بحث و بررسی در مورد بازیگرهای ایرانی

goldokhtar

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اصفهان
دانشگاه
همینجا
رشته دانشگاه
حقوق
پاسخ : بحث و بررسی در مورد بازیگر ها

تو ومن
حاشیه های زیادی داشته مثله اینکه
اما فروشش نرسیده به 100میلیون کلاه قرمزی دریک شب..

Neg@r

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
مشهد
رشته دانشگاه
دارو ســازی

به نظر من فيلم تو و من هيچ ارزش هنرى نداره و يه سري شبه بازيگر دارند خاله بازي ميکنن . :|

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از گل دختر ایران :
تو ومن
حاشیه های زیادی داشته مثله اینکه
اما فروشش نرسیده به 100میلیون کلاه قرمزی دریک شب..
قطعا فروشش به اون که نمیرسه.
ولی بحث این بود که آیا مردم مثل قبل ازش استقبال میکنن یا نه.
چه حاشیه هایی؟ :-?

anneshirly_ba

boshra
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
برازجان-گناوه
سال فارغ التحصیلی
95

به نقل از پوریا عابدی :
از دید من سینما بیش از صنعت بودن یک فرهنگ است...بهترین ابزار برای جا انداختن یک فرهنگ...
اگر خودم بخوام فیلمی بسازم واقعا در مقابل چیزی مثل فرهنگ اصلا ب چیزی مثل اقتصاد نگاه نمیکنم...
میگم مشکل از گلزار نیست...مشکل از فرهنگ سینمای ایرانه و تیپ این فیلما ک از همچنین آدمایی استفاده میکنه ب نیتی خاص

حرف جالبی زدید
من آرزومه یه فیلم سینمایی ببینم که طلاق و ازدواج توش نباشه اگه باشه هم نه به این پر رنگی!

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
تلگرام
اینستاگرام

بعد از مدت‌ها، دوباره می‌خوایم بحث رو از سر بگیریم.
تا حالا به روش‌های مختلف بحث رو شروع و اجرا کردیم.
انتخاب بازیگر ایرانی و بحث راجع بهش، نظرسنجی، ایجاد تیم بحث و اینها.
این‌بار می‌خوایم راجع به یه بازیگر معروف آمریکایی صحبت کنیم که هرآدمی با کمترین اطلاعات سینمایی اون رو می‌شناسه: جانی دپ

%D8%AC%D8%A7%D9%86%DB%8C_%D8%AF%D9%BE.jpg

John Christopher "Johnny" Depp II زاده‌ی ۹ ژوئن ۱۹۶۳، بازیگر، تهیه‌کننده، موسیقی‌دان و کارگردان آمریکایی‌‌ـه.
اکثرا جانی دپ رو با مجموعه ی دزدان دریائی کارائیب می‌شناسن. فیلمی که جانی دپ توش به عنوان ِ شخصیت جک اسپارو نقش آفرینی کرد و به خاطرش برنده‌ی : جایزهٔ انجمن بازیگران نمایش /بازیگر مرد نقش اصلی برای نقش آفرینی درخشان، جایزه‌ی برگزیده‌ی مردم در بخش ستاره‌ی محبوب و بسیاری از جوایز دیگه شد.
از دوستان هنری‌ش میشه تیم برتون رو نام برد که جانی باهاش توی 8 فیلم همکاری داشته که معروف ترینش فیلم چارلی و کارخانهٔ شکلات‌سازی‌ـه که جانی دپ نقش ویلی وانکا رو داشت.

فعلا در همین حد اطلاعات رو می‌گم. شما هم اگه چیزی رو لازم میدونید اضافه کنید تا راجع بهش بحث کنیم.
در جریان بحث، چند تا نکته‌ی دیگه رو هم اضافه میکنم! (;

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

یکی از محبوب ترین بازیگرهای دنیا در نظرسنجی های مختلف تلویزیونی و کسی که همیشه دوستش داشتم
جالب اینجاست که جانی دپ هرگز جایزه ی اسکاری نبرده !
از اون به عنوان یکی از بهترین بازیگران تاریخ سینما و بدترین کارگردانان اون یاد میشه
متاسفانه در بین فیلم هاش اثر جدی به ندرت پپدا میشه و اکثر کارهاش بخاطر رابطه تنگاتنگش با تیم برتون فانتزی محسوب میشن که دلیل ناکامیش در کسب جوایز بین المللی هم همینه.
صدای اون در انیمیشن Rango که به کارگردانی گور بیرزینسکی (کارگردان سه قسمت اول دزدان دریایی کاراییب) بود فراموش نشدنیه !

11863596701008153530.jpg

پشت صحنه دوبلاژ رنگو​

جالب اینجاست که بیرزینسکی برای ساخت این انیمیشن پیشنهاد ساخت دزدان دریایی کاراییب ۴ رو رد کرد !
مسلما با شنیدن اسم جانی دپ بلافاصله جک اسپارو به ذهنمون میاد و میشه گفت عامل شهرت دپ هم همین سری محسوب میشه !

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از NEO :
از اون به عنوان یکی از بهترین بازیگران تاریخ سینما و بدترین کارگردانان اون یاد میشه
متاسفانه در بین فیلم هاش اثر جدی به ندرت پپدا میشه و اکثر کارهاش بخاطر رابطه تنگاتنگش با تیم برتون فانتزی محسوب میشن که دلیل ناکامیش در کسب جوایز بین المللی هم همینه.

کارگردانی‌ش تو چه فیلمایی ینی؟ :-?
زیاد با کارگردانی‌ش آشنا نیستم.

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از ریـحـانـه :
کارگردانی‌ش تو چه فیلمایی ینی؟ :-?
زیاد با کارگردانی‌ش آشنا نیستم.

دقیق یادم نیست الان . چون مستندی که دربارش دیدم برمیگرده به خیلی وقت پیش .
میتونی بیوگرافیش رو سرچ کنی تا بفهمی .

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از NEO :
دقیق یادم نیست الان . چون مستندی که دربارش دیدم برمیگرده به خیلی وقت پیش .
میتونی بیوگرافیش رو سرچ کنی تا بفهمی .

بعله. منظورم این بود که "به خاطر" کارگردانی چه فیلمایی به عنوان "بدترین" یاد میشه ازش.
The Brave از فیلمایی هست که ساخته. :-?

shshsh

sh m
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

یه دوهفته تو پیش نویس ــا داشت خاک میخورد؛ :-"
خب؛ جانی دپ . :D
جانی دپ از بازیگرای ِ موردعلاقه ــم هست؛ نه صرفا برای ِ تیپ,یا قیافه؛ بلکه برای ِ جالب بودن ِ نقش ــاش. ینی نقشاش رو جالب بازی کرده و تو اون نقشا موفّق بوده,صرفا چون نقشاش موفّقش کردن.
جانی دپ تقریبا تو بیشتر ِ فیلمای ِ محبوبش یه جور ظاهر شده؛ یه آدم ِ متفاوت ِ عجیب غریب ِ جالب؛ که دیگران درکش نمیکننُ به نظرشون آدم ِ دیوونه ایهُ زده به سیم ِ آخرُ کلـّـا متفاوته از دیگران .
کلا خودش بازی ِ خوبی ارائه میده همیشه؛ ولی اگه کارش جالبُ خوبُ قابل ِ قبول به نظر میاد,بیشتر ِ دلیلش میتونه این باشه که نقشاش جالبُ خوبُ قابل ِ قبولن . یــَـنی اگه چنین نقشایی براش هیچوقت وجود نداشت ممکن بود هیچوقت شناخته یا موفّق نمیشد . یــَـنی کاراکتراش بهش خیلی کمک کردن .
تو یه سری فیلما,مثه «ادوارد ِ دست قیچی» و «چارلی و کارخانه شکلات سازی»،یه جاهایی میرسید که آدم میگفت «باشه بابا! تو متفاوت!» . اینجورجاها هــی رو اینکه جانی متفاوته و خیلی متفاوته و اصن با همه فرق داره مانور میداد . اصن این جاها رو دوس نداشتم؛ هی کارگردان [که معمولا تو این موقعیّتا تیم برتون بود] میخواست تو مغز ِ آدم یه چیزیُ فرو کنه. یــَـنی هی میخواست بگه «نگا ! جانی دیفرنته!یادت نره ها؛ جانی دیفرنته!» و اینُ اصن دوس نداشتم [یه جور پروپاگاندا حتّا :-"]
نکته مثبت ِ کاراش هم متفاوت بودنه [:-"""] ولی همینی که آدم از تو فیلم میفهمه جانی متفاوته؛ نه اونجایی که کارگردان داشت میدادر به خورد ِ بیننده .
درکل؛ بازیگر ِ خوبیه که باید شکرگذار ِ کاراکترا و فیلمنامه ــاش باشه؛ بدون ِ اونا صدردرصد موفّق نمیشد .

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
تلگرام
اینستاگرام

دو بخش از حرفات رو نفهمیدم راستش.

به نقل از شـکـیبـا :
تو یه سری فیلما,مثه «ادوارد ِ دست قیچی» و «چارلی و کارخانه شکلات سازی»،یه جاهایی میرسید که آدم میگفت «باشه بابا! تو متفاوت!» . اینجورجاها هــی رو اینکه جانی متفاوته و خیلی متفاوته و اصن با همه فرق داره مانور میداد . اصن این جاها رو دوس نداشتم؛ هی کارگردان [که معمولا تو این موقعیّتا تیم برتون بود] میخواست تو مغز ِ آدم یه چیزیُ فرو کنه. یــَـنی هی میخواست بگه «نگا ! جانی دیفرنته!یادت نره ها؛ جانی دیفرنته!» و اینُ اصن دوس نداشتم [یه جور پروپاگاندا حتّا :-"]

دقیقا کودوم بخش‌ها باعث شد تو اینطوری فکر کنی؟ ینی سکانس خاصی باعث شد این حس بهت دست بده؟ :-?
ببین یه شخصیتی مثل ویلی وانکا شخصیت واقعا عجیبُ خاصی‌ـه. اتفاقا، این هنر جانی دپ بود که این همه تفاوت رو به خوبی نشون داده بود.

به نقل از شـکـیبـا :
درکل؛ بازیگر ِ خوبیه که باید شکرگذار ِ کاراکترا و فیلمنامه ــاش باشه؛ بدون ِ اونا صدردرصد موفّق نمیشد .

یعنی تو شرایط رو موثرتر میدونی روی موفقیتش تا بازیِ خودش؟

shshsh

sh m
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

دقیقا کودوم بخش‌ها باعث شد تو اینطوری فکر کنی؟ ینی سکانس خاصی باعث شد این حس بهت دست بده؟ :-?
نه، منظورم سکانس ِ خاصّی نیست,کلـّـا در طول ِ فیلم چنین چیزایی زیاد دیده نمیشد؛ امّا اون اپیزودــای ِ خاصّی که جانی دپُ متفاوت میخواست نشون بده این چیزی که گفتم زیاد دیده میشد .
ببین یه شخصیتی مثل ویلی وانکا شخصیت واقعا عجیبُ خاصی‌ـه. اتفاقا، این هنر جانی دپ بود که این همه تفاوت رو به خوبی نشون داده بود.
آره؛ قبول دارم . بیشتر ِ این پروپاگاندایی که گفتم کار ِ کارگردان [تیم برتون معمولا] بود,یـَـنی کارگردان بود که داشت این تفاوتُ فرو میکرد تو مغز ِ آدم. خب بله؛ جانی دپ به خوبی شخصیتِ یه آدم ِ عجیب غریبُ بازی کرده بود . ولی بدونِ اینکه کارگردان رو تفاوت ِ جانی دپ تاکید کنه هم ما میتونستیم این تفاوتُ بفهمیم . درضمن؛ بازی ِ جانی دپ در نقش ِ یه آدم ِ عجیب غریب جالب بود البته . :-"

یعنی تو شرایط رو موثرتر میدونی روی موفقیتش تا بازیِ خودش؟
نه, بازی ِ خودش که بی نظیره! خودش یکی از بهترین بازیگراس, عالیه تقریبا کارش . فقط تو یه سری نقشا میتونه بدرخشه,و اون نقشا نقشای ِ عجیب غریبُ مسخرهُ مضحکن :D خب وقتی بیشتر تو این حیطه میتونه بدرخشه,پس طبیعتا نیازمندِ یه سری نقشا تو همون حیطه ــس . اگه نقشهایی تو اون حیطهء کاری ِ این بهش پیشنهاد نمیشد؛ صددرصد موفّق نمیشد .

ریحان این عکسه که تو پست ِ اوّل ِ جانی دپ گذاشتی چرا اینقد رنج کشیده ــس ؟ :-"

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
تلگرام
اینستاگرام

منظورتُ از تاکید کارگردان نمیفهمم همچنان.
مثلا تو همون چارلی و کارخانه‌ی شکلات سازی! فیلم بر پایه‌ی کتابی هست که رولد دال نوشته. یعنی عملا کارگردان تغییری اساسی تو روند داستان نمیتونسته بده.
پس چطور تو متوجه این تاکید شدی؟
در مورد شرایط هم، حرفت رو میفهمم کاملا ولی قبول ندارم.
مثلا تو فیلم توریست، نقشی که جانی بازی کرد نه عجیبُ غریب بود نه مسخرهُ مضحک! و با این حال خیلی خوب از پسش براومده بود.

رنج کشیده نیست شکیبا، این مدل عادیشه! :-"

saraxcen

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر
اینستاگرام

جانی و نگو که خراب شعورشم اما بی معرفت داشتین زنشو طلاق داد
چقدر تو توریست قشنگ بازی کرده بازیگر قوی هست خیلی هم نقش های متفاوت بازی کده مزخرف ترین فیلمش هم آلیس در سرزمین عجایب بود من که خیلی بدم اومد
درباره این که مسخره بازی می کنه باید بگم فیلم های جدیش رو ندیدی
فیلم بازی می کنه جدی خفن یه فیلمش که اسمش یادم نیست انقدر قشنگ حس استرس رو میگیره که خود من داشتم سکته می کردم
راستی میشه درباره ی بازیگرای یک فیلم بحث کنیم؟؟؟این طوری فک کنم بهتر باشه

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از sara jooon :
مزخرف ترین فیلمش هم آلیس در سرزمین عجایب بود من که خیلی بدم اومد

چطور؟ منظورت اینه که اون نقش براش مناسب نبود؟ یا اینکه خوب درنیورده بودش؟ :-?

به نقل از sara jooon :
درباره این که مسخره بازی می کنه باید بگم فیلم های جدیش رو ندیدی
فیلم بازی می کنه جدی خفن یه فیلمش که اسمش یادم نیست انقدر قشنگ حس استرس رو میگیره که خود من داشتم سکته می کردم

دقیقا!
یه فیلم بازی کرده به نام "دقایق برخورد". با اینکه موضوع اونقدرا هم خاص نیست، به قدری طبیعی و خوب بازی کرده بود که من دقیقا همین حس استرس رو داشتم. حالا نمیدونم منظورت همین فیلم هست یا نه. :D

به نقل از sara jooon :
راستی میشه درباره ی بازیگرای یک فیلم بحث کنیم؟؟؟این طوری فک کنم بهتر باشه

در مورد بازیگرای یه فیلم معمولا تو تاپیک اون فیلم بحث میشه. اینجا یه مقدار متمرکزتره.

shshsh

sh m
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

آره! منم یه تعداد ِ زیادی از همین فیلم جدّی ــاشُ دیدم خودم. مثلن همین دِ توریست ! :D ولی خب این مسخره بازی ــاش چیزیه که بهش معروف شده؛یــَنی وقتی اسم ِ «جانی دپ» میاد,بیشتریا یاد ِ همیم مسخره بازی ــاش میفتن! نه اینکه «همه ــش» مسخره بازی دربیاره ولی به همین «عجیب غریب» بودن معروفه معمولا.پس حدّاقل «شهرت» ــِـشُ به این کاراکترای ِ عجیبش مدیونه.

× رنج کشیده ـس! :-" والـّـا ما در حالت ِ عادّی اینطوری نگا نمیکنیم خو :-"

saraxcen

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر
اینستاگرام

به نقل از شـکـیبـا :
آره! منم یه تعداد ِ زیادی از همین فیلم جدّی ــاشُ دیدم خودم. مثلن همین دِ توریست ! :D ولی خب این مسخره بازی ــاش چیزیه که بهش معروف شده؛یــَنی وقتی اسم ِ «جانی دپ» میاد,بیشتریا یاد ِ همیم مسخره بازی ــاش میفتن! نه اینکه «همه ــش» مسخره بازی دربیاره ولی به همین «عجیب غریب» بودن معروفه معمولا.پس حدّاقل «شهرت» ــِـشُ به این کاراکترای ِ عجیبش معروفه.

× رنج کشیده ـس! :-" والـّـا ما در حالت ِ عادّی اینطوری نگا نمیکنیم خو :-"

کاراکتر های عجیبی بازی می کنه چون به نظر من شخصت خاصی داره نه اتفاقا به نظر من شخصیت جک اسپاروش هم خیلی قوی بود نمی فهممت

به نقل از ریـحـانـه :
چطور؟ منظورت اینه که اون نقش براش مناسب نبود؟ یا اینکه خوب درنیورده بودش؟ :-?
نمی دونم شاید متن هاش بد بود من به بازی جانی دپ اعتقاد دارم و فک نکنم اصلا بتونه بد بازی کنه به هر حال به من حسی رو می داد که نمی تونستم درک کنم اون شخصیت رو

• لایک
امتیازات: A.R.P
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از شـکـیبـا :
پس حدّاقل «شهرت» ــِـشُ به این کاراکترای ِ عجیبش معروفه.

خب، این حرفت رو بیشتر میتونم قبول کنم تا حرفای قبلیت رو. نمیشه گفت "شهرت"ش فقط به کاراکترای عجیبش مربوطه ولی آره، تا حد زیادی خیلیا وقتی اسم جانی دپ رو میشنون یاد ِ یه شخصیتی مثل جک اسپارو میفتن که قطعا عجیبُ خاصِ ‌ـه.

به نقل از شـکـیبـا :
ولی خب این مسخره بازی ــاش چیزیه که بهش معروف شده؛یــَنی وقتی اسم ِ «جانی دپ» میاد,بیشتریا یاد ِ همیم مسخره بازی ــاش میفتن!

اصن من منظورتُ از لفظ مسخره بازی نمیفهمم شکیبا! خاص بودن کلمه ی مناسب تریه! مگر اینکه واقعا به نظرت مسخره باشه.

shshsh

sh m
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

خب، این حرفت رو بیشتر میتونم قبول کنم تا حرفای قبلیت رو. نمیشه گفت "شهرت"ش فقط به کاراکترای عجیبش مربوطه ولی آره، تا حد زیادی خیلیا وقتی اسم جانی دپ رو میشنون یاد ِ یه شخصیتی مثل جک اسپارو میفتن که قطعا عجیبُ خاصِ ‌ـه.
[ البته منظورم «مدیون» بود؛اشتباه نوشته بودم «معروف» :-" ]
خب پس تا اینجا به یه نتیجه‌ای رسیدیم ! :D
گرچه من هنور به حرف‌م پایبندم؛اینکه «بیشتر» شهرت‌‌شُ به کارکترــای ِعجیبش معروفه.
اصن من منظورتُ از لفظ مسخره بازی نمیفهمم شکیبا! خاص بودن کلمه ی مناسب تریه! مگر اینکه واقعا به نظرت مسخره باشه.
کلـّـا تصوّری که بیشتر ِ مردم از کارای ِ عجیب‌غریب دارن همین «مسخره‌بازی» ــه؛درصورتیکه این‌کارا واقعا مسخره نیست! منتها چیزی‌ــه که تو جامعه‌ جا افتاده؛نه تنها فقط جامعه ما,بلکه تو بیشتر ِ دنیا . به نظر ِ من هم لفظ ِ خاص براش مناسب‌تره,امّآ ازاونجایی که داشتیم راجب ِ شهرت‌ش بین ِ مردم بحث میکردیم,باید اصطلاح‌ــی که جانی دپ بهش معروفه رو به کار ببریم؛ مسخره بازی!

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
تلگرام
اینستاگرام

نه واقعا اینطور نیست. اتفاقا برعکس. شاید تو جامعه‌ی ما فکر کنن اینا مسخره‌بازی‌ـه (که فکر نمیکنن!) ولی واقعا تو جهان اینجوری نیست.
همه میدونن که این هنره و چه خوب که یه آدم با خاص بودنش مشهور شه اصلا. حالا این رو هر لفظی میخوای در نظر بگیر ولی ذاتا قضیه‌ی مثبت و هنرمندانه‌ای ‌ـه. :D

بالا