- شروع کننده موضوع
marvelous
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان ۳
- شهر
- مشهد
- مدال المپیاد
- برنز بيست و هفتمين المپياد ادبی
- دانشگاه
- علوم پزشکی مشهد
- رشته دانشگاه
- پزشکی
خب ایده این تاپیک از اون جایی بود که من احساسا کردم گاهی اوقات کتابی که خوندم بازده لازمو واسم نداشته...یا گاهی کتابیو دفعه اول با دقت میخونم ولی زود مطالبش فراموش میشه...
* در کل میخوام بدونم ایده ت در مورد مفید کتاب خوندن و استفاده صحیح از کتاب چیه؟
* خیلی ها بهم گفتن چون سرعت خوندنت زیاده عمیق نمیخونی...در صورتی که من خیلی با این موافق نیستم چون از عمد سریع نمیخونم و یه جورایی به نظرم هر کسی بعد از مطالعه زیاد به صورت خودکار سرعتش زیاد میشه...نظرت چیه؟
* در مورد نت برداری و خلاصه کردن کتاب چه نظری داری؟
* فک میکنی اگه بخوایم مطالب و مفاهیم یه کتابو عمقی یاد بگیریم و دیر فراموش کنیم چیکار باید بکنیم؟
* به نظرت زمان و مکان کتاب خوندن هم تاثیر داره؟ چه قدر؟ چه جوری؟
خب به نظرم چون نحوه مطالعه ی صحیح و استفاده از مطالب توی سبک های مختلف یه ذره فرق کنه، فعلا با دبیات داستانی که آسون تره شروع میکنیم تا بعد ببینیم به کجا میرسیم!
پ.ن: من تاپیک مشابه پیدا نکردم ولی اگه تکراری بود بگین!
* در کل میخوام بدونم ایده ت در مورد مفید کتاب خوندن و استفاده صحیح از کتاب چیه؟
* خیلی ها بهم گفتن چون سرعت خوندنت زیاده عمیق نمیخونی...در صورتی که من خیلی با این موافق نیستم چون از عمد سریع نمیخونم و یه جورایی به نظرم هر کسی بعد از مطالعه زیاد به صورت خودکار سرعتش زیاد میشه...نظرت چیه؟
* در مورد نت برداری و خلاصه کردن کتاب چه نظری داری؟
* فک میکنی اگه بخوایم مطالب و مفاهیم یه کتابو عمقی یاد بگیریم و دیر فراموش کنیم چیکار باید بکنیم؟
* به نظرت زمان و مکان کتاب خوندن هم تاثیر داره؟ چه قدر؟ چه جوری؟
خب به نظرم چون نحوه مطالعه ی صحیح و استفاده از مطالب توی سبک های مختلف یه ذره فرق کنه، فعلا با دبیات داستانی که آسون تره شروع میکنیم تا بعد ببینیم به کجا میرسیم!
پ.ن: من تاپیک مشابه پیدا نکردم ولی اگه تکراری بود بگین!