به نقل از نرگس² :فعلاً انتقادامُ نمیگم ، میذارمش برای یه پستِ جدای دراز
اما واقعاً من یه سوالی داشتم . چرا از 31 نفری که با شازده کوچولو رای دادن ، 16 نفر باید توی کتابخونی شرکت کنن که تازه حداقل 5 نفرشونُ میدونم به این کتاب رای ندادن ؟
صب کنیم بیاد ! :)چند روزی نخواهم بود؛ میام اما.
خب نمیشه اگه ایشون خیلی سرشون شلوغه یکی دیگه مسئولیتو قبول کنه؟به نقل از نرگس² :صب کنیم بیاد ! :)
خب حالا ... پیش میاد دیگهبه نقل از MissMarvelous :خب نمیشه اگه ایشون خیلی سرشون شلوغه یکی دیگه مسئولیتو قبول کنه؟
به نقل از علـی :باو بنده خدا رفته تهران واسه ثبت نام دانشگاه یه چن رو صبر کنین
باشه باو!به نقل از نرگس² :خب حالا ... پیش میاد دیگه
من میگم حالا تا میان ، یه سریم بزنیم به تاپیک شازده کوچولوها آخرین ارسالش خودم بودم یه هفته پیش فک کنم (
به نقل از MissMarvelous :نرگس جان انتقاد نه انتفاد!
در ضمن این انجمن کتابخوانی گروهی امکان حذف پست واسه کاربرای عادی هم هس قراره همینطوری باشه؟
ربطش؟ ببخشید حواسم نبود شما نمیتونی پستای این انجمنو ویرایش کنی!به نقل از نرگس² :MissMarvelous جان به من چه ربطی داره ؟
داره ؟! نه نداره ! برای من که نداره امکان حذف پست !
عزیزم اون که پستِ خودته جانم پستِ ملتُ نمیتونی پاک کنی !به نقل از MissMarvelous :ربطش؟ ببخشید حواسم نبود شما نمیتونی پستای این انجمنو ویرایش کنی!
جدی نداره؟ من قبلن وختی توی نظرات پیشنهادات گفتم که اینجا امکان حذف پستامو دارم فک کردم همه همینطورن!
خب منم منظورم همین بود نگفتم پستای بقیه رو میتونم پاک کنم!به نقل از نرگس² :عزیزم اون که پستِ خودته جانم پستِ ملتُ نمیتونی پاک کنی !
آرهبه نقل از MissMarvelous :خب منم منظورم همین بود نگفتم پستای بقیه رو میتونم پاک کنم!
سوالم هم از اول این بود که این قراره همینجوری باشه برای همه یا نه