داریم واردش میشیم هر سال دارن رنگ مانتو شلوارو تیره تر میکنن

من با اقایون کاری ندارم اما دخترا ی گل:

میخوام بگم ارزش نداره برا مانتو و شلوار یا مقنعه تاسف بخورید...دارید میرید مدرسه ، اینو هرکی که شما رو میبینه میدونه ، عروسی که

نمیری وای فلان جاش تنگ باشه یا بهمان جاش کوتاه باشه، به نظر من یونیفرم مدرسه مقدسه... :)

پ.ن: فک نکنید تو ذهنتون باو این حتما مدشون فلان مدل بوده و اینا... من 3 سال راهنمایی یونیفرم قرمز مایل به اجری داشتم با مقنعه زرشکی ، سال سوم راهنمایی مقنعه مون ـم کردن صورتی روشن ;D

Back
بالا