سلام
باور کنید از قصد نیست. من سر کلاس ها هم که سوال می کنم ، تقریبا بیشتر مواقع دوستم باید دوباره سوال رو برای استاد توضیح بده وگرنه متوجه نمی شه. نمی تونم منظورم رو درست منتقل کنم. معذرت می خواهم.
درباره نظریه داروین :
نظریه تنها برای توجیه یک پدیده ارائه می شه و قطعی نیست. اما در مورد نظریه داروین ، باید بگم که نظریات جدیدتری ارائه شده اند. اما همه نظریه هستند.
نظریاتی که ارائه شدن همه در جهت تکمیل نظریه داروین بودن
حالا بعضی ها ادعا کرده اند که خود شیطان این نظریه رو به داروین یاد داده ، البته این بعضی ها ایرانی نیستند. یک شیطان پرست آمریکایی بود که الان هم فکر کنم مرده باشه ، مال خیلی وقت پیش هست که پیر شده بود و مصاحبه می کرد و می گفت که راهبان بزرگ ما این طور به ما گفته اند ... حالا اصلا مهم هم نیست.
کلاَ چرته اون زمان کلیسا شدیداَ مخالف نظر داروین بود و خوب می دونی که چیکار می کردن با مخالفانشون به خاطر همین تا مدت ها این نظریه رو بیرون نمیده و این می تونه بامبولی باشه برای خراب کردنش پیش چشم مردم و خود داروین گفته بدون وجود یک خالق در مبدا نمی توان این نظریه رو توجیه کرد. یه موضوع دیگه این که حیات در زمین جزئ بسیار کوچکی از منظومه شمسیه و خلقت باید از مبدا بررسی شه یعنی خداوند زمین و زمان رو خلق کرده این نظم رو هم قرار داده که در طول سالیان دراز یه انسانی رو این زمین خلق بشه.
چیزی که مهم هست اینه :
اگر نظریه داروین را بپذیریم ، خداوند از سیر آفرینش انسان کم رنگ یا محو می شه.
خیر
نتیجه این می شه که انسان یک حیوان مثل بقیه حیوان هاست. و اصلا اشرف مخلوقات و خلیفه خدا و... نیست. حالا این حیوان عادی ، می تونه هر قدرت برتری ، چه خدایی و چه شیطانی رو عبادت کنه و هرجور دلش خواست زندگی کنه ... یعنی خدا رو از مبدء بودن حذف کنید ، تا شیطان جایگزین بشه.
نه خالق همچنان خداست.
اما نظر قرآن:
قطعا خداوند انسان را جدای از حیوانات دیگر آفرید
چرا؟ اگه می خوای آدم و حوا رو بگی توضیحت رو دادم.
چه مستقل از خاک یا بواسطه شرایطی از خاک. به هر حال روح انسان از عالم ماده جداست و از همه حیوانات دیگر بالاتر است
یعنی میگی حیوانات روح ندارن؟ روح رو چی تعریف می کنی؟
و این قدر شرف دارد که بتواند خدای عالم ماده باشد و جانشین خداوند عالم ملکوت در عالم ناسوت شود.
به به... ( این آخرش رو همین جوری گفتم افاضه کنم ... )