• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بحث و بررسی در مورد بازیگرهای ایرانی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mamareza
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بحث و بررسی در مورد بازیگر ها

باران کوثری ;D

نیکی کریمی هدیه تهرانی

لیلا اوتادی ، بهاره رهنما، هدیه تهرانی

راجبه باران کوثری حرف زدیم دوستان! ;D
تا فردا صبح تاپیک قفل میشه تا یه بازیگر از بین اینایی که پیشنهاد کردین انتخاب شه! ;)

با عرض پوزش بابت تاخیر، این بار قراره راجع به نگار جواهریان حرف بزنیم! ;)

نگار جواهریان زاده ی ۲۲ دی ۱۳۶۱است. ویی بازیگری را از۱۳-۱۴ سالگی یعنی از زمانی که مدرسه به هنر و ادبیات کودکان و نوجوانان می‌رود، آغاز می‌کند و هنگامی که در ۱۵ سالگی به روی سن تئا‌تر شهر می‌رود، به صورت جدی وارد حرفه تئا‌تر می‌شود.
سپس در رشته طراحی صحنه دانشگاه هنر و معماری، تحصیلات خود را ادامه می‌دهد.
او در بیست و هشتمین جشنواره فیلم فجر موفق به دریافت جایزه سیمرغ بلورین در رشته بهترین بازیگر نقش اول زن برای فیلم طلا و مس شد. نگار در چهاردهمین جشن خانه سینما نیز برای فیلم طلا و مس تندیس بهترین بازیگر زن نقش اول را دریافت کرد.

%D9%86%DA%AF%D8%A7%D8%B1_%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%86.jpg

جوایز:

تندیس انجمن و جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن / طلا و مس / چهارمین جشن انجمن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران / ۱۳۸۹
جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن / یازدهمین جشنواره Osian Cine Fan، هندوستان / تنها دو بار زندگی می‌کنیم / ۱۳۸۸
تندیس بهترین بازیگر نقش مکمل زن / پانزدهمین جشن خانه سینما / اینجا بدون من / 1390

اصلا نمیدونم چرا بازی این شخص به من آرامش میده ، یه حس ِ خوب حتی ! >:D< شاید فیلم ـای زیادی ازش ندیده باشم ( چون کلا فیلم زیاد نمیبینم . ) ولی بازی این شخص ُ دوست دارم . و بازیش تو طلا و مس رو واقعا تحسین میکنم !

به نظرم بازیگرایی که کارشون رو از تئاتر شروع میکنن خیلی بهتر میتونن فیلم بازی کنن و حرفه ای تر هم هستن چون تو تئاتر به طور مستقیم با مخاطب در ارتباطی و حسّش رو دریافت میکنی و این به بازیگرا یاد میده که بتونن حس رو منتقل کنن تا بیننده همونجا جوابشون رو بده که خُب نگار جواهریان هم از این دست بازیگراس که حسش رو به خوبی انتقال نیده.

بازیش توی سریال زیرتیغ بی عیب و نقص بود.
به خوبی نقش مقابل برادرش رو بازی کرده بود.

طلا و مس هم که دیگه فوق العاده بود و اینکه یه آدم سالم بتونه از پس اون نقش بر بیاد نشون دهنده ی حرفه ای بودن بازیگره.
بازم میگم خیلــــــــــی خوب حسّش رو به بیننده منتقل میکنه و این میتونه باعث بشه طرفدارای زیادی پیدا کنه.

+یه چیزی. ربطی به بازیگر نداره.
بنده با این شیوه ی دیکتاتورانه ی انتخاب بازیگر و فیلم مخالفم.
به نظرم بهتره بعد از اینکه ما پیشنهاد دادیم یه نظرسنجی بذارید.
اینجوری خیلی بهتره. :)
مرسی. :)

به نقل از مرضیــــه :
+یه چیزی. ربطی به بازیگر نداره.
بنده با این شیوه ی دیکتاتورانه ی انتخاب بازیگر و فیلم مخالفم.
به نظرم بهتره بعد از اینکه ما پیشنهاد دادیم یه نظرسنجی بذارید.
اینجوری خیلی بهتره. :)
مرسی. :)
نظر سنجی تو خیلی موارد عملی شده و جواب نداده.
اتفاقی که میفته اینه که یه عده مثلا براساس قیافه ی بازیگر و غیره یکیُ انتخاب میکنن و بعدا هم شرکت نمیکنن.
جواب نمیده.
+ بحث ای اگه بود تو پ.خ ادامه بده. با تشکر.

راضی از انتخاب 8-^
خب ، نگار جواهریان بازیش عالیه . عالی ، عالی ، عالی .
تا قبل از "طلا و مس" فقط نقش ِ دخترهای جوون ِ بیست و خرده ای ساله رو بازی میکرد [مثال ؟ تنها دو بار ... ، هیچ [قبل از طلا و مس بود ؟ :-? ] ، زیر تیغ ، ... ] ؛ که بهش هم میومد و خوب از آب درشون می آورد ؛ ولی یه کم تکراری شده بود . وقتی شنیدم که قراره توی "طلا و مس" نقش ِ یه مادر ِ مذهبی رو بازی کنه ناامید شدم ازش شخصا ً :-" ولی دیدن ِ "طلا و مس" کافی بود که حرفهام ُ تکذیب کنم . :-" بازیش فوق العاده بود ، و تواناییش توی در آوردن نقش بهم ثابت شد عملا ً .
بعد .. آها . توی "اینجا بدون من" هم خوب بازی کردا ، ولی به نظرم یه کم از بقیه بازیاش ضعیف تر بود . دلیلش ُ نمیدونم ، صرفا ً اینجوری احساس میکنم . :د
توی "یه حبه قند" هم که بی نظیر اصلا ً 8-^

همین دیگه . چیزی یادم اومد بعدا ً اضافه میکنم . :دی

Back
بالا