• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی‌های دانشگاه امیرکبیر

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mhmmdshirazi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادی‌های دانشگاه امیرکبیر

به نقل از MorteZ :
:(( من همیشه این مشکلو داشتم و خواهم داشت ، با سوال پرسیدن اینجوری از بقیه مشکل دارم چون گاهی اوقات بعضیا واقعا فقط پیله میشه ... و خب خودم نمیخوام وبال ملت شم ...
این یه نکته که خیلی سخت میکنه !
نکته دومن اینه که انتظارم بالاست :| انتظار دارم نزدیک کامل شم .. اصن یه وضی :((
ممنون بابت جواب ! حالا این کلاسه سه ساعته بسیجتونو ثبت نام کردم ببینیم چی میشه دیگه ...
درباره وبال ملت شدن من بگم که خب حتمن یه سری دوستایی داری که بلدن و باهاشون رو دربایستی نداری تا راحت سوال بپرسی ( سوال پرسیدن خودش یه جورایی واسه اون سوال پاسخ دهنده هم مفیده به نظرم. مباحث براش دوره میشه ) که خب حالا در بدترین حالت اگر موجود هم نباشن از خود تی ای ها وقت بگیر بعد از اینکه خوندی درس رو سوالاتو برو ازشون بپرس. تی ای ها وقت میذارن.

آقا
ترم تابستونی برگزار میشه امسال؟
اگر آری، ثبت نامش کی ئه؟ لیست دروس رو از کجا گیر بیاریم
چرا انقدر سایت دانشگاه مسخرس آخه!

به نقل از قاف :
آقا
ترم تابستونی برگزار میشه امسال؟
اگر آری، ثبت نامش کی ئه؟ لیست دروس رو از کجا گیر بیاریم
چرا انقدر سایت دانشگاه مسخرس آخه!
فقط کارگاها و آزمایشگاها توی امیرکبیر هست.
درس بخوای برداری باید بری بهشتی، درسای سرویس رو داره، عمومی هم فقط یه درس میتونی برداری. (دانشکده‌ای نمیدونم چی داره)

و به نظرم هم تموم شده مهلت درخواست دادنش. :-؟

۹۳ آخه ریاضی عمومی و معادلاتم ارائه میشد :-?

تنها جایی که من تاریخ دیدم برا ثبت نام اون کانال دانشگاه بود که ۱۴ و ۱۵م تیر زده بود
بهشتیم تا ۷م هست انگار :-? (ینی میشه نامه گرفت هنوز :-?)

تابستون 93 همه دروس سرویس ارایه میشد
تابستون 94 فقط آز و کارگاه
امسال هنوز معلوم نیست سرویس ارایه میشه یا نه :D(اینه کیفیت دانشگاه امیرکبیر)
ولی راجع ب شهید بهشتی برداشتن،اولا اینکه به سختی درس میشه برداشت یعنی شهید بهشتی موافقت میکنه امیرکبیر ممکنه نکنه،دروس تخصصی هم ارایه میشه ولی نکته ی مهم اینه که اصولا امیرکبیر مسئولیتی در قبال دروس پاس شده در دانشگاه های دیگه نداره و معنی این جمله رو پارسال فهمیدم که یکی از بچه ها با نمره 15 آمار برداشته بود ولی برای فارغ التحصیلی یهو گفتن ما اینو موقت ثبت کردیم و الان نظر ما اینه که این درس ثبت نمیشه براتون و مجبور شد یه ترم دیگه بخونه

همین جمع یه دعایی چیزی کنید ریاضی۲ ارائه شه ما ۱۰ ترمه نشیم :D

سلام دوستان امیرکبیری...

کسی از شما اینجا آخرین رتبه قبولی "مهندسی دریا" و "ریاضیات و کاربردها" سال ۹۳ و ۹۴ رو میدونه؟؟
ممنون.

به نقل از Vsauce :
سلام دوستان امیرکبیری...

کسی از شما اینجا آخرین رتبه قبولی "مهندسی دریا" و "ریاضیات و کاربردها" سال ۹۳ و ۹۴ رو میدونه؟؟
ممنون.
این‌جا می‌تونی ببینی.

چرا تقویم آموزشی تایم انتخاب واحدو نزده؟بعد واقعا چرا باید ۲۰م بریم سر کلاس؟! |:

Back
بالا