بحث و بررسی در مورد بازیگرهای ایرانی

meli_sampad

کاربر فوق‌حرفه‌ای
پاسخ : بحث و بررسی در مورد بازیگر ها

به نقل از sara.n :
ئاغا این که نشد کار هی بیایم اسم بگیم هی معلوم نشه
خو یکی رو بزارین دیگه
نوبت بعدیا هم میرسه...
آره..
موافقم..
مثلن پوریا پورسرخ بذارین نوبت بعدیاهم بعدن میرسه.. :-"
:D

@تا حدودی با نظر پایینی درمورد پوریا پورسرخ موافقم چون خیلی سوسوله.. :-"

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

حالم از پوریا پورسرخ به هم میخوره :-& :-& ~X(...آبروی هر چی مرده برده...کم مونده بره پاشنه بلند بپوشه X-( :-"
پیشنهاد میکنم راجع به شهاب حسینی دوباره حرف بزنیم :-"...پرویز پرستویی هم خیلی خوبه 8->

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از sara.n :
ئاغا این که نشد کار هی بیایم اسم بگیم هی معلوم نشه
خو یکی رو بزارین دیگه
نوبت بعدیا هم میرسه...
خب یه چند تا پیشنهاد که بدین انتخاب میشه. :)

س__ارا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سنندج
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
همدان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از ریــحــانــه :
خب یه چند تا پیشنهاد که بدین انتخاب میشه. :)
خو بیا خواهرم :
پرویز پرستویی
رضا کیانیان
مسعود رایگان
پولاد کیمیایی
مهراوه شريفي نيا
هومن سیدی
پوریا پورسرخ X-(

خو دیه فک کنم بیشتر از چن تا شد :D :D :D

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران

من یه چیزی بگم؟
میخوایم بحث و بررسی کنیم آخه پوریا پورسرخ با دوتا سریال و یکی دوتا فیلم سینمایی طنز(نمیخواد روز سومُ یادآوری کنید.)چه جای بحث و بررسی داره واقعن؟
از آدمایی باشه که دوتا فیلم درست حسابی بازی کردن خیلی بهتره به نظرم.
میخوایم بررسی کنیم نمیخوایم بگیم:وااااااااای من عاشقشمُ خیلی خوبه و خوشتیپه و اینا که. :-w

فـ ـاطـ ـ يما!

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مش‍‌هد
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
هنر اصفهان
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

من صابر ِ ابر رو پيشنهاد مي كنم...
+واقعا فوق العادس...!
+ خواهش مي كنم...خيلي دلم مي خواد بيشتر بشناسمش... :|

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

- شهاب حسینی
- پرویز پرستویی
- کامبیز دیرباز
- پولاد کیمیایی
- مسعود رایگان
همشون خوبن بابا دیگه پیشنهاد بسه شروع کنین بحثُ!

آلا ح.

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان شش تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
علوم پزشکی البرز
رشته دانشگاه
پزشکی

پرویز پرستویی به نظر من خوبه... x:
خواهشا یه بازیگر خوب انتخاب کنین که بشه در بارش زیاد حرف زد..
درباره ی این پوریا پورسرخ :-& و امثالش توی دو سه تا پست میشه تمام کاراشون و نقد بازی شونو خلاصه کرد!

• لایک
امتیازات: م.ز

س__ارا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سنندج
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
همدان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

ئاغا یه سوالی...
نگین زیادی حول (هول :-/ ) ـه و اینا ولی در کل حالا این همه نظر دادیم باید وایسیم مدیر انجمن بیاد یکی رو اناتخاب کنه یا همینجوری خلا3 خومون شرو کنیم؟ :-? :-? :-?

علی دلاور

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی اراک
شهر
اراک
مدال المپیاد
المپیاد زیست
دانشگاه
علوم پزشکی ایران
رشته دانشگاه
پزشکی

مرحوم حسین پناهی چطوره؟
بنظر من عالیه
شرف داره به این پچه قری ها

Billy the kid

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 | آموزشگاه هنری میدیا
شهر
تهران.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

بسم الله...

پیشنهاد ما:
امیر آقایی...

Saratonin

ـــــــــــــارا
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95

به نظر من راجع به پرویز پرستویی و رضا کیانیان بیشتر میشه بحث کرد!

• لایک
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
تلگرام
اینستاگرام

خب، با توجه به پیشنهاداتون، و اینکه باید یکیُ انتخاب کرد که نسبتا شناخته شده تر باشه، راجبه پرویز پرستویی بحثُ شروع میکنیم.

پرویز پرستویی (متولد ۲ تیر ۱۳۳۴ روستای چارلی (چهاردولی) کبودرآهنگ، استان همدان) بازیگر ایرانی سینما، تئاتر و تلویزیون است.
شهرت او به خاطر بازی در فیلم‌هایی چون لیلی با من است، بید مجنون، مارمولک و آژانس شیشه‌ای است.
پرستویی برندهٔ سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد از جشنوارهٔ فجر سال 1376 (۱۹۹۸ میلادی) نیز هست.همچنین او اولین جوانی بود که در تاریخ جشنواره فیلم فجر جایزه سیمرغ را گرفت، او در ۲۸ سالگی برای بازی در فیلم دیارعاشقان از جشنواره دوم فجر در سال ۱۳۶۲ سیمرغ گرفت.
همچنین وی تنها کسی است که تا به حال ۳ بار سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر را به خانه برده‌است.

P1374386026.jpg

این بار گفتم اطلاعات کمتر بذارم، که ایشالا شما بیشتر فعال باشین! :D

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران

پرویز پرستویی یکی از بهترین بازیگرای سینمای ما محسوب میشه که کارشُ با بازی در نمایش شروع کرده و پله پله به جایی که الان هست رسیده.
او حدود 30 فیلم سینمایی و 8سریال تلویزیونی بازی کرده که اگر به کارگردانان این کارها نگاه کنیم اسامی مثله ابراهیم حاتمی کیا،داوود میر باقری و کمال تبریزی چند بار به چشم میخورن که با توجه به سابقه و نوع کار این کارگردانان می توان فهمید اکثر کارهای این بازیگر سینما جزوه کارهای خوب سینما و تلویزیون بوده است.
تعداد زیادی از کارای این بازیگر به سنّه ما نمیخوره و ممکن ندیده باشیم ولی از معروفترین کارهاش که شاید بیشترایی دیده باشن میشه آژانس شیشه ای،بیست،مارمولک،به نام پدر و کتاب قانون را نام برد.
سریال هایی هم که احتمال دیده شدنه اونا بیشتره زیر تیغ(که تا هفته ی پیش در ifilm باز پخش شد.)،آشپز باشی،خاک سرخ و امام علی هستن.
تعدادی از کارهای این بازیگر مربوط به دفاع مقدس است که نشان میدهد بازیگر مناسبی برای ایفای این نقش ها هستند مانند ایفای نقش در آژانس شیشه ای، به نام پدر و خاک سرخ.
+یکی دیگه ادامه بده. :)

س__ارا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سنندج
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
همدان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

جناب پرستویی همونجور که دوستان گفتن تو زمینه های مربوط به جنگ ایران و عراق هم نقشای ماندگاری داشتن
به نظر من شاید این موضوع که برادرشون شهید شده خیلی رو این کارشون تاثیر داره
بازی پرویز پرستویی تو همچین نقشایی کاملا تحسین برانگیز بوده و فیلمای مث اژانس شیشه ای و به نام پدر هیچ وقت فراموش نمیشن
همونطور که گفتم جناب پرستویی از کسانی بودن که خودشون از جنگ صدمه دیدن و رنج کشیدن و به طور کاملا هنرمندانه ای تونستن تو این فیلماشون آسیب هایی که مردم از جنگ خوردن رو نشون بدن و خیلی از کسانی رو که ما فراموششون کردیم به ما یاد اوری کنن...به نظر من ایشون توی نقشاشون بیشتر روی افراد جانباز تمرکز داشتن و زیاد پی قضیه شهیدا رو نگرفتن به هر حال شهیدا فوت شدن ولی قشر جانباز پس از گذشت سالای بسیار هنوز دارن از جنگ رنج می برن و پرویز پرستویی به ما نشون داد که ما این قشر و فراموش کردیم
درباره ی فیلم به نام پدر هم باید بگم به نظر من یه جورایی نشون داده که مضرات جنگ علاوه بر افرادی که تو جنگ شرکت کردن دامنگیر نسل جوون هم شده و یه جورایی تو این فیلم با نقششون انتقادی به کوتاهی تو پاکسازی مناطق مین گزاری شده رو انجام داده.
به هر حال جای شک نیس که جناب پرستویی یکی از بازیگران فعال و قطعا تاثیر گذار تو سینمای جنگی ایران بوده که نقشاش صرفن نقش یک ادم رزمنده نبوده و به نحوی تو نقشاش سعی کرده از مردم انتقاد داشته باشه و این خیلی تاثیر گذار بوده.

+ اینا صرفن نظرات خودم بودش و از سایتو اینا برنداشتم که بگم مستنده حالا اگه با یه جاهاییش مشکل دارید خوشحال میشم بحث کنیم درباره ش
پ.ن : خوشحال میشم درباره ی مارمولک هم حرف بزنیم

65677785245322535271.jpg

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران

به نقل از sara.n :
جناب پرستویی همونجور که دوستان گفتن تو زمینه های مربوط به جنگ ایران و عراق هم نقشای ماندگاری داشتن
به نظر من شاید این موضوع که برادرشون شهید شده خیلی رو این کارشون تاثیر داره
بازی پرویز پرستویی تو همچین نقشایی کاملا تحسین برانگیز بوده و فیلمای مث اژانس شیشه ای و به نام پدر هیچ وقت فراموش نمیشن
همونطور که گفتم جناب پرستویی از کسانی بودن که خودشون از جنگ صدمه دیدن و رنج کشیدن و به طور کاملا هنرمندانه ای تونستن تو این فیلماشون آسیب هایی که مردم از جنگ خوردن رو نشون بدن و خیلی از کسانی رو که ما فراموششون کردیم به ما یاد اوری کنن...به نظر من ایشون توی نقشاشون بیشتر روی افراد جانباز تمرکز داشتن و زیاد پی قضیه شهیدا رو نگرفتن به هر حال شهیدا فوت شدن ولی قشر جانباز پس از گذشت سالای بسیار هنوز دارن از جنگ رنج می برن و پرویز پرستویی به ما نشون داد که ما این قشر و فراموش کردیم
درباره ی فیلم به نام پدر هم باید بگم به نظر من یه جورایی نشون داده که مضرات جنگ علاوه بر افرادی که تو جنگ شرکت کردن دامنگیر نسل جوون هم شده و یه جورایی تو این فیلم با نقششون انتقادی به کوتاهی تو پاکسازی مناطق مین گزاری شده رو انجام داده.
به هر حال جای شک نیس که جناب پرستویی یکی از بازیگران فعال و قطعا تاثیر گذار تو سینمای جنگی ایران بوده که نقشاش صرفن نقش یک ادم رزمنده نبوده و به نحوی تو نقشاش سعی کرده از مردم انتقاد داشته باشه و این خیلی تاثیر گذار بوده.

+ اینا صرفن نظرات خودم بودش و از سایتو اینا برنداشتم که بگم مستنده حالا اگه با یه جاهاییش مشکل دارید خوشحال میشم بحث کنیم درباره ش
پ.ن : خوشحال میشم درباره ی مارمولک هم حرف بزنیم
اینایی که شما گفتی بیشتر ربط به فیلمنامه داره تا بازیگر،بازیگر نمیتونه با نقشش انتقاد کنه و اینا.
یه فیلمنامه ای نوشته میشه و بهترین بازیگر برای اجرای اون انتخاب میشه و البته بعضی فیلمنامه ها هم برای بعضی بازیگران خاص نوشته میشه.
میشه گفت پرویز پرستویی توی انتخاب نقش هاش دقت زیدی داره و همیشه نقش هایی رو بازی کرده که بهش میومدن و ماندگار شدن.

+یه کم راجعبه خوده بازیگر صحبت کنیم بعد راجعبه یه فیلم خاص به نظرم بهتره البته میشه در مورده ایفای نقش پرویز پرستویی صحبت کنیم ولی مارمولک یه خورده فیلمه حساسیه و ممکنه بحث از موضوعه ما که پرویز پرستوییه خارج بشه و بچه ها بیان راجعبه به فیلم نظر بدن.

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
تلگرام
اینستاگرام

هر بازیگر یه ویژگی خاص داره.
خلاقیت، طبیعی بازی کردن، توانایی ...
حالا وقتی همه ی اینا رو یه بازیگر داشته باشه، میشه پرویز پرستویی!
که هم میتونه تو یه فیلمی مثه مارمولک بترکونه هم زیر تیغ.
که همه مبحوتش شن و کاملا قبولش کنن.
به نظرم زیرتیغ خیلی جای بحث داره. :-?

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران

میتونیم نقش پرویز پرستویی رو تو مارمولک با زیرتیغ مقایسه کنیم.(نظر بود)

بازیگرایی مثه پرویز پرستویی کم تو سینمای ما وجود دارن که بتونن نقشای مختلف رو به خوبی بازی کنن.
ولی پرویز پرستویی فقط یه نقش مثه مارمولک داره و میشه گفت تو همه ی فیلم ها نقشای جدی داشته که این باعث میشه نشه زیاد رو این نقش مانور داد.

س__ارا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان سنندج
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
همدان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از مرضیــــه :
اینایی که شما گفتی بیشتر ربط به فیلمنامه داره تا بازیگر،بازیگر نمیتونه با نقشش انتقاد کنه و اینا.
یه فیلمنامه ای نوشته میشه و بهترین بازیگر برای اجرای اون انتخاب میشه و البته بعضی فیلمنامه ها هم برای بعضی بازیگران خاص نوشته میشه.
میشه گفت پرویز پرستویی توی انتخاب نقش هاش دقت زیدی داره و همیشه نقش هایی رو بازی کرده که بهش میومدن و ماندگار شدن.

+یه کم راجعبه خوده بازیگر صحبت کنیم بعد راجعبه یه فیلم خاص به نظرم بهتره البته میشه در مورده ایفای نقش پرویز پرستویی صحبت کنیم ولی مارمولک یه خورده فیلمه حساسیه و ممکنه بحث از موضوعه ما که پرویز پرستوییه خارج بشه و بچه ها بیان راجعبه به فیلم نظر بدن.
ببینید به نظر من هر بازیگری دقیقن اون چیزی رو که تو فیلم نامه براش ذکر شده بازی نمی کنه و قطعا از خودش یه چیزایی رو اضافه می کنه
به نظر من هر کس دیگه ای جای جناب پرستویی بودن نمی تونستن تو ازانس شیشه ای اون انتقادی رو که باید به جامعه ابراز بکنه
الیته حرف شما هم درباره ی انتخاب نقش کاملا درسته ایشون نقشای خوبی رو برای بازی انتخاب کردن اما انتقاد و سایر مسائل به نظر من فقط به فیلم نامه ربط نداره و به بازیگر هم ربط داره
در مورد مارمولک باهاتون موافقم.حالا اگه بحث نشه بهتره
+ من به خاطر این با حرف زدن درباره ی فیلماشون شروع کردم که راجع به خود بازیگر اگه یه سرچ ساده انجام بدیم کلی اطلاعات میاره.به نظر من بهتره درباره ی فیلماش حرف بزنیم تا این که زندگی نامه و ایناشو کپی پیست کنیم . حالا شما هر جور راحتید :) :) :)

• لایک

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران

با نظره سارا موافقم راجعبه نقش ها بحث بشه خوبه.
به نظرم نقشه حاج کاظم(آژانس شیشه ای)خیلی خوب در اومده چون حسّ خود بازیگر با حاج کاظم قصّه یکی بوده.
اصولا همیشه اینجوریه یعنی اگه بازیگر حس خودش با حسی که اون نقش داره یکی باشه نقش خیلی خوب در میاد.(امیدوارم واضح باشه :D)
که این موضوع در مورده پرویز پرستویی و حاج کاظم صدق میکنه.

بالا