• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اول مهر

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mamareza
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اول مهر

اول مهر هم برام ذوق داره هم استرس...
قراره استرسامو بذارم کنار و بهشون بگم برید بمیرید که دوساله با سرنوشتم بازی کردین ولی خو نمی شه...چرا خیرم می شه :-L
می تونم خوب درس بخونم؟می تونم پرفکت باشم؟با ریاضی چی کار کنم؟مشکلات پارسال سر راهم نباشه؟با المپیاد چی کار کنم؟ #-o
و هر سال مدرسه و سال جدید منو یاد بچگیام میندازه: مامان من می خوام برم مردسه باسواد شم :)) و هنوزم یاد اون پنجولی که اون پسره روی دستم کشید هستم =))یا اون وقت که درو روم قفل کردن و من تا ساعت پنج بعد ازظهر توی کلاس زندونی بودم :-L
یاد تمام اینا که می افتم دلم می خواد هر سال برم مدرسه
بوی کتاب نو.... >:D<

اول مهر هم خوبه هم نه
من به شخصه مهم ترین دلیلی که راغبم میکنه ربم مدرسه دوستا و همکلاسیامن

من کلا از اول مهر خوشم نمیاد :-<
انگار باید دل بکنی از خیلی تفریحاتی که تابستون آزادانه انجام میدادی (:|
خرید هم خودکار و نوک و این جیزاس که تموم شد

خعلي حس مزخرفيه ك اول مهر داره ميشه ي عالمه درس نخونده و ي اتاق بهم ريخته و ي عالمه حساي بد البت حس خوبم هستا ولي خعلي كم

• لایک
امتیازات: N@R

باز آمد بوی ماه مهر :-&
نگفتید فحش آزاده؟

من چون امسال تابستون نصفش رو مدرسه رفتم اول مهر اصلا واسم هیجان نداره :| ولی خب سالای قبل از همون روزای اول تابستون شروع به روزشماری می کردم و شب روز قبل از مدرسه تا 2-3 از هیجان خوابم نمی برد 8-^

یادش بخیر دبستانو راهنمایی همیشه واسه اول مهر روز شماری میکردم!!!! ;D
امان از دبیرستانو تابستوناش ک از همون سال اول نفهمیدم چ جوری میان چ جوری میرن....
تابستون امسالم ک برنامه یه کم سبک تر از سال تحصیلی بود :| یهو دیدم آخرای شهریوره...
در حال حاضر ذواق شدن واس اول مهر واسم خنده داره :)) چ برسه خریدن لوازم التحریرو اینا...
چقد زود بزرگ شدم :(

بنده از همین تریبون اعلام می‌کنم، سه روزه که دارم مدرسه می‌رم و هیچ‌ مشکلی با شروع سال‌جدید ندارم. امتحان و اینا هم نمک زندگی‌ه. :‌-" با تشکر. اول مهر خوبی داشته‌باشید. :-ستاد"خانوم‌مگه‌قرارنبودامروزامتحان‌بگیرید"وحرص‌بقیه‌رادرآوردن
× اگه مثلا دو-سه هفته دیگه من رو دیدید که آه و ناله می‌کنم که چرا مدرسه‌ها تموم نمی‌شه، تعجب نکنید. جوگیریه به هر حال. :‌‌دی

Back
بالا