N.M
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان یک
- شهر
- تهران
- مدال المپیاد
- طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
- رشته دانشگاه
- ادبیات فارسی
پاسخ : نظرها، پیشنهادها و انتقادها
تدافعی چیه ... آخه ریحانه خیلی زور داره که آدم هر کتابی بذاره ، یه عده بیان بگن اصلاً خوب نبود . بعد دفعه ی بعد طبق نظر اونا کتاب بذاریم ودباره یه عده بیان بگن این چه کتابی بود و اینا !
نه ، میگم هر کتابی انتخاب شه یه سری هستن که ایراد بگیرن . سرِ کتاب قبلی که ساده بود ، بعضیا اومدن گفتن این چه کتاب ساده ایه که اصلاً نمیشه روش بحث کرد ! این بار یه کتابُ گذاشتیم که جای بحثم داشت ، میای میگی حال نمیداد !!
( پ.ن : شازده کوچولو تا حالا 2بار کتاب مطالعه گروهی بوده !!!! )
به نظرِ من پنجاه % این حرفا بهانه ـس . : |
فقط یه چیزی بگم ... شازده کوچولو که میگی ، تو شهریور مطالعه گروهی بود . عطرِ سنبل عطرِ کاج ، توی آبان که باز سرِ کسی شلوغ نیست .
وقتی کتابای به این سادگی ، تو تابستون/کلاً یه زمانِ خلوت ، انقد استقبالشون کمه ، دیگه اگه گهواره گربه رو میذاشتیم چی میشد ...
( این پستا رو میفرستم تو انتقادات پیشنهادات)به نقل از ریــحــانــه :نرگس چرا تدافعی برخورد میکنی ؟ من دارم انتقاد میکنم صرفا ! دعوا که نداریم ! :)
من مگه گفتم کتاب قبلی عالی بود ؟!
گفتم که . سنگین لغت مناسبی نیست . اصن سنگین نبود .
میگم به نظرم مثلا یه کتابی مثه شازده کوچولو ( نمیخوای بگی واسه بچه ی پنجم دبستانه که ؟! ) مناسب تر بود !
تدافعی چیه ... آخه ریحانه خیلی زور داره که آدم هر کتابی بذاره ، یه عده بیان بگن اصلاً خوب نبود . بعد دفعه ی بعد طبق نظر اونا کتاب بذاریم ودباره یه عده بیان بگن این چه کتابی بود و اینا !
نه ، میگم هر کتابی انتخاب شه یه سری هستن که ایراد بگیرن . سرِ کتاب قبلی که ساده بود ، بعضیا اومدن گفتن این چه کتاب ساده ایه که اصلاً نمیشه روش بحث کرد ! این بار یه کتابُ گذاشتیم که جای بحثم داشت ، میای میگی حال نمیداد !!
( پ.ن : شازده کوچولو تا حالا 2بار کتاب مطالعه گروهی بوده !!!! )
به نظرِ من پنجاه % این حرفا بهانه ـس . : |
فقط یه چیزی بگم ... شازده کوچولو که میگی ، تو شهریور مطالعه گروهی بود . عطرِ سنبل عطرِ کاج ، توی آبان که باز سرِ کسی شلوغ نیست .
وقتی کتابای به این سادگی ، تو تابستون/کلاً یه زمانِ خلوت ، انقد استقبالشون کمه ، دیگه اگه گهواره گربه رو میذاشتیم چی میشد ...