پاسخ : چجوری کتاب بخونیم؟
قسمت دوم:
* کتاب خوندن باید توی
وقت مناسب و جای مناسب باشه...این
با توجه به هر فرد متفاوته...خودت باید بدونی توی چه وقت و جایی بازدهیت بیشتره...
* حالت کتاب خوندنم مهمه و با توجه به هر فرد فرق میکنه...باید طوری باشه که هم خودت راحت باشی و هم در طولانی مدت باعث ناراحتی نشه...
** مکان ها و حالت های پیشنهادی(
):
-- درازکش کف زمین (نیما)
-- دراز کشیده روی تخت یا تکیه دادن و گذاشتن کتاب روی پاهای مبارک! کلن دوس داره تو اتاقش کتاب بخونه!
(زهرا)
-- جای ساکت و آروم ترجیحن...پشت میز چون توی مدت زیاد از بقیه راحت تره...(خودم
)
-- وقت و جای مناسب و به چیزای دیگه فک نکنیم...تمرکز داشته باشیم رو چیزی که میخونیم...(نرگس)
-- و حالا در گذر از اولین صفحات کتاب هستی . آرام به پشت صندلی تکیه میدهی ، کتاب را تا ارتفاع بینیت بالا میآوری ، صندلی،روی پایه های عقب اش تعادل را حفظ کرده.پاهایت را روی کشوی کنار میز تحریر که به این قصد بازش کرده ای میگذاری. موقع کتاب خواندن ، حالت پاها از اهمیت خاصی برخوردار است.یا شاید پاها را روی میز و میان پرونده های مورد مطالعه ات دراز میکنی . ....
.... راحت ترین حالت را انتخاب کن : نشسته، لمیده، چمباتمه ، درازکش ، به پشت خوابیده ، به پهلو خوابیده ، دمرو ، توی مبل ، نیمکت ، مبل متحرک ، راحتی ، عسلی ، یا توی یک ننو ، اگر داشته باشی و البته یا روی تخت یا توی تخت . حتی میتوانی در یک حرکت یوگا ، سرت را زمین بگذاری و البت هکتاب را هم وارونه بگیری...(اگر شبی از شب های زمستان-ایتالو کالوینو)
*
جاهای شلوغ مث پارکو اینا نباشه چون
احتمال به هم خوردن تمرکزو اینا زیاده...!
* نباید تو خوندن کتاب
فاصله های مطالعه رو زیاد کرد. زیاد کردن فاصله باعث میشه قسمت های قبلی از یاد آدم بره.
* در یک زمان سعی کنین ب
یشتر از یه کتاب نخونین...تمرکز آدمو از بین میبره...
+ آقا من سعی کردم همش باشه چیزی جا افتاده بود لطفن خودتون اضافه کنین...
سوال جدید:
در مورد کتابای شعر چی؟ چیکار میشه کرد که حداکثر بازده لازمو بعد از خوندن داشته باشه؟
توی مدرسه ها چه تغییری در روند کتاب خوندنتون ایجاد میشه؟ چیکار میکنین که هم به درس برسین هم به مطالعه غیر درسی؟