Billy the kid
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1 | آموزشگاه هنری میدیا
- شهر
- تهران.
- دانشگاه
- تهران
- رشته دانشگاه
- طراحی صنعتی
پاسخ : جدایی نادر از سیمین
این جوری که شما می گین, اصغر فرهادی رو یه جوری جلوه می دین انگار یه آدمی ه که چه می دونم از ایران بریده و این حرفا...!!! شما از کجا می دونین فرهادی این کار و کرده که تو ایران راش بدن...؟؟ مسخره است...!!!
فرهادی توی جایی که مردم کشورش رو به عنوان کسایی که از تمدن هیچ بویی نبردن می شناسن, داره می گه مردم من با فرهنگن و صلح طلب... بعد شما بهش میگید بزدل...!!! چرا فکر می کنین تا پای یکی به اون ور باز شد و یه خرده مشهور شد, باید بیاد از حکومت انتقاد بکنه... نمی فهمم...!
به نقل از گاو عاشق :بزدلی با منطقی بودن خیلی فرق داره ها...
به نظر من کار اصغر منطقی بود...
ببین اینکه اصغر به فکر منافع خودش بوده باشه وا3 توجیه اون کارش کافیه...اما لازم نیست...به نظرم دلیل اون حرکت اصغر این بوده که بتونه برگرده به میهن و بیشتر خدمت کنه به مردمش و نه منافع شخصی خودش...
هی هی هی....!!!!!به نقل از pucy cat :به نظر من اصغربرهادی خیلی ادم بزدلیه
رفته اسکار گرفته اون بالا میگه مردم ایران صلح طلبند بافرهنگندو.....
به جای اینکه از مشکلات مردم بگه از کارگردانای زندانی که به هیج
دلیلی زندانند بگه فقط حرفای مسخره وساده گفت هیچ حمایتی
نکرد چرا؟؟؟؟
چون فردا تو ایران راش بدن
این جوری که شما می گین, اصغر فرهادی رو یه جوری جلوه می دین انگار یه آدمی ه که چه می دونم از ایران بریده و این حرفا...!!! شما از کجا می دونین فرهادی این کار و کرده که تو ایران راش بدن...؟؟ مسخره است...!!!
فرهادی توی جایی که مردم کشورش رو به عنوان کسایی که از تمدن هیچ بویی نبردن می شناسن, داره می گه مردم من با فرهنگن و صلح طلب... بعد شما بهش میگید بزدل...!!! چرا فکر می کنین تا پای یکی به اون ور باز شد و یه خرده مشهور شد, باید بیاد از حکومت انتقاد بکنه... نمی فهمم...!