نظرها، پیشنهادها و انتقادها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mehran
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : نظرها، پیشنهادها و انتقادها

شايد طرح خوبي باشه اما مشكل اينه كه روندِ مطالعه گروهي اين نيست ،‌ و اينكه همونطور كه كوير گفت يه ماه ؟! خب تو اين روندِ عادي 10 روز براي خوندن كتاب ( كه معمولاً حداكثر 200 و خورده‌اي صفحه‌س )‌وقت ميديم .

درباره‌ي نظرسنجي ، براي انتخاب كتاب چهارم نظرسنجي شد و خوب نبود ، مشكل پيش اومد ! بعدم 20 نفر به يه كتاب راي ميدن ، اما حداكثر هف هش نفر شركت ميكنن ! فك كنم همين روند الانش خوب باشه .

• لایک
امتیازات: .._..

مشکل نظرسنجی اینه که همه به کتابی که قبلن خوندن و خوب بوده رای میدن ٬ بعد دیگه حوصله ندارن بیان دوباره بخوننش نقدش کنن.

چه جالب... .
کتاب هایی که قبلا خونده شده داره دونه دونه دست من میرسه تازه... .
اول شازده کوچولو رو از تو کتاب های قدیمیم پیدا کردم... .
بعد ناتور رو از یکی از دوستام گرفتم... .
بعد هم عطرسنبل عطر کاج رو تو یه کتاب فروشی دیدم... .

من یه نظر راجه به کتاب بعدی بدم!
حالا اینکه هیچی گذشت ولی برای بعدی بیاین از اقتباسای ادبی استفاده کنید!
ینی با ریحانه هماهنگ کنید مطالعه ی گروهی و تماشای گروهی با هم باشن!
یه کتابی که فیلمشم ساخته شده رو بذارید بعد در مورد هر دوش حرف زده شه!

به نظر من از لیست کتابای 1001 کتابی که... بذارین چون واقعا ارزش خوندن دارن و بالاخره یه سری ادم رو انتخاب اینا وقت گذاشتن...

الان انتخاب كتاب اين طوريه كه از چند تا از بچّه ها كه فعاليت و اطّلاعاتشونُ ديديم كمك مي‌گيريم. كتاباييم كه انتخاب مي‌شن سعي مي‌كنيم پشتش يه چيزي باشه. مثلاً براي آشنايي بيشتر با ادبيات معاصر ايران، يا بحث بر انگيز بودن كتاب و ... اين كتابا بعضياشونم تو اون ليست باشن شايد!

ب نظر من ما الان تو سنی هستیم ک قراره عقایدمون شکل بگیره پس بهتره کتابای از نویسنده های مثل پائلو یا يوستین گردر باشه.

به نظر من ما الان تو سنّي هستيم كه سليقه ادبي‌مون داره شكل مي‌گيره؛ پس خوبه از نويسنده‌هاي بزرگ كتاب بخونيم. ;D

فک نکنم پائلو کوئیلو یا یوستین گردر نویسنده های کمی باشن.

نويسنده‌هاي بهتري از اونا هستن كه تو اولويتن! :-??

ب نظر من باید دسته بندی شه مثلا ی بار فلسفی ی بار تاریخی ی بار فانتزی ی بار ... این جوری یک نواخته.

فعلاً حدوداً‌اين طوريه كه يه بار ايراني، يه بار خارجي! ;D فك مي‌كنيم به اين كه گفتي! ;)

این بخش مفیدترین بخش سایته ایشاالله ک مشکلاتش حل میشه.

• لایک
امتیازات: N.M

به نقل از نرگس² :
به نظر من ما الان تو سنّي هستيم كه سليقه ادبي‌مون داره شكل مي‌گيره؛ پس خوبه از نويسنده‌هاي بزرگ كتاب بخونيم. ;D
احسنت....!!!!

آقا یه بار دیگه هم گفته بودم تو اینجا... بیاین داستان کوتاه بخونیم... خیلی خوبه... وقت کمی هم می گیره خوندش... واسه اونایی که میگن ما وقت نداریم و اینا...!

به نقل از بیلی بچه...! :
احسنت....!!!!

آقا یه بار دیگه هم گفته بودم تو اینجا... بیاین داستان کوتاه بخونیم... خیلی خوبه... وقت کمی هم می گیره خوندش... واسه اونایی که میگن ما وقت نداریم و اینا...!
اوهوم موافقم. حتّي نمايشنامه‌هاي كوتاه و اينا!
@ مدير بعدي. :-"

به نقل از نرگس² :
اوهوم موافقم. حتّي نمايشنامه‌هاي كوتاه و اينا!
@ مدير بعدي. :-"
آره...نمایشنامه هم ایده ی خیلی خوبیه... می گم با یه چیز متفاوت آشنا بشیم...

• لایک
امتیازات: N.M

دقیقا دیشب رفتم ی کتاب خریدم (نامه های برای پدران, فرزندان ,نوادگان) حکایت های واقعا قشنگی داره. حوصله سر برم نیست

به نقل از نرگس² :
فعلاً حدوداً‌اين طوريه كه يه بار ايراني، يه بار خارجي! ;D
هشم:بار دیگر شهری...
نهم:شاهزاده احتجاب

به نقل از بیگانه :
هشم:بار دیگر شهری...
نهم:شاهزاده احتجاب
این که یکم کتابای ایرانی خونده شه تا ذهنیت مردم نسبت به کتابای ایرانی تغییر کنه بد نیست!
ولی خوب بله!

سرِ انتخاب كتاب هشتم و نهم همونطور كه قبلاًم فك كنم گفته بودم يه مشكلي پيش اومد. كتاب هشتم اول شازده احتجاب انتخاب شد توسط يه سري از بچّه‌ها، بعد به خاطر زمان نامناسب و سنگيني شازده احتجاب، قرار شد كتاب نهم اون باشه. حالا يا مي‌شد كه كتاب هشتم خارجي باشه ( كه كتاب هفتمم خارجي بود ) ، يا اين كه هشتمم ايراني باشه (كه نهمم ايراني بود) ;D كاري نمي‌شد كرد حقيقتاً! ;D

Back
بالا