Saratonin ـــــــــــــارا ارسالها 154 امتیاز 3,017 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان ۱ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 95 2012/12/1 #71 پاسخ : قیمت کلاس موسیقی. اممم تا جایی که من میدونم خیلی وقته که عرف آموزشگاه ها جلسه ای 15 تومن هست. (هر جلسه ی نیم ساعته) راجع به گیتار و پیانو اینو میدونم البته.
پاسخ : قیمت کلاس موسیقی. اممم تا جایی که من میدونم خیلی وقته که عرف آموزشگاه ها جلسه ای 15 تومن هست. (هر جلسه ی نیم ساعته) راجع به گیتار و پیانو اینو میدونم البته.
Asma.H کاربر جدید ارسالها 2 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد فرزانگان تبریز شهر تبریز دانشگاه دانشگاه سراسری تبریز رشته دانشگاه فیزیک حالت جامد و الکترونیک 2013/2/5 #72 پاسخ : قیمت کلاس موسیقی. من تازه کلاس پیانو ثبت نام کردم :-[ هر جلسه ی نیم ساعته 17 تومن
منتقد مهمان 2013/2/5 #73 پاسخ : قیمت کلاس موسیقی. من 3 ماه هست دیگه نمیرم ولی خداییش تو شهر ما بعضی اساتید واقعا خوب میگیرن من تا سه ماه پیش جلسه 45 دقیقه ای 12 تومن میرفتم بعضی استادا تا 8 تومن هم بودن الان رو خبر ندارم
پاسخ : قیمت کلاس موسیقی. من 3 ماه هست دیگه نمیرم ولی خداییش تو شهر ما بعضی اساتید واقعا خوب میگیرن من تا سه ماه پیش جلسه 45 دقیقه ای 12 تومن میرفتم بعضی استادا تا 8 تومن هم بودن الان رو خبر ندارم
first amir کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 2,142 امتیاز 29,745 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد 1 شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 91 دانشگاه فردوســـی رشته دانشگاه مـهـنــدســی شــیـمــی / حسابداری / روانــشناســی 2013/2/5 #74 پاسخ : قیمت کلاس موسیقی. سنتور پیش یکی از شاگرد های استاد پایور جلسه ای 12 تومن خوبه دیگه
علــی[میم] !!!!!!!! فارغالتحصیل ارسالها 1,097 امتیاز 6,254 نام مرکز سمپاد علامه حلی 1 شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 1393 دانشگاه دانشگاه شیراز رشته دانشگاه سخت افزار 2013/2/5 #75 پاسخ : قیمت کلاس موسیقی. وووو چقده گرون ما اینجا جلسه ای ۱۰ تومن میریم کلیم غر میزنیم تا پارسال بود ۸ تومن
پاسخ : قیمت کلاس موسیقی. وووو چقده گرون ما اینجا جلسه ای ۱۰ تومن میریم کلیم غر میزنیم تا پارسال بود ۸ تومن
first amir کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 2,142 امتیاز 29,745 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد 1 شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 91 دانشگاه فردوســـی رشته دانشگاه مـهـنــدســی شــیـمــی / حسابداری / روانــشناســی 2013/2/5 #76 پاسخ : قیمت کلاس موسیقی. به نقل از SCRC : وووو چقده گرون ما اینجا جلسه ای ۱۰ تومن میریم کلیم غر میزنیم تا پارسال بود ۸ تومن کلیک کنید تا باز شود... اگه منظورت پست من بود که باید بگم فک کنم خوب باشه طرف استاده شما پیش کی میرفتی؟
پاسخ : قیمت کلاس موسیقی. به نقل از SCRC : وووو چقده گرون ما اینجا جلسه ای ۱۰ تومن میریم کلیم غر میزنیم تا پارسال بود ۸ تومن کلیک کنید تا باز شود... اگه منظورت پست من بود که باید بگم فک کنم خوب باشه طرف استاده شما پیش کی میرفتی؟
scamp42 کاربر حرفهای ارسالها 567 امتیاز 1,702 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر رشت مدال المپیاد زیست 2013/2/5 #77 پاسخ : قیمت کلاس موسیقی. من پیانو میرم هفته ای ی جلسه30مین 12هزار تومن
NaRgEs_77 کاربر فعال ارسالها 59 امتیاز 132 نام مرکز سمپاد ترکیان فر فرزانگان شهر کاشان 2013/2/5 #78 پاسخ : قیمت کلاس موسیقی. کلاس گیتار هر وقت دلم خواست میرم! هروقت خواستم زنگ میزنم بعد میرم! نیم ساعتم هس! هر جلسه 5 تومن! :)
پاسخ : قیمت کلاس موسیقی. کلاس گیتار هر وقت دلم خواست میرم! هروقت خواستم زنگ میزنم بعد میرم! نیم ساعتم هس! هر جلسه 5 تومن! :)
soliloquize کاربر فوقفعال ارسالها 169 امتیاز 2,990 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر کرج مدال المپیاد شیمی ... 2013/2/5 #79 پاسخ : قیمت کلاس موسیقی. چرا انقد ارزوووووووون؟ من تا تابستون پیشرفته ی فلوت کلیددار می رفتم جلسه یی 25 تومن می دادم
پاسخ : قیمت کلاس موسیقی. چرا انقد ارزوووووووون؟ من تا تابستون پیشرفته ی فلوت کلیددار می رفتم جلسه یی 25 تومن می دادم
dokhtar-e-tanha کاربر نیمهحرفهای ارسالها 263 امتیاز 4,610 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر مشهد 2013/2/5 #80 پاسخ : قیمت کلاس موسیقی. منم کلاس تنبک میرم هر جلسه ی 45دقیقه ای و کاملا خصوصی : ده هزار تومن