Naz Girl کاربر فعال ارسالها 60 امتیاز 104 نام مرکز سمپاد frzn2 شهر Mashad دانشگاه khoda bkhad tehran رشته دانشگاه Vekalat 2013/3/30 #41 پاسخ : تشویق-تنبیه تشویق بهتره چون حداقل ادم میدونه در ازای زحمتش به چیزی میرسه.
tezar کاربر فوقحرفهای ارسالها 633 امتیاز 5,345 نام مرکز سمپاد فرزانگان6 سابق شهر تهران دانشگاه امـیـرکبیر رشته دانشگاه مهندسی بـرق 2013/3/30 #42 پاسخ : تشویق-تنبیه الان این خیلی بده ک من تشویق و تنبیه برام هیچ فرقی نداره؟ منظورم اینه ک کلا ب وعده های بقیه اصلا اهمیتی نمیدم..فقط برام مهمه ک بعد از کاری ک انجام میدم موقعیت اجنماعی خودم چطوری میشه.
پاسخ : تشویق-تنبیه الان این خیلی بده ک من تشویق و تنبیه برام هیچ فرقی نداره؟ منظورم اینه ک کلا ب وعده های بقیه اصلا اهمیتی نمیدم..فقط برام مهمه ک بعد از کاری ک انجام میدم موقعیت اجنماعی خودم چطوری میشه.
maria16 Unknown ارسالها 414 امتیاز 1,157 نام مرکز سمپاد 1 شهر طهران سال فارغ التحصیلی 1398 2013/3/30 #43 پاسخ : تشویق-تنبیه تشویق و تنبیه هر 2 لازمن در قبال کارهای خوب میشه تشویق کرد اما درقبال کارهای بد باید تنبیه کرد!
پاسخ : تشویق-تنبیه تشویق و تنبیه هر 2 لازمن در قبال کارهای خوب میشه تشویق کرد اما درقبال کارهای بد باید تنبیه کرد!