عجیب باهات موافقم من اول کلاس میرفتم ماهی 20 تومن بود هفته ای یه جلسه حالا شده 40 تومنبه نقل از تـــــــــــــــارا :کی همچین حرفی زده به شما؟
ساز سختو کی مشخص می کنه؟!!
من کلاس گیتار می رم.آموزشگاه قبلی 156 تومن بود ترمی.12 جلسه.20 دقیقه.
این آموزشگاه جدید 108 تومن.12 جلسه.نیم ساعت
ولی به طور کلی من متوجه شدم که اینا هیچ مقیاسی واسه پول گرفتن ندارن هرکی هرچقد حال کنه می گیره ...
چه ربطی به این تاپیک داره؟(البت شما خودت مدیر این بخشی... .)به نقل از Pдгзд :دوستان نوازنده ! پادکست موسیقی در حال ساخته و نیازمند یاری سبز شماست . ازتون خواهشمندیم که قطعه ای که دوسش دارید و توی نواختنش ماهرید رو ضبط کنید و به
نیمچه بدید .
ممنون :)
یکی از آشناهامون میگفت اگه میخوای کلاس خوب بری فلانی هست...شمارشو دارم... .به نقل از مُحسن :واقعا بعضی ها بازار باز کردن...!
دیگه بهترین های هر سازی جلسه ای 20 و خورده ای به بالا ندارن و اصلا هم درست نیست بیشتر از این مقدار، بعد حالا..! یه عده ای فقط هنر فروشن!
فکر میکنم ایشون به این دلیل این پست رو اینجا دادن که هرکس که اینجا اومده و قیمت کلاس موسیقی ـش رو گفته ، کلاس موسیقی میره و نوازنده هست ! و شاید علتش این بوده که اینو اینجا مطرح کردن .به نقل از Mr.Mamareza :چه ربطی به این تاپیک داره؟(البت شما خودت مدیر این بخشی... .)
به این دلیل که توقع میره نوازنده ها اینجا زیاد بیان و ما تبلیغ کردیم ! :)به نقل از Mr.Mamareza :چه ربطی به این تاپیک داره؟(البت شما خودت مدیر این بخشی... .)