سوالات و مشکلات سخت افزاری

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع NEO
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات متفرقه

به نقل از ▓ پـ ــوریـ ـا ▓ :
خب اینکارو کردم و با گوشیم هم جست و جو کردم کامپیوترو پیدا کرد اما تا میخوام با گوشیم کانکت شم میگه پشتیبانی نمیشود

ویرایش: درست شد رمزشو غیر فعال کردم و الانم گوشی به کامپیوتر کانکته ولی خو به درد چی میخوره؟ :دی
الان شما با گوشی کانکت شدی به اینترنت و الان بوسیله وای فای میتونی File Transfer کنی :)

به نقل از hitro :
الان شما با گوشی کانکت شدی به اینترنت و الان بوسیله وای فای میتونی File Transfer کنی :)
خب برادر همین ترنسفر رو میگم چجوری گوشیم Nokia 5800 XM چجوری خو؟ از کامپیوتر میشه فرستاد از گوشی میشه فرستاد؟

خب برادر همین ترنسفر رو میگم چجوری گوشیم Nokia 5800 XM چجوری خو؟ از کامپیوتر میشه فرستاد از گوشی میشه فرستاد؟
نمیشه !
باید smart phone باشه !:) ، البته اونم بعضی از آندروید ها :دی

به نقل از HiTrO :
نمیشه !
باید smart phone باشه !:) ، البته اونم بعضی از آندروید ها :دی
خو گلکسی ایس (galaxy ace)هم هست اگر بشه قنیمته(مال مامانمه)
بعدا با اون امت میکنم ببینم چی میشه :) در هر صورت ممنون :)

خو گلکسی ایس (galaxy ace)هم هست اگر بشه قنیمته(مال مامانمه)
بعدا با اون امت میکنم ببینم چی میشه :) در هر صورت ممنون :)

فکر میکنم با Kies میشد با آندرویدی های سامسونگ با وای-فای فایل ترنسفر کنی :-? ( مطمئن نیستم )

به نقل از faen :
هر کار میکنم DVD-Rmدر نمیاد.فقط باید رو یه قسمت خاص کیس مشت بزنی! تا در بیاد.
راهی داره درس شه؟کمکم کنین :-s
اول بگم که اگه گارانتی داره ببر نمایندگی !
ولی چیزی که من احتمال میدم اینه : یه کش هست تو درایو که رابط بین موتور و اون قسمتی که درش رو میاره بیرون ، اون احتمالا پاره شده . باز کن عوضش کن اگه میتونی . تا موقعی که درست نشده هم میتونی از سوراخی که زیر سی دی رام هست استفاده کنی ، با یه چیزی مثه گیره کاغذ بکنی توش سی دی رام در میاد ;D

کلا یه حسی بهم میگه خودت بازش نکنی خیلی بهتره ;D ببر یه خدمات کامپیوتری ای جایی :-"

به نقل از faen :
چیزی تو اون سوراخه کنم خطرناک نیست؟مثلا برق گرفتگی و اینا؟
ممنون! :)
نه ;D کلا وظیفه اون سوراخ همینه .
تو عکس هم مشخص کردم :-"
by2q5jhyq7uof3vlug5f.jpg

من یه سوال در مورد دی وی دی دارم.
کامپیوتر من دی وی دی درایو داره، که RW هستش. بعد چند بار قبلا با همین کامپیوتر روی یه دی وی دی RW عکس ریختم، هنوز یک دهمش پر نشده دیگه نمی ذاره بریزم. میگه: The disk may no longer be usable یا یه همچین چیزی.
اگه فقط یه دی وی دی بود، باز یه چیزی. بعدا هم باز روی یه دی وی دی دیگه همین اتفاق افتاد.

یه کم فکر کنم سوال سختیه، ولی اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم :).

به نقل از بهراز :
کامپیوتر من دی وی دی درایو داره، که RW هستش. بعد چند بار قبلا با همین کامپیوتر روی یه دی وی دی RW عکس ریختم، هنوز یک دهمش پر نشده دیگه نمی ذاره بریزم. میگه: The disk may no longer be usable یا یه همچین چیزی.
اگه فقط یه دی وی دی بود، باز یه چیزی. بعدا هم باز روی یه دی وی دی دیگه همین اتفاق افتاد.

فکر میکنم دیسک RW هم یه تعداد دفعه معینی بشه روش اطلاعات ریخت و پاک کرد ;)

به نقل از faen :
هر کار میکنم DVD-Rmدر نمیاد.فقط باید رو یه قسمت خاص کیس مشت بزنی! تا در بیاد.
راهی داره درس شه؟کمکم کنین :-s

اره.راهش اینه که ببری تعمیرش کنن.
سوزنم تو سوراخه زیرش کنی در میاد. ;D
کاریتم نمیشه.

به نقل از بهراز :

شما یه کاری کن :دی
یه کلون سی دی بریز باهاش دیسک رو Erase کن ببین بعدش میتونی چیزی توش بریزی ؟

مشکلات DVD-rom --

با سلام
زمانی که "سی دی" یا "دی وی دی" داخل DVD-rom میزارم و روی درایورش کلیک میکنم بلافاصله eject میشه ! :-??
ویندوزم رو هم عوض کردم چون گفته بودن احتمالن سیستم ویروسی شده اما تاثیری نداشت ، لطفا کمکم کنید.
DVD-rom رو بردم روی سیستم های دیگه تست کردم اونجا جواب داد اما رو سیستم خودم جواب نمیده
لطفا راهنمایی کنید :x

پاسخ : مشکلات DVD-rom --

شاید مشکل از سیمت باشه، یا از ورودی بردت چون اینجور که تو گفتی از خود دی وی دی رام یا سیستم عامل نیست البته اینم امتحان کن: سی دی یا دی وی دی رو که گذاشتی 1-2 دقیقه صبر کن ببین لود می کنه یا نه و تو این مدت روش کلیلک نکن
البته بد نیست که یه دی وی دی روم از یه نفر قرض کنی ببینی چی می شه

سایتی هست که بشه از قیمت سخت افزار های کامپیوتر مطلع شد مثلا بگی یه سیستم میخوام با این مشخصات بعد قیمت تقریبی رو برات بیار؟ :-/

سایتی هست که بشه از قیمت سخت افزار های کامپیوتر مطلع شد مثلا بگی یه سیستم میخوام با این مشخصات بعد قیمت تقریبی رو برات بیار؟ :-/

Rayaneh Shop

البته معمولا اگه زنگ بزنی میگن قیمت ها واقعی نیستن

به نقل از alireza1975 :
البته معمولا اگه زنگ بزنی میگن قیمت ها واقعی نیستن
البته مقداری به واقیت نزدیکه یه قیمت کلی دستت میاد
دوستم یه سیستم ارزون برا نت میخواست از توی سایت براش بستم شد 450000 تومن در واقعیت با پیشنهاد های مغازه دار شد 350000 تومن :)

به چه علت کامپیوتر بعضی مواقع موقع Shut Down کردن restart میشه ؟ :-?

Back
بالا