- نام مرکز سمپاد
- چهارراه لشگر
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 97
ای دل غافل ! بلی بلی : )) تو چی میخوندی؟ برق؟92 صفحه دانشجویان پلی تکنیک تاپیک داشتن ما خبر نداشتیم
ای دل غافل ! بلی بلی : )) تو چی میخوندی؟ برق؟92 صفحه دانشجویان پلی تکنیک تاپیک داشتن ما خبر نداشتیم
ای دل غافل ! بلی بلی : )) تو چی میخوندی؟ برق؟
اوه پس پیمان رو هم میشناسی قطعا؟ : )) تنها 86 ای که میشناختم :- "نه ولی برقی هارم دوس داشتم
کامپیوتر/هوس مصنوعی و رباتیک(البته قبلا فقط هوش خالی بود ولی بعدا گویا یکی کردنش با رباتیک...2 تا رشته بودن)
اوه پس پیمان دهقان پور رو هم میشناسی قطعا؟ : )) تنها 86 ای که میشناختم :- "
و اگه ارشد هوش خوندی احتمالا سیدمحمد غفاریان هم میشناسی : ))
اها ! من فک میکردم منظورت کارشناسیه ! خب پس ورودی 92 ارشد که باشی که دیگه خیلی احتمالش زیاده دیده باشمت.زمانی که تو اومدی دیگه غفاریان وارد مقطع دکتری شده بوده و قاعدتا نمیشناختیش.پیمان هم نمیشناسی دیگه 92 ای هستی : )) اون 86 کارشناسی بود!پیمان اسمش اشناس و فکر کنم بشناسم(تو تیم رباتیک بود؟) ولی غفاریان نه. شاید به چهره بشناسم. چه سالی اینا اونجا بودن؟ من فقط ارشد اونجا بودم 92 تا 94. من مجتبی و محسن و احمدی نژاد(پسر قد بلنده کواد بازه) و فراز و ممد مو فرفری و اون دخترا رو یادمه(عجب حافظه ای احسنت! هرچی فکر کردم فامیلی هاشون چی بود یادم نیومد)
تو الان اونجا دانشجویی؟ چی میخونی؟ هنوز هیچ قدمی واسه انتقال دانشگاه به غرب تهران برنداشتن؟
اها ! من فک میکردم منظورت کارشناسیه ! خب پس ورودی 92 ارشد که باشی که دیگه خیلی احتمالش زیاده دیده باشمت.زمانی که تو اومدی دیگه غفاریان وارد مقطع دکتری شده بوده و قاعدتا نمیشناختیش.پیمان هم نمیشناسی دیگه 92 ای هستی : )) اون 86 کارشناسی بود!
فراز؟ مسئول سایت 89 ایه؟ : )) ممد مو فرفری و دخترا خیلی آدرس دقیقی بود ممنونم : ))
عه از این به بعد اومدم امیرکبیر تو هم آدم مناسبی برای آشنایی هستینه ولی برقی هارم دوس داشتم
کامپیوتر/هوس مصنوعی و رباتیک(البته قبلا فقط هوش خالی بود ولی بعدا گویا یکی کردنش با رباتیک...2 تا رشته بودن)
هیشکی واسه این جوابی نداشت؟!کسی اینجا کارگروه مسابقات آیروکامپ رو میشناسه؟!
سوال داریم شماره ای که دادن جواب نمیدن...
یه نفرشون هم پیدا کنم برام کافیه
عه از این به بعد اومدم امیرکبیر تو هم آدم مناسبی برای آشنایی هستی
نه اسمش سیدمحمده و قدش بلنده ولی مسئول برگزاری مسابقاتی نبوده :- ؟ کارشناسی ،ارشد و دکتری هم امیرکبیر بود همشو و احتمال بسیار زیاد هم تا چن سال آینده،هیئت علمی دانشکده هم میشه!اره فکر کنم. مسئول کمیته برگزاری مسابقات بود یه زمان. قد بلنده. اون غفاریان منظورت سروشه؟ دکترا رفت شریف؟
باور کن خیلی فکر کردم اسامی رو با فامیلی بگم. با اینکه خیلیم میشناختم محسن و مجتبی رو ولی اصلا مغزم صفر صفر هست. خودمم باورم نمیشه هیچی یادم نمیاد از اسمها ولی قیافه ها همه یادمه. دخترا یکی قد بلند چادری بود(یه کیندل هم داشت فامیلشون از امریکا فرستاده بود واسش. من تا حالا کیندل ندیده بودم. عین کاغذ بود و نور بک لایت نداشت مثل ال سی دی) یکی دیگه هم یه بار قهرمان نمیدونم کدوم مسابقات رباتیک شد(البته...!) کفش قرمز و اینا میپوشید. ته لهجه شهرستانیم داشت.
بعد من کلا تو ارشد سرم تو لاک خودم بود. مثل لسانس دنبال رفیق بازی و گشت و گذار و ... نبودم. کارمند یه جایی هم شده بودم از دانشگاه باید گوله میکردم میرفتم سر کار!!
نه اسمش سیدمحمده و قدش بلنده ولی مسئول برگزاری مسابقاتی نبوده :- ؟ کارشناسی ،ارشد و دکتری هم امیرکبیر بود همشو و احتمال بسیار زیاد هم تا چن سال آینده،هیئت علمی دانشکده هم میشه!
نمیدونم اینایی که میگی از بچه های ارشد هستن یا کارشناسی ولی ارشد باشن احتمال کمی وجود داره بشناسم و اینکه واقعا نشونهایی که میدی خیلی دقیقه آخه چه بدونم یه دختر چادری صاحب کیندل : )) فامیلی یادت نمیاد ولشون کن : ))رباتیک هم که از دانشکدمون زیاد میرن رباتیک و ...
خوب کاری کردی تو ارشد هم باس همینطوری باشه قاعدتا
میخواستم ببینم فضولش کیه که الحمدلله معلوم گشت ! : )علی چقد می چیزی با مردم:/
به تو چه که فوضولش کیه؟میخواستم ببینم فضولش کیه که الحمدلله معلوم گشت ! : )