- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1
- شهر
- زاهدان
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- مدال المپیاد
- مرحله 1 ریاضی
- دانشگاه
- فردوسی
- رشته دانشگاه
- برق
پاسخ : تک فرزندی، خوب یا بد؟
هم خوب هم بد!
هم خوب هم بد!

خوب بود
) و اینکه هر چی کمتر بهتر 
بزرگ میشی همدم
نداری اعصابت خورده به کی گیر بدی
و اینکه موقع شام سر به سر کی بذاری لجش دراد پاشه هلت بده بری تو بشقاب
میفهمن چی میگم

خلا رو میشه با دوستاش آدم پر کنه.گاهی یه نفر چن تا خواهرو برادر داره ولی بازم دردودلاشو با دوستاش میکنه.خیلیا نمیتونن خیلی مسائلو با خانواده یا برادرو خواهرشون مطرح کنن به خاطر همینم به دوستا پناه میبرن.تک بچه ها از همون اول تکلیفشون معلومه میرن سراغ دوستاشون یا بعضی از مواقع هم بچههای دیگه فامیل.چون همسنن دوستا یا پسرخاله و... خیلی راحتتر آدم میتونه مسائلشونو باهاشون درمیون بذاره.بچهایی که اختلاف سنیشون زیاده با خواهر برادراشون هم مثه تک بچها عموما رفتار میکنن.به نقل از سـحر :بچه های تک طبیعتاً مرکز ِ توجه هستند ولی چیزی که من توی خیلی از تک فرزندا دیدم اینِ که (خیلیاشون) دوست دارن خواهر یا برادری داشته باشن که درکشون کنه و یا حتی صرفاً داشته باشنش و به این دلیل گاهی یک خلا ای تو خودشون احساس میکنن.

)
)
بچه نه تنها لوس نمیشه از همون بچگی خونه داری هم یاد میگیره 
/

نمیشه با استقرا راجع به مردم قضاوت کرد که...به نقل از Zahra1378 :من خودم اصلا دوس ندارم که تک فرزند باشم که خدا رو شکر نیستم!
و به نظر من همه ی تک فرزند ها لوسن به جز اونایی که خیلی سختی کشیدن مثل کسایی که مثلا مادر ندارن!!احساس همدردی!
به هر حال ولی همه ی تک بچه ها لوسن دیگه(حالا)و بدون هیچ چون و چرا چون بهشون زیادی توجه میشه و خیلی پر ادعا و ...اند البته بلا نسبت شما اگه تک بچه این !!تا حالا هر چی تک بچه دیدم اینطوری اند شما رو ندیرم شاید اگه تظرتون متفاوته و من شما تک بچه رو ببینم نظرم عوض بشه ممنون!
به نقل از daimon :ببینین عامل اصلی نوع تربیتو محیط خانوادس.من تک بچه ام یه پسر خالم 2 تا بچه ان و یکی دیگه بعد از 3تا دختر به دنیا اومده.انقدر از همون اول خالمو خواهراش قربون صدقه این رفتنو تو جمع الکی ازش دفاع کردن لوس شده.منو اون یکی پسر خالم از 3-4 سالگی میرفتیم خونه فامیل میموندیم او الآنم که 16 سالشه حاضر نیس مامانشو ترک کنه.در عوض تک بچه هاییو میشناسم که اینطورین.پس در درجه اول به خانواده ربط داره.مادر من از 10سال پیش میرفت سر کار.3 سالم بود که صبا تنها میموندم که مامانم بره کلاس رانندگی.اصن از تنهایی نمیترسیدم.ولی این دوتای دیگه موقع تنهایی چاقو میزارن کنار خودشون.تماما به تربیت و محیط خانواده بستگی داره.تک بچهایی که لوس میشن،مادرو پدرشون میخوان جای خالی برادروخواهرو واسش پر کنن زیاده روی میکنن طرف لوس میشه.یه الگوی تقریبا ثابتی وجود نداره که بخوایم راجع بهش صحبت کنیم.
خلا رو میشه با دوستاش آدم پر کنه.گاهی یه نفر چن تا خواهرو برادر داره ولی بازم دردودلاشو با دوستاش میکنه.خیلیا نمیتونن خیلی مسائلو با خانواده یا برادرو خواهرشون مطرح کنن به خاطر همینم به دوستا پناه میبرن.تک بچه ها از همون اول تکلیفشون معلومه میرن سراغ دوستاشون یا بعضی از مواقع هم بچههای دیگه فامیل.چون همسنن دوستا یا پسرخاله و... خیلی راحتتر آدم میتونه مسائلشونو باهاشون درمیون بذاره.بچهایی که اختلاف سنیشون زیاده با خواهر برادراشون هم مثه تک بچها عموما رفتار میکنن.
مرکز توجه بودنم به نوع خانواده بستگی داره که گفتم.
ولی در مجموع از خیلی از پستا میشه فهمید که همه چی بستگی به خانواده داره.