یک باکس های مبدلی هست میتونی هاردت رو بزنی بهش بعدش با USB وصل کنی به کامپیوتر عین هارد اکسترنال. اگر ازش کم استفاده کنی روش بدی نیست ولی برای استفاده دائمی خیلی جالب نیست.به نقل از ایلیا :هارد لپ تاپ رو میشه تبدیل به هارد اکسترنال کرد؟
بهنظرم یا سیمت یه خرده اتصالی پیدا کرده، یا باید درایور هاردتو دوباره نصب کنی.به نقل از MHO :یه مدتیه که هر دفه کامپیوترو روشن میکنم یا از حالت sleep در میاد باید هاردو دوباره وصل کنم تا بشناسش!
به نظرتون مشکل چیه؟تا جایی که میدونم ضربه نخورده
به نقل از ایلیا :چنده باکسا حدودا؟ برای یه هارد 150 گیگ قدیمی میخام، گرون باشه نمیارزه :د
همون موقع که این اتفاق افتاد تسک منیجر رو باز کن، چک کن ببین رم چقدر پره٬ ممکنه مشکل از ویندوزت باشه شاید سنگین شده، ممکنه هاردت باشه شاید چیز دیگه هم باشه که نظری ندارم!به نقل از MorteZ :بچه ها من چن وقت جدیدا اینطوری شده که مثلا دارم کاری میکنم با لپتاپم که صلنم مثلا سنگین نیس یه دفه وای میسته و مثلا موس بیحرکت میشه !
یا یه نوع دیگش اینه که مثلا وقتی آهنگ گوش میدوم با بلندگوش یه دفه مثلا خش براش ایجاد میشه (صدا برای نیم یا یک ثانیه مثلا کشیده میشه و خش دار اینا )
به نظرتون اشکاش چیه ؟ ممکنه ضربه خورده باشه اینطوری شده باشه ؟ :/
به نقل از ! ghasedak :تجربه ی ظاهر شدن خط عمودی زرد روی مانیتور لپ تاپ داشتین؟![]()
چه طوری حلش کردین؟به نقل از حجتــ :بله داشتم ! مشکل سخت افزاری از پین های ال سی دی هست !
به نقل از ! ghasedak :چه طوری حلش کردین؟تعویض ال سی دی
![]()
سلام . میتونه یه مشکل خیلی کوچیک باشه که به سادگی حل بشه و یا امکانش هست یه مشکل خیلی حاد داشته باشه مثه سوختن یه قطعه از مادربرد ... اتفاقا لپ تاپ منم چند وقت پیش همچین مشکلی پیدا کرد فکر کردم مشکل از مادربرده فکرکردم شاید سوخته باشه چون واقعا هیچ چراغی ازش روشن نمیشد بقول شما هیچ علایم حیاتی از خودش نشون نمیداد ولی وقتی بردم تعمیرات لپ تاپ گفت مشکل از کابل ال سی دیه !!!!!!!!!!!!من اشتباهی هدفونو وارد قسمت یو اس بی کردم و یهو کل لب تاب خاموش شد و دیگه روشن نمیشه
ممکنه سوخته باشه؟ اخه هیچ علائم حیاتی نداره
لب تاب خودم نبوده و خیلی نگرانم
لطفا سریع جواب بدین اگه کسی میدونه چی شده
مرسی
نه اگر اینطوری بودش الان لپتاپ من ترکیده بود.اگه یه لوپ بینهایت تو برنامه نویسی بنویسیم با مثلا حلقه while برای سخت افزار کامپیوتر مشکلی بوجود نمیاد؟
تقریبا نمیشه مگر اینکه متن خالی باشه و ساده.سلام.میشه یکی دقیق برام توضیح بده چجوری فایل pdf به word تبدیل کنم
صداش بیشتر شده یا شدیدتر کار میکنه؟ منظورم اینه که صدا میده یا باد بیشتری میده؟سلام
وقتی لپ تاپو روشن میکنم صدای فنش زیاد شده
اصلا اینطوری نبود و یه دفعه ای اینجوری شد
و اینکه لپ تاپ نوییه و زیاد کار نکرده
مشکلش چیه؟