lof کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,866 امتیاز 10,628 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد 1 شهر مشهد دانشگاه پلى تكنيك تهران رشته دانشگاه مهندسى معدن 2011/10/31 #41 پاسخ : خط خطی های سمپادیا سر کلاس جبر و احتمال مثه اسکلا
lof کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,866 امتیاز 10,628 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد 1 شهر مشهد دانشگاه پلى تكنيك تهران رشته دانشگاه مهندسى معدن 2011/11/18 #42 پاسخ : خط خطی های سمپادیا اینو پارسال درست کردم وقتی تموم شد پدرم در اومد تا دستامو پاک کنم به قول یکی از بچه ها: lof's work with tofs پ.ن: کیثیف خودتی
پاسخ : خط خطی های سمپادیا اینو پارسال درست کردم وقتی تموم شد پدرم در اومد تا دستامو پاک کنم به قول یکی از بچه ها: lof's work with tofs پ.ن: کیثیف خودتی
alemzadeh لنگر انداخته ارسالها 2,829 امتیاز 14,281 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد ۱ شهر مشهد - تبریز دانشگاه دانشگاه هنر تبریز رشته دانشگاه طراحی صنعتی 2011/11/22 #43 پاسخ : خط خطی های سمپادیا صبی امتحان ریاضی داشتیم بعد داشتم پای تخته فرمولا رو مینوشتم مرور شه بعد یه دفعه نمدونم چی شد یاد فرشاد افتادم در عرض دو دیقه کشیدم
پاسخ : خط خطی های سمپادیا صبی امتحان ریاضی داشتیم بعد داشتم پای تخته فرمولا رو مینوشتم مرور شه بعد یه دفعه نمدونم چی شد یاد فرشاد افتادم در عرض دو دیقه کشیدم
lof کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,866 امتیاز 10,628 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد 1 شهر مشهد دانشگاه پلى تكنيك تهران رشته دانشگاه مهندسى معدن 2011/12/1 #44 پاسخ : خط خطی های سمپادیا اينو ديروز رو ميز زدم لُف فارسى اينبارم با مهارت دست و جوهر كار شده
dr.eniac لنگر انداخته ارسالها 3,641 امتیاز 7,855 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی نیشابور دانشگاه علومپزشکی مازندران رشته دانشگاه دندانپزشکی 2011/12/3 #45 پاسخ : خط خطی های سمپادیا زنگ حسابان حوصلم سر رفت مایکل جکسون رو کشیدم
dorna کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,588 امتیاز 4,450 نام مرکز سمپاد فرزانگان امین1 شهر اصفهان 2011/12/3 #46 پاسخ : خط خطی های سمپادیا سیر تکامل دوست صمیمی تخیلی من:فرامرز [سر کلاس دینی ]
dorna کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,588 امتیاز 4,450 نام مرکز سمپاد فرزانگان امین1 شهر اصفهان 2011/12/20 #47 پاسخ : خط خطی های سمپادیا کویین
lovely_mahsa کاربر فوقفعال ارسالها 141 امتیاز 529 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان مشهد شهر مشهد 2011/12/23 #48 پاسخ : خط خطی های سمپادیا سر کلاس ریاضی و دینی
Parinaz. پریناز ارسالها 1,932 امتیاز 9,955 نام مرکز سمپاد فرزانگان قزوین شهر قزوین سال فارغ التحصیلی 1394 دانشگاه آزاد تهران جنوب رشته دانشگاه طراحی لباس 2012/1/13 #49 پاسخ : خط خطی های سمپادیا تراوشات ذهنی من -کتاب شیمی1
Parinaz. پریناز ارسالها 1,932 امتیاز 9,955 نام مرکز سمپاد فرزانگان قزوین شهر قزوین سال فارغ التحصیلی 1394 دانشگاه آزاد تهران جنوب رشته دانشگاه طراحی لباس 2012/1/15 #50 پاسخ : خط خطی های سمپادیا دفترریاضی: کتاب مطالعات: کتاب شیمی: B-)
zahra96 کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,008 امتیاز 6,369 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 / میدیا شهر تهران دانشگاه دانشگاه هنر تهران رشته دانشگاه گرافیک 2012/1/16 #51 پاسخ : خط خطی های سمپادیا خیلی ان تعداد:د این چنتا دم دست بود :د صفحه اول زبان فارسی: ته دفتر ادبیات پارسالم: (مثلا طراحیه :د من کلا طراحیم خیلی خوب نیساونم با خودکار)-از رو نیمکت کشیدم مثلا :د بعد عید :د -جامدادیم عوض شده بود بدون شرح :د
پاسخ : خط خطی های سمپادیا خیلی ان تعداد:د این چنتا دم دست بود :د صفحه اول زبان فارسی: ته دفتر ادبیات پارسالم: (مثلا طراحیه :د من کلا طراحیم خیلی خوب نیساونم با خودکار)-از رو نیمکت کشیدم مثلا :د بعد عید :د -جامدادیم عوض شده بود بدون شرح :د
Parinaz. پریناز ارسالها 1,932 امتیاز 9,955 نام مرکز سمپاد فرزانگان قزوین شهر قزوین سال فارغ التحصیلی 1394 دانشگاه آزاد تهران جنوب رشته دانشگاه طراحی لباس 2012/1/20 #52 پاسخ : خط خطی های سمپادیا اینو خیلی دوست دارم: خط خطی به معنای واقعی :
Sarina_ahm کاربر فوقحرفهای ارسالها 717 امتیاز 5,269 نام مرکز سمپاد فرزانگان امين یکـــ شهر جَهــان / ٢ سال فارغ التحصیلی 92 دانشگاه علوم پزشكى اصفهان رشته دانشگاه پزشكى تلگرام اینستاگرام 2012/1/20 #53 پاسخ : خط خطی های سمپادیا خط خطیایِ سرِ زنگ عربی[nb]نمیدونم چرا من سر زنگایِ عربی شکوفا میشم! [/nb]:
Hamid.s Bug ارسالها 1,688 امتیاز 16,727 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد1 شهر مشهد دانشگاه فردوسی رشته دانشگاه نرمافزار 2012/1/21 #54 پاسخ : خط خطی های سمپادیا سر زنگ ادبیات وقتی داشت شعر رو برا بار سوم میخوند نمیدونم چرا خودم و دوستم دیدیمش یاد کوزت افتادیم (کوزت واقعی نه این کوزت ) عکس بزرگ شم گذاشتم عقده ای نشم دیگه
پاسخ : خط خطی های سمپادیا سر زنگ ادبیات وقتی داشت شعر رو برا بار سوم میخوند نمیدونم چرا خودم و دوستم دیدیمش یاد کوزت افتادیم (کوزت واقعی نه این کوزت ) عکس بزرگ شم گذاشتم عقده ای نشم دیگه
James Hetfield کاربر حرفهای ارسالها 375 امتیاز 528 2012/1/21 #55 پاسخ : خط خطی های سمپادیا وقتي داشتم از اينترنت تحقيق در مياوردم ، گفتم اين عكس گروه اسليپنات رو هم بكشم ديگه ! http://s2.picofile.com/file/7258508060/slipknot.bmp *عکس لینک شد.لطفا عکس های سنگینو لینک بزارین . ممنون*
پاسخ : خط خطی های سمپادیا وقتي داشتم از اينترنت تحقيق در مياوردم ، گفتم اين عكس گروه اسليپنات رو هم بكشم ديگه ! http://s2.picofile.com/file/7258508060/slipknot.bmp *عکس لینک شد.لطفا عکس های سنگینو لینک بزارین . ممنون*
sh-sh کاربر فعال ارسالها 40 امتیاز 148 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر اصفهان سال فارغ التحصیلی 92 دانشگاه یزد- صنعتی اصفهان رشته دانشگاه مهندسی مواد 2012/2/1 #56 پاسخ : خط خطی های سمپادیا اینم خط خطیه منه سر زنگ دینی فک نکنم کیفیتش جالب باشه
LOLLIPOP کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,186 امتیاز 11,409 نام مرکز سمپاد فـرزانگان یک شهر تبـریـز دانشگاه پلیتکنیک رشته دانشگاه مهندسی پلیمر/رنگ 2012/2/3 #57 پاسخ : خط خطی های سمپادیا انقد زیاده اینا یه سریش پ.ن: چه همه خط خطی هاشون هنرمندانس من بچه بودم می گفتن نقاشیت خیلی خوبه ولی الان عوض نشده همونجوری کودکانس اینا کتاب تاریخم این منم تو آزمایشگاهم کتاب عربیم اینم که خط خطی به معنای واقعی اعصابم خطخطی بود البته زیر خط خطیا طرح های دیگه ای هم هس این کل کتاب جبر ما از این نمودارای ونِ که هاشور زدن بعد من سرِ زنگ جبر کل نمودارا رو این شکلی کردم آخرشم پدرم درومد البته
پاسخ : خط خطی های سمپادیا انقد زیاده اینا یه سریش پ.ن: چه همه خط خطی هاشون هنرمندانس من بچه بودم می گفتن نقاشیت خیلی خوبه ولی الان عوض نشده همونجوری کودکانس اینا کتاب تاریخم این منم تو آزمایشگاهم کتاب عربیم اینم که خط خطی به معنای واقعی اعصابم خطخطی بود البته زیر خط خطیا طرح های دیگه ای هم هس این کل کتاب جبر ما از این نمودارای ونِ که هاشور زدن بعد من سرِ زنگ جبر کل نمودارا رو این شکلی کردم آخرشم پدرم درومد البته
L.E کاربر فوقحرفهای ارسالها 980 امتیاز 6,736 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 1 ِ تهران شهر تهران 2012/2/3 #58 پاسخ : خط خطی های سمپادیا لطف کنید سوسکرو ادامه بدید... سر زنگ عربی!
amir abbasi کاربر فوقحرفهای ارسالها 894 امتیاز 4,125 نام مرکز سمپاد دبیرستانِـــ CNIHS یا همون CIHS سابق شهر مـــشـ CO سال فارغ التحصیلی 1393 دانشگاه UWO 2012/2/5 #59 پاسخ : خط خطی های سمپادیا اینم سر زنگ دینی و کامپیوتر زیر دستم بود هر چی خواستم روش کشیدم. اینم لینکش http://s1.picofile.com/file/7276146448/class.jpg ×ساینا : سایز عکستون کوچیک شد ×
پاسخ : خط خطی های سمپادیا اینم سر زنگ دینی و کامپیوتر زیر دستم بود هر چی خواستم روش کشیدم. اینم لینکش http://s1.picofile.com/file/7276146448/class.jpg ×ساینا : سایز عکستون کوچیک شد ×
poorya.kh کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,567 امتیاز 8,851 نام مرکز سمپاد شهیـد بهشتی شهر نیشابـور دانشگاه علموصنعت ایران رشته دانشگاه مهندسیکامپیوتر 2012/2/8 #60 پاسخ : خط خطی های سمپادیا سر کلاس جبر ... یکی از کاربر های سمپادیا که به دلیل معدل و اینا از اومدن به نت محروم شده جوجه فشن ـم هست موس ـشم بلوتوثه
پاسخ : خط خطی های سمپادیا سر کلاس جبر ... یکی از کاربر های سمپادیا که به دلیل معدل و اینا از اومدن به نت محروم شده جوجه فشن ـم هست موس ـشم بلوتوثه