anahid_30s
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان یک
- شهر
- همدان
- سال فارغ التحصیلی
- 1392
پاسخ : ادبیات کودک و نوجوان
به نظر من اتفاقا نباید پایان همه قصه های کودکانه خوش باشه. مخالف کتابای غم انگیز و نا امیدکننده هستم واسه بچه ها. اما با کتاب های واقع بینانه موافقم.
توی زندگی واقعی همیشه یه تصمیم یا ... پایان خوش نداره. اگه ما بگیم واسه بچه ها باید همیشه پایانش خوش باشه چون فلان و ... ؛ باید با همین استدلال بگیم فیلمی هم که بچه نگاه میکنه همیشه باید پایانش خوش باشه و هر چیزی که میشنوه و ... . این بچه 9-10 ساله دو روز دیگه که واقعیت ها رو ببینه یا بخونه یا بشنوه چه واکنشی نشون میده؟ اصلا میتونه واکنشی نشون بده؟ اون که تا حالا همش داشته به یه نقاشی نگاه میکرده.
به خاطر همین فکر میکنم نوشتن واسه بچه ها خیلی سخته. چون نگه داشتن این تعادل خیلی سخته.
به نقل از afroDt :جدیدن زدم تو کارِ پستِ اخرِ صفحه!
اقایون جبهه هاتون رو مشخص کنین بعد بحث کنین! دقیقا اقای لجند حرفشون چیه و اقا ی نیمچه چی میگن؟
من نفهمیدم اخرش نظراتتون رُ!
من میگم کتابای بچه ها همیشه باید پایان خوش داشته باشن...همیشه!
تا رنجِ سنیِ9-10 سال!
من خودم پایان های خوش رو زیاد دوس ندارم ولی برای بچه ها کاملا موافقِ اینم! واس اینکه اگه از همون بچگی بخوایم فک کنه دنیا قشنگ نیس...
اون وختا اخرِ زندگیش همیشه فک میکنه دنیا زشته...به نظرم تو ادامه ی زندگیش وقت داره که بفهمه دنیا قشنگ نیس!
بچگیش نباید خراب شه!
ولی نمیگم همه ی داستان باید خوب باشه...باید توش جاهای نا امیدی هم داشته باشه ولی اخرش نه....
اگه خواستین بازم توضیح میدم!
بازم حرف دارم ولی این پست داره طولانی میشه!
به نظر من اتفاقا نباید پایان همه قصه های کودکانه خوش باشه. مخالف کتابای غم انگیز و نا امیدکننده هستم واسه بچه ها. اما با کتاب های واقع بینانه موافقم.
توی زندگی واقعی همیشه یه تصمیم یا ... پایان خوش نداره. اگه ما بگیم واسه بچه ها باید همیشه پایانش خوش باشه چون فلان و ... ؛ باید با همین استدلال بگیم فیلمی هم که بچه نگاه میکنه همیشه باید پایانش خوش باشه و هر چیزی که میشنوه و ... . این بچه 9-10 ساله دو روز دیگه که واقعیت ها رو ببینه یا بخونه یا بشنوه چه واکنشی نشون میده؟ اصلا میتونه واکنشی نشون بده؟ اون که تا حالا همش داشته به یه نقاشی نگاه میکرده.
به خاطر همین فکر میکنم نوشتن واسه بچه ها خیلی سخته. چون نگه داشتن این تعادل خیلی سخته.