مـن مخـالفـمبه نقل از فِلــــے❦ :به نظر من ک تک فرزندی خوب نیست بچه دوست داره یه خواهر یا برادر دیگه داشته باشه که بتونه باهاش بازی کنه باهاش حرف بزنه درد و دل کنه کی بهتر از خواهر و برادر خود ادم![]()
به نقل از sheitoon.bala :تک فرزندی خیلی بده...ادم باید خواهر داشته باشه که همدمش باشه و برادر داشته باشه که پشت و پناهش باشه...اصلا تک فرزندی دوست ندارم.
یا هیچی یا 3 وبیشتر![]()
![]()
دقیقا بستگی به شرایط داره..به نقل از New Folder :هزار بار همه پرسیدن ، تهش نتیجه اینه که شما هر بچه ای باشی.. زندگی ـت ی شرایطی داره که یا برات خوبه یا بد. دستِ خودته که چجوری از اون شرایط استفاده کنه.
من تک بچه ـم.. لوس که نیستم هیچی، یه آدم ـیَم که کلن مشکلی داشته باشه خودش از پسش برمیاد.. الانا دیگه همه یا تکن یا دو بچه ای یا سه تا.. قبلنا لوس بودن شاید ، الان نه! تنها هستم ولی وقتمُ خوب پر میکنم، دوستام که هستن، خیلی تنهام نیستم. از تک بچه بودنم خوشحالم.
یکی دیگه هس، ی خواهر بزرگ تر داره که از جنبه های زیادی کمکش میکنه، رابطه شونم خیلی خوبه. در حالی که ممکنه یکی دیگه باشه اصلن نتونه با خواهر بزرگ ترش کنار بیاد. خواهر ـه اونو بچه ببینه.
برادر م همینجوریه، حالا اگه دختر باشی، شاید ی ذره فرق کنه ولی بازم به خودشون بستگی داره.
خواهر کوچک ترم همینطور.. تو میتونی از زندگی باهاش لذت ببریُ با هم خوب باشین یا نه، همیشه باهاش مشکل داشته باشی.
و صد در صد این شخصیت ِ آدمه بیشتر که رو زندگیش تاثیر داره، البته سیبلینگ داشتن ـم هستا ولی بیشتر خود آدمه... یکی هس 4 تا خواهر برادر داشته، ولی همیشه تنها بودهُ باهاشون رابطه نداشته، میاد تو جامعه میشه گوشه گیر، یکی هس تک ـه ، هیچ مشکلی هم نداره. با همه ارتباط برقرار می کنه!
+ ولی خداییش این بحث ِ این که خانواده توجهشُ پولُ ایناشو میذاره برای تو، چیز خوبیه! :- ""
مـوافـقبه نقل از میتـرا .. :کی گفته ؟ یه دوست واسه آدم میتونه بهتر از خواهر یا برادر باشه حتا . حالا خیلی از خواهر برادر ـا ـم هسن که نمیشه باهاشون درد و دل کرد . مثلن .
خواهر و برادر داشتن برای زمانی هست که خدایی نکرده زبونم لال پدر یا مادر و یا هر دو رو از دست میدیبه نقل از ȤąĦƦą :مـن مخـالفـم
مـن تـک بچـم و الـان هـم بهتـرین دوست و همـصحـبتم مـامـان و بـابـام هستــن
آزادی تک فرزندها بیشتر هم باشه شاید. مثلن اگه خواهر برادر کوچیک تر داشته باشی، باید حواست ب اون باشه.به نقل از pegahO_o :من تا دوسال پیش تک فرزند بودم.......
هم خوبه هم بد..........
بد برا اینکه تنهایی.......
خوب برا اینکه مرکز توجه هستی که البته یه سری مشکلات هم به دنبال دارهچون دیگه آزادی نداری
آخه همون طور که گفتم همش حواسشون بت هست چیکار میکنی
من که خدارو شکر در حال حاضر مامان و بابام کمتر حواسشون بم هستبه نقل از New Folder :آزادی تک فرزندها بیشتر هم باشه شاید. مثلن اگه خواهر برادر کوچیک تر داشته باشی، باید حواست ب اون باشه.
این جور چیزا ب خانواده ربط داره. من ی دوست دارم که 3 نفرن و حواس مامانش خیلی بیشتر بهشون هست به نسبت یکی دیگه از دوستام که تک فرزنده.