جناب پرستویی همونجور که دوستان گفتن تو زمینه های مربوط به جنگ ایران و عراق هم نقشای ماندگاری داشتن
به نظر من شاید این موضوع که برادرشون شهید شده خیلی رو این کارشون تاثیر داره
بازی پرویز پرستویی تو همچین نقشایی کاملا تحسین برانگیز بوده و فیلمای مث اژانس شیشه ای و به نام پدر هیچ وقت فراموش نمیشن
همونطور که گفتم جناب پرستویی از کسانی بودن که خودشون از جنگ صدمه دیدن و رنج کشیدن و به طور کاملا هنرمندانه ای تونستن تو این فیلماشون آسیب هایی که مردم از جنگ خوردن رو نشون بدن و خیلی از کسانی رو که ما فراموششون کردیم به ما یاد اوری کنن...به نظر من ایشون توی نقشاشون بیشتر روی افراد جانباز تمرکز داشتن و زیاد پی قضیه شهیدا رو نگرفتن به هر حال شهیدا فوت شدن ولی قشر جانباز پس از گذشت سالای بسیار هنوز دارن از جنگ رنج می برن و پرویز پرستویی به ما نشون داد که ما این قشر و فراموش کردیم
درباره ی فیلم به نام پدر هم باید بگم به نظر من یه جورایی نشون داده که مضرات جنگ علاوه بر افرادی که تو جنگ شرکت کردن دامنگیر نسل جوون هم شده و یه جورایی تو این فیلم با نقششون انتقادی به کوتاهی تو پاکسازی مناطق مین گزاری شده رو انجام داده.
به هر حال جای شک نیس که جناب پرستویی یکی از بازیگران فعال و قطعا تاثیر گذار تو سینمای جنگی ایران بوده که نقشاش صرفن نقش یک ادم رزمنده نبوده و به نحوی تو نقشاش سعی کرده از مردم انتقاد داشته باشه و این خیلی تاثیر گذار بوده.
+ اینا صرفن نظرات خودم بودش و از سایتو اینا برنداشتم که بگم مستنده حالا اگه با یه جاهاییش مشکل دارید خوشحال میشم بحث کنیم درباره ش
پ.ن : خوشحال میشم درباره ی مارمولک هم حرف بزنیم