ملاک من برای خرید.

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mamareza
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ملاک من برای خرید.

به نقل از Mizdoushi :
من هر دوتاش ;D
یعنی هرچی ببینم و چشمم بگیره ، میخرمش
ولی اگه چیزی از قبل بخوام ، بازار رو زیر پا میزارم ولی از اون حایی که حال و حوصله ندارم ، همون مغازه اول میخرم :-<
من اگه قرار باشه دنبال یه چی تو بازار بگردم اصلا نمیتونم بخرم....حتما باید یهو چشمم رو بگیره)

به نقل از Mr.Mamareza :
یه سوال بچه ها... .
کیا اینجورین که یهو یه چی ببینن خوششون بیاد میخرن.... .
و کیا اونجورین که باید بازار رو زیر پا بذارن؟
خب فک کنم بیشتر دخترا علاقه و حوصله گشتن مغازه هارو داشته باشن...اصن خودم یکی از تفریحاتم پاساژگردیه! ;D
بعد مثلا بعضی وختا یهو یه چی میبینم خوشمم میاد ولی با خودم میگم احتمالا مورد بهترم هس میرم یه دور میزنم اگه چیزی نبود برمیگردم...

اول از همه به ظاهر هرچیزی نگاه میکنم ;;) اگه خوشم اومد قیمت میکنم اگه قیمتش مناسب بود بعد کیفیت رو برسی میکنم
و بعد خریداری >:D<

راستش عادت بدیه! ولی برای من مارک دار بودن و اینکه حتما اصل باشه خیلی خیلی مهمه! خیلی! در حد وسواس شدید و بیماری! ~X(
شده یک بار یک چیز می خواستم بخرم هر چی گشتم هی شک کردم که این شاید اصل نباشه هی شک کردم آخر هنوزم که هنوزه نخریدمش! X_X
خاص بودنش هم خیلی مهمه! اینکه تو خیابون که راه میرم اصلا اونو نبینم! :|
اخلاقیات بدیه ولی درست نمیشه انگار اگر بدتر نشده باشه! ;D

خرید

علی پاشا م۳ منه
من ی کیف داشتم تو مشهد دو نفره دیگه داشتن فقط
انقد حال میداد
یا ی کفش که اصن مشهد نبود
کلن حال میده
ولی بسیار بده،من و علی قول میدیم ادم شیم

به نقل از Ali pasha :
راستش عادت بدیه! ولی برای من مارک دار بودن و اینکه حتما اصل باشه خیلی خیلی مهمه! خیلی! در حد وسواس شدید و بیماری! ~X(
شده یک بار یک چیز می خواستم بخرم هر چی گشتم هی شک کردم که این شاید اصل نباشه هی شک کردم آخر هنوزم که هنوزه نخریدمش! X_X
خاص بودنش هم خیلی مهمه! اینکه تو خیابون که راه میرم اصلا اونو نبینم! :|
اخلاقیات بدیه ولی درست نمیشه انگار اگر بدتر نشده باشه! ;D
خودت برا خودت دلیل منطقی داری که باید مارک باشه؟

به نقل از Mr.Mamareza :
منظور از خلاقیت اینه که یه کار تک باشه تو بازار؟
آره تقریبا !
حالا تکم نبود ، کمتر باشهُ خاص !

مارک رو که باید گذاشت در کوزه به نظر من!!
من اون چیزی رو میخرم که یهو به چشم بیاد!! و اصلا مهم نیست که چه برداشتی ازون میشه،مثلا ممکنه برم یه مانتوی راه راه که رنگش خیلی جیغه بخرم با یه شلوار که اصلا رنگش بهش نمیاد ;D مهم اینه که من خوشم بیاد ...

به نقل از سَعیده :
مارک رو که باید گذاشت در کوزه به نظر من!!
من اون چیزی رو میخرم که یهو به چشم بیاد!! و اصلا مهم نیست که چه برداشتی ازون میشه،مثلا ممکنه برم یه مانتوی راه راه که رنگش خیلی جیغه بخرم با یه شلوار که اصلا رنگش بهش نمیاد ;D مهم اینه که من خوشم بیاد ...
با خوشم بیادش موافقم ولی خو من یه مقدار سلیقم عادی تره! ;D

به نقل از afroDt :
با خوشم بیادش موافقم ولی خو من یه مقدار سلیقم عادی تره! ;D
کت صورتی پررنگ براق با شلوار نقره ای براق تر!!! نظرت چیه؟! ;D

به نقل از WILD EAGLE :
بله بله B-) B-) B-)

ولی عرفم بد نیستا B-) B-) B-)

مثلا چادر
کسی ازین عرفا خوشش نیاد چی؟!
مهم همون خوش اومدنه ست!! بعدم الان مگه کسی عرف رعایت میکنه؟!

به نقل از سَعیده :
کت صورتی پررنگ براق با شلوار نقره ای براق تر!!! نظرت چیه؟! ;D

کسی ازین عرفا خوشش نیاد چی؟!
مهم همون خوش اومدنه ست!! بعدم الان مگه کسی عرف رعایت میکنه؟!
اگر روشون پولکِ ابی باشه بیشتر میپسندم! ;D

منم زیاد ِ موافقِ عرف نیستم... درسته دلم نیمخاد خیلی تو چشم باشم ولی وقتی از چیزی خوشم بیاد و به نظرم غیر عادی نباشه چرا که نه!

به نقل از ریــحــانــه :
آره تقریبا !
حالا تکم نبود ، کمتر باشهُ خاص !
به نظر من خیلی لازم نیس که تیکه به تیکه لباس تک و خاص باشه...
با ترکیب هایی که از لباس ها میشه خرید ... باید ست های تک و خاص رو درست کنیم.

جـــــــــــــــــــــیــــــــــــــــــــــــــــــــــــبـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم B-) B-) B-) B-) B-)

اول به قیمت نگاه میکنم اگه شد که بشه بعد رنگ و نوع و نظر مامانم و بعد هم بای ایت :-"

فقط مارکش خوب باشه بقیش دیگه خود به خود حل میشه :-"
مثلا وقتی یه چیز مارک و گرون میخزی اصن از ظاهر و جنسش معلومه پول زیادی واسش دادی ;))
اگه مارک باشه ظاهرشم خوبه واست تا چند سالم کار میکنه ;D دوست نداشتیم برو هر ماه عوض کن
به نظرم تو این چیزا آدم اصن ضرر نمیکنه :-??

به نقل از Pashee :
فقط مارکش خوب باشه بقیش دیگه خود به خود حل میشه :-"
مثلا وقتی یه چیز مارک و گرون میخزی اصن از ظاهر و جنسش معلومه پول زیادی واسش دادی ;))
اگه مارک باشه ظاهرشم خوبه واست تا چند سالم کار میکنه ;D دوست نداشتیم برو هر ماه عوض کن
به نظرم تو این چیزا آدم اصن ضرر نمیکنه :-??

این کفش کتونی فوتبالیا هستن :-" خوب؟ میخری دونه ای 10 15 تومن یک سالم سگ دو بزنی هیچیش نمیشه ;D

بعد پول میدی میری مثلا آدیداس میخری 150 تومن بعد 6 ماه وا میره ;D

ضرره این دیه ;D

مارک مهم هست ولی خوب بازم دلیل نمیشه فقط به خاطر یه برند آدم دوبرابر قیمت واقعی پول بده!

کفش مارک داره مث اعتیاد میمونه بیفتی توش دیگه راه فرار نیست. ;D
والا کفش ملییم کفشاش خوبه تولید داخل هم هست :> در سطح همون آدیداس خودمون هم هست. :-"

من خودم شخصا حاضر نیستم هرلباسی رو تنم کنم چون مدل لباس پوشیدن نشون دهنده ی شخصیته
برعکس بقیه دخترا همه جا رو واسه خرید زیر پام نمیذارم فقط یه جای خوب میرم و زود خریدمو میکنم
با این حال بهترین هارو سعی میکنم بخرم
واسه من مهم تر از همه اینه که لباسی که میخرم به سلیقه ی خودم باشه و بهم بیاد
مد و مارک لباس هم بی تاثیر نیس

خوب اول به مغازه ها و پاساژهایی سرمیزنم که میدونم میتونم جنس مورد علاقمو پیداکنم B-) اینکه بگم از فلان جا گرفتم برام مهم نیس اینکه بگم از خریدم راضیم مهمه و
چیزی و که دوس داشته باشم انتخاب میکنم بعد اگه تنم خوب بود وبهم میومدو توش راحت بودم نظر کسی باهاش رفتم خرید رو میپرسم بعدم به مارکش توجه میکنم ;;) ;;)
بچه ها درسته ماها بیشتر به قیمت توجه نمیکنیم ولی فک کنم بهتره بعضیا بکنن توی بعضی شهرا واقعا قیمتا بالاس یا شاید نسبت به شهرای ما اینجوریه همون جنس و لباس هس ولی باقیمت بالاتر راستش از وقتی یه صحنه ای رو دیدم یکم منم دقت میکنم چون من خیلی ول خرجم ولباس و اینا میگیرم ;D
یبار ک تهران بودم دیدم یکی داره با باباش سر اینکه باید لباس ترک ومارک دار بگیره دعوا میکرد و بیچاره باباش ........وای خیلی برا خانوادش ناراحت شدم براهمین میگم قیمت هم مد نظر باشه با اینکه خودم زیاد دقت نمیکنم ;D(نمیدونم چرا ولی حس کردم باید این حرفو بگم معذرت اگه بی ربط بود)

بچه ها ... چقدر حرف دوستاتون و اینکه اونا هم از اون جنس استفاده کنن رو خریدتون تاثیر داره؟

Back
بالا