• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی‌های دانشگاه امیرکبیر

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mhmmdshirazi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بچه ها دوست من واسه انتخاب رشته ی ارشد می خاد دیوایس بزنه می خاد با یه امیرکبیری درمورد دانشگاه و استادا صحبت کنه کسی هست؟ یا می شناسین کسی که کمک کنه؟
شنبه آخرین مهلت انتخاب رشستس لطفن کمک کنید

آخرین ویرایش:
سلام
بچها آز فیزیک دو کدوم استاد خوبه؟ و خوبه نمره میده و کلا اذیت نمیکنه؟

• لایک
امتیازات: ----
سلام مجدد
آمار و احتمالات مهندسی بابایی خوبه یا چی؟
فقط خیلی عجله دارم ،یه ظرفیت داره اگه خوبه بگم دانشکده برداره واسم!

بچه های امیرکبیری هم -ـــ-
این کانال خوبه احتمال زیاد ٬ https://t.me/aut97
البته البته ٬ امیرکبیری ها اصولا داستان داره و بچه های تشکلا مخصوصا صنفی ها بنا به دلایلی از خودش . و کارش مخالفیم باهاش ولی خب احتمالا این کانال و خود کانال امیرکبیری ها چیزای مفیدی میذاره براتون (اکثرا)

کسی میدونه خوابگاه ((سرای دانشجویی شهیدان همایونپور)) :-" چجوریه؟؟ تمیز و نوسازه ایا؟؟

ادرسشو بلد نیستم..انگار این خوابگاه ما خواهد بود:-"
این خوابگاه پسران بودا آخه :/
ببین یه شهدایی هست ٬‌که چند تا خوابگاه با همه ٬ سلمانی و شهید همایون پور و کبکانیان ٬ بعد خب فکر کنم این تابستون اونو بازسازی کردن ٬‌ایشالا که اون نباشه در وهله ی اول ٬‌ولی خب اگرم بود ایشالا خوب بازسازی کرده باشن:))
چون قبلش این خوابگاه جزئ بدترین خوابگاه ها بود و من دو ترم کذایی ترم اولم اونجا بود و اصن داغون و یه وضعی:))
ولی خب ٬‌از اونجا که خوابگاه های ورودیای ۹۵ و۹۶ (دختر و پسر) تقریبا خیلی خوب بودن ٬‌احتمالا برای شما هم خوب خواهد بود ٬‌نگران نباش

این خوابگاه پسران بودا آخه :/
ببین یه شهدایی هست ٬‌که چند تا خوابگاه با همه ٬ سلمانی و شهید همایون پور و کبکانیان ٬ بعد خب فکر کنم این تابستون اونو بازسازی کردن ٬‌ایشالا که اون نباشه در وهله ی اول ٬‌ولی خب اگرم بود ایشالا خوب بازسازی کرده باشن:))
چون قبلش این خوابگاه جزئ بدترین خوابگاه ها بود و من دو ترم کذایی ترم اولم اونجا بود و اصن داغون و یه وضعی:))
ولی خب ٬‌از اونجا که خوابگاه های ورودیای ۹۵ و۹۶ (دختر و پسر) تقریبا خیلی خوب بودن ٬‌احتمالا برای شما هم خوب خواهد بود ٬‌نگران نباش
خب الان من تا حدی گرخیدم:)) من شنیدم که دارن یه خوابگاه جدید میسازن که هنوز اماده نیست..احتمالا بعدا ما رو ببرن اونجا:-؟

Back
بالا