جدایی نادر از سیمین

دونفری

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهـــید قدوســـی
شهر
قم
مدال المپیاد
بیست و پنجم کلاس! (زیاد جدی نگیرید!)
پاسخ : جدایی نادر از سیمین

به نقل از ▓ پـ ــوریـ ـا ▓ :
همیشه این حرف و حدیث ها هس
ولی کسی که فکر باز داشته باشه نباید به این چیزا توجه کنه چون در چند سال اخیر اگر افرادی از چیزی خوششون نیاد اون رو به شیطان پرستی و اسرائیل و فراماسون و اینا ربط میدن که واقعا جای تاسف داره
حیفه واقعا حیفه [-(

دلیلت اصلا قانع کننده نبود!
به جای این همه انکار دوتا حرف منطقی بزن باهاش بتونی اینها را رد کنی!
فقط هی گفتی نه غلطه....! نه غلطه....! :-"

+ اون چنتا دیسلایک نوش جونم! مهم اینه که حرفما زدمو شمام چون جوابی نداشتید.....!

Poorya.L

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور
مدال المپیاد
-
دانشگاه
-
رشته دانشگاه
مکانیک

خب نمیتونم چون اینقدر اینا تو این کارا حرفه ای شدن که پرز رو از ماست میکشن بیرون میگن موی :))
اقا من میگم تو طرفدار اسرائیلی و حرفات اسرائیلیه {-8 (شوخی میکنما) ولی خو ثابت کن نیستی :-??
بابا وختی فیلمی خوبه خو شهرت پیدا میکنه دیگه
خیلی از فیلمای خارجی هست که شهرت جهانی پیدا میکنن
بعدشم تمام دلایل شما از یه سایته اونم
http://www.barackobama.ir
چهار تا بسیجی نشستن لا اله الا الله L-:

دونفری

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهـــید قدوســـی
شهر
قم
مدال المپیاد

خب نمیتونم چون اینقدر اینا تو این کارا حرفه ای شدن که پرز رو از ماست میکشن بیرون میگن موی :))
اقا من میگم تو طرفدار اسرائیلی و حرفات اسرائیلیه {-8 (شوخی میکنما) ولی خو ثابت کن نیستی :-??
بابا وختی فیلمی خوبه خو شهرت پیدا میکنه دیگه
خیلی از فیلمای خارجی هست که شهرت جهانی پیدا میکنن
بعدشم تمام دلایل شما از یه سایته اونم
http://www.barackobama.ir
چهار تا بسیجی نشستن لا اله الا الله L-:
فیلم بهتر از اونم بوده
من اگه اسراییلی بودم الان میرفتم این فیلم را بین مردم پخش میکردم! :-"
مشت نمونه خرواره! وقتی یه چیزی درسته، چه یه نفر بگه چه صد نفر!

Poorya.L

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور
مدال المپیاد
-
دانشگاه
-
رشته دانشگاه
مکانیک

ببین خواهشا حرف زور نزن مشت نمونه خرواره ینی چی ، ینی یه سایت که اصل و نسبش معلوم نیست، نمونه ای از نظرات تعداد زیادی از ادماس؟ شما باید دنبال چند سایت یا چند نفر بگردی که همین نظر رو داشته باشن وگرنه یه سایت مشت حساب نمیشه از یه قاشق هم کمتره :D
ببین اگرم من بخوام کشش بدم میتونم
مثلا از کجا معلوم که شم الان این فیلمو پخش نمیکنیو اینا ولی هر کسی یه نظری داره و نظرش برای بقیه محترمه شاید شما درستمیگی اما دلایل کمه :-??

دونفری

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهـــید قدوســـی
شهر
قم
مدال المپیاد

ببین خواهشا حرف زور نزن مشت نمونه خرواره ینی چی ، ینی یه سایت که اصل و نسبش معلوم نیست، نمونه ای از نظرات تعداد زیادی از ادماس؟ شما باید دنبال چند سایت یا چند نفر بگردی که همین نظر رو داشته باشن وگرنه یه سایت مشت حساب نمیشه از یه قاشق هم کمتره :D
ببین اگرم من بخوام کشش بدم میتونم
مثلا از کجا معلوم که شم الان این فیلمو پخش نمیکنیو اینا ولی هر کسی یه نظری داره و نظرش برای بقیه محترمه شاید شما درستمیگی اما دلایل کمه :-??

دلایل کمه؟!
خوبه چندتا مطلب گذاشتم
حرف زور؟!
خیلی دلت می خواد هی بگی من ... ام که حرفهاما انکار کنی
ینی من الان کشش میدم؟

راستی دست دادن فرهادی و آنجلینا جولی
حرکت زشت گلشیفته فراهانی
لیلا حاتمی و مرد فرانسوی
حجاب نصفه و نیمه بازیگرا توی فیلم
و اینکه توی خیلی از صحنه ها راحت بازیگر ها به هم دست میزدن!

اینا را هم (+قبلی ها) یادتون نره! :-"

اصلا شما فرض کنید اینا نظرات شخصی منه!
پس منا قانع کنید حتی اگه یه نفر باشم (که البته دونفرم!)

Poorya.L

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور
مدال المپیاد
-
دانشگاه
-
رشته دانشگاه
مکانیک

به نقل از دونــــــــــــــــــــفـــر :
دلایل کمه؟!
خوبه چندتا مطلب گذاشتم
حرف زور؟!
خیلی دلت می خواد هی بگی من ... ام که حرفهاما انکار کنی
ینی من الان کشش میدم؟

حرکت زشت گلشیفته فراهانی
لیلا حاتمی و مرد فرانسوی

حالا شد یه چیزی
ببین من قصد توهین و اینا نداشتم فقط میخواستم بگم که میشه راحت واسه کسی حرف در اورد و اثباتش که حرف ها اشتباهه ، سخته
واسه چند تا مطلب هم گفتم که همش از یه سایته خو
ولی دلایل الانت قانع کنندس

درضمن اهای شماهایی که تو این تاپیکید اظهار نظرتون فقط با لایکو دیسلایکه؟ ;))
یا اومدین مارو تشویق کنین؟

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

فیلم بهتر از اونم بوده
من اگه اسراییلی بودم الان میرفتم این فیلم را بین مردم پخش میکردم! :-"
مشت نمونه خرواره! وقتی یه چیزی درسته، چه یه نفر بگه چه صد نفر!

فیلم بهتر ازون چی بوده ؟

درستیشو چطوری ثابت میکنی ؟

حرکت زشت گلشیفته فراهانی
لیلا حاتمی و مرد فرانسوی

عقاید تو با اصغر و بقیه فرق میکنه ، تو مشکلت اینه که چرا اونا تونستن این کارو بکنن تو نه ؟ مشکلت چیه دقیقن ؟

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

ببین...
اینکه من بیننده از فیلم برداشت"ضد نظام"بکنم دلیل نمیشه هدف دست اندرکاران هم از ساختن فیلم"ضد نظام"بوده باشه...
اصلا این خاصیت اثر پست مدرنه...
که مثلا میاد برای تو یه صندلی رو نشون میده...اما نمیگه این صندلی چه نقشی داره...اینجاست که تو با پیش زمینه های ذهنیت میافتی به جون اون صندلی و اون رو نماد هر چیزی میبینی...
نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه...

شاهین:نوشابه نیار که قوطی نوشابه"سیاسی"شده است...

دونفری

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهـــید قدوســـی
شهر
قم
مدال المپیاد

درضمن اهای شماهایی که تو این تاپیکید اظهار نظرتون فقط با لایکو دیسلایکه؟ ;))
یا اومدین مارو تشویق کنین؟

این دو جمله: لایک

البته من هنوزم روی اون لینک ها پایبندم و ولش نکردم
اما من شک ندارم که این فیلم روی دین ما پا گذاشته
+ شهاب حسینی هم خیلی + نیس!
فقط همین شوق پرواز را به درد بخور بازی کرد اما بقیه ش.....

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

ببین آقای (آقایان) دو نفر دست دادن اصغر فرهادی یا لیلا حاتمی با نامحرم نه به من ربط داره نه به تو نه به هیچ کس دیگه٬ عقاید همه که نبیاد با عقاید شما یکی باشه. بعد یه سوال دیگه شما فیلم خوب رو چی تعریف می‌کنی؟ فیلمی که توش التزام عملی به آرمان‌ّای امام راحل داشته باشه و توش همه‌ش صحنه‌های جنگی و اینا باشه؟ شما که می‌گی فیلمای بهتر بوده می‌شه فقط و فقط خلاصه‌ی یکی از اون فیلمای دیگه رو برا ما بگی که بفهمیم بهتر بودنشون چیه؟

shadi2011

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
؟
شهر
؟

به نقل از Dr.Eniac :
فیلم بهتر ازون چی بوده ؟

درستیشو چطوری ثابت میکنی ؟

عقاید تو با اصغر و بقیه فرق میکنه ، تو مشکلت اینه که چرا اونا تونستن این کارو بکنن تو نه ؟ مشکلت چیه دقیقن ؟
ببخشید شما جز گروه اصغر و بقیه هستید؟
میم مث مادر ک تو ذهن منه{در حال حاضر}و کلی فیلم دیگه ک میتونید برید سرچ کنید.
دقیقا قضیه اینه ک این همه جایزه و هیاهو برا فیلمی بود ک مخالف سیاست ایران بود و چی بهتر از این برای آمریکا و اسرائیل؟
ادامه ی راه گلشیفته...گلشیفته اونجوری ب هویت ایرانیش و همه ی ما مردم ایران توهین کرد واس این ک بگه آزادی نی..اصغر فرهادی هم با این فیلمش ک کلی عقاید این که خارج بهتره و اینا و تو ایران تبعیض وجود داره ب صورت غ مستقیم ی چیزایی گُف ک برا امریکا و اسرائیل دلنشین بود..
ببینید قضیه این نی چرا این فیلمه اسکار گرف ,چون واقعا تو قشنگیش شکی نی{البته برا ما}دروغ هم نگف بنده خدا امآ فیلم بهتر از اون کم نبود و دلایل این همه هیاهو دقیقا بد گفتن از ایرانه..got it?
×در جواب علی ع:بعله ب ما مربوط نی ولی آمریکا تو بعضی از صحنه های فیلم حس کرده از آمریکا طرفداری شده و خیلی حال کرده..قبول ندارید؟
و بعد اینکه داشتم فک میکردم تو ی فیلمی مث سالت یارو میگه هدف بعدی تهرانه و کلی از کشور خودشون حمایت میکنند ولی تو همچین فیلمی ..هر چند واقعیتها رو میگه ولی این واقعیت خیلی خیلی تلخه.

دونفری

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهـــید قدوســـی
شهر
قم
مدال المپیاد

به نقل از علی ع. :
ببین آقای (آقایان) دو نفر دست دادن اصغر فرهادی یا لیلا حاتمی با نامحرم نه به من ربط داره نه به تو نه به هیچ کس دیگه٬ عقاید همه که نبیاد با عقاید شما یکی باشه. بعد یه سوال دیگه شما فیلم خوب رو چی تعریف می‌کنی؟ فیلمی که توش التزام عملی به آرمان‌ّای امام راحل داشته باشه و توش همه‌ش صحنه‌های جنگی و اینا باشه؟ شما که می‌گی فیلمای بهتر بوده می‌شه فقط و فقط خلاصه‌ی یکی از اون فیلمای دیگه رو برا ما بگی که بفهمیم بهتر بودنشون چیه؟

اول بگم پستای قبلی که داده بودید از نظر من اسپم بود
دوم اینکه امکان نداره فیلم هایی که اینا که افکارشون به این صورته میسازن خلاف افکارشون باشه!
سوم اینکه فیلم خوب فیلمیه که ضد دین نباشه نه این که حتما دینی باشه (مثلا ورود اقایان ممنوع!)
چهارم اینکه اعتراف میکنم جوابی برای جمله آخر ندارم اما شما جواب ده ها سوال منا ندادید

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از shadi2011 :
ببخشید شما جز گروه اصغر و بقیه هستید؟
میم مث مادر ک تو ذهن منه{در حال حاضر}و کلی فیلم دیگه ک میتونید برید سرچ کنید.
دقیقا قضیه اینه ک این همه جایزه و هیاهو برا فیلمی بود ک مخالف سیاست ایران بود و چی بهتر از این برای آمریکا و اسرائیل؟
ادامه ی راه گلشیفته...گلشیفته اونجوری ب هویت ایرانیش و همه ی ما مردم ایران توهین کرد واس این ک بگه آزادی نی..اصغر فرهادی هم با این فیلمش ک کلی عقاید این که خارج بهتره و اینا و تو ایران تبعیض وجود داره ب صورت غ مستقیم ی چیزایی گُف ک برا امریکا و اسرائیل دلنشین بود..
ببینید قضیه این نی چرا این فیلمه اسکار گرف ,چون واقعا تو قشنگیش شکی نی{البته برا ما}دروغ هم نگف بنده خدا امآ فیلم بهتر از اون کم نبود و دلایل این همه هیاهو دقیقا بد گفتن از ایرانه..got it?
×در جواب علی ع:بعله ب ما مربوط نی ولی آمریکا تو بعضی از صحنه های فیلم حس کرده از آمریکا طرفداری شده و خیلی حال کرده..قبول ندارید؟
و بعد اینکه داشتم فک میکردم تو ی فیلمی مث سالت یارو میگه هدف بعدی تهرانه و کلی از کشور خودشون حمایت میکنند ولی تو همچین فیلمی ..هر چند واقعیتها رو میگه ولی این واقعیت خیلی خیلی تلخه.
در مورد گلشیفته تو رو خدا نحرفین که من یادمه تا اون کارو کرد یه تاپیک زدم با عنوان"نظرتون در مورد حرکت اخیر گلشیفته"که بعد از 3صفحه شدن بسته شد...پس لطفا در مورد موضوعی بحرف که همه بتونن آزاد در موردش بحرفن...
فیلمی ساخته میشود...برداشت از آن آزاد است...آیا دلیل بر بد بودن فیلم میشود؟؟؟؟ X-(
@دونفری:عقایدت برام غیرقابل هضم هستن...و حتی به نظرم طبق عقاید خودت هم حرفات غیرقابل قبوله...کی میگه این فیلم اهداف ضد دینی داشته؟؟؟
و عزیز من...من میتونم برای تو برداشت های 100%ضد دینی و نه چندان دور از ذهن"از ورود آقایان ممنوع"بکنم...فقط یه کلید واژه در مورد اون فیلم بهتون میدم"عقده ی ج ن س ی"

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

آقا این فیلم خوب بود ، اسکار گرفت .
شما میگین سیاسی بوده بخاطر ِ اون اسکار گرفت وگرنه فیلم ِ بهتری بود .

بگین کدوم فیلم بهتر بود که باید اسکار میگرفت ؟؟؟ (چرا بهتر بود حتی ! )

shadi2011

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
؟
شهر
؟

به نقل از گاو عاشق :
در مورد گلشیفته تو رو خدا نحرفین که من یادمه تا اون کارو کرد یه تاپیک زدم با عنوان"نظرتون در مورد حرکت اخیر گلشیفته"که بعد از 3صفحه شدن بسته شد...پس لطفا در مورد موضوعی بحرف که همه بتونن آزاد در موردش بحرفن...
فیلمی ساخته میشود...برداشت از آن آزاد است...آیا دلیل بر بد بودن فیلم میشود؟؟؟؟ X-(
شما دوباره ارسال منو بخون.من گفتم فیلم بده؟؟نه!
ب نظر خودمم عالی بود ولی بابا فیلم بهتر از اون کم نبوده...درباره ی الی مثلا بد بود؟؟؟این همه فیلم بهترساخته شد ولی چیزی ک جدایی رو ب برترین رسوند این عقایدی بود ک تو فیلم واضح و مبرهنه{نگید ک شما متوجهش نشدید}وگرنه همه میدونند فیلم جز بهترین ها بود اما بهترین نبود.

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

من ده‌ها سوال از شما ندیدم والا فقط ۴ تا لینک دادی٬ شما سوالات رو واضح بپرس یا من یا بقیه جواب می‌دیم.
برا اون جایی که گفتی ضد دینه دقیقن می‌شه بگی کجای فیلم؟ من که ندیدم جایی تو فیلم.

@شادی:انقد نگین فیلم بهتر بود٬ فیلم‌هایی که از جدایی نادر از سیمین توی سال اخیر بهتر بودن رو با دلیل لطفن نام ببر.

بعدن نوشت:یه صحنه هم از فیلم ورود آقایان ممنوع که شما می‌گی ضد دینی و اینا نبود بگم واست٬ اونجا که رضا عطاران وارد کلاس می‌شه و تا آستانه‌ی بوسیدن اون معلمه هم پیش می‌ره از صحنه‌های بعدی هم واضح بود که منظور بوسیدنه٬ فک می‌کنم این صحنه از دست زدن به نامحرم بدتر باشه.

دونفری

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهـــید قدوســـی
شهر
قم
مدال المپیاد

به نقل از گاو عاشق :
هان؟
آزاد نیس؟
بعضی زد خدا (نعوذ بالله) هم حرف میزنن! مستند ثابت میکنم!
بعد اون موقع تا یه چیزی درمورد فرد مورد علاقشون :-& میگی....
البته خود مسئولای تاپیک هم.....

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

خوشحال میشیم زودتر ثابت شه .

دونفری

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهـــید قدوســـی
شهر
قم
مدال المپیاد

به نقل از علی ع. :
من ده‌ها سوال از شما ندیدم والا فقط ۴ تا لینک دادی٬ شما سوالات رو واضح بپرس یا من یا بقیه جواب می‌دیم.
برا اون جایی که گفتی ضد دینه دقیقن می‌شه بگی کجای فیلم؟ من که ندیدم جایی تو فیلم.

@شادی:انقد نگین فیلم بهتر بود٬ فیلم‌هایی که از جدایی نادر از سیمین توی سال اخیر بهتر بودن رو با دلیل لطفن نام ببر.
آقا راستش کیبوردم خرابه و دارم به زور با On-Screen Keyboard تایپ میکنم پس حوصله تکرار ندارم!
هرکی اون لینکها را کامل خوند بیاد جلو

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

هان؟
آزاد نیس؟
بعد اون موقع تا یه چیزی درمورد فرد مورد علاقشون :-& میگی....
البته خود مسئولای تاپیک هم.....
از مسئولین تاپیک میخوام نظم اینجا رو برقرار کنن...
م3 چی داره توهین میکنه...
عزیز من...این که من از جرکت یه نفر تعریف کنم دلیل بر دوست داشتن اون آدم میشه؟؟؟...حداقل بذار کسی از این حرفا بزنه که جبهه ی خودش از این چیرا پر نباشه...واقعا کار سختی نیست یه تاپیک بزنم و کلا فساد اخلاقی آقایان مداح و آقایان بالا را رو کنم...پس فقط حرف مربوط بزن [-(
مستند ثابت کن... :D
اگه قرار بر سیاسی بودنه...که به رنگ ارغوان کاملا سیاسی بود...گذاشتن پخش بشه چون برای"آقایان"منفعت داشت...

بالا