چی؟...فرزانگان1 جمعیتش زیاده و صف نمیبندن؟ ...جالب بودبه نقل از tezar :ما کل مدرسه 80-170 نفریم !همگی پایه اول!و 6 تا کلاسیم
یه سوال دوستان:من شنیدم بچه های فرزانگان یک به خاطر این که همه با هم توی حیاط جا نمیشن صف نمیبندن!!!!!!!! یعنی انقد تعدادتون زیاده؟آخه مدرستون بزرگه!!!(البته برا ما خیلی بزرگ تره )
ببخشید میشه منظورت رو واضه تر بگی!یعنی تعدادتون جزوه اعداد گویا ـه؟به نقل از prabd.chess :ما خیلیییییم...نامردیه...من شنیدیم حلی3ها خیلی کمن...6 ها که هیچی دیگه!...در هر حال ما هر پایه 8 تا کلاس داریم و هر کلاس 25 الی 25 نفر داره ...ما خییییلللیم ...
عجب سوتی شاخی دادم! ...27 بود اشتباهی نوشتم 25...به نقل از tezar :ببخشید میشه منظورت رو واضه تر بگی!یعنی تعدادتون جزوه اعداد گویا ـه؟
خوشبختانه ما خیلی به نسبت مدرسمون کمیم و سه تا حیاط داریم که همگی تو یکیش هم گم میشیم!(البته دخترا خب قطعا مثه گاومیش نمیزنن به همدیگه!!!! )
پس یعنی درسته که میگن همتون باهم تو حیاط جا نمیشین؟به نقل از ROzhiN :300 تا زیاده؟!
طبق آخرین اطلاعاتی دارم ما حدود 900 نفریم. (4تا پایه 7تا کلاس هرکلاس حدود 30 نفر + یه کلاس اضافه سوم) + حدود 140 تا هم معلم.
دیگه خودتون تصور کنید! درحدی که ما زنگ تفریحا تو راهرو ها ترافیکِ آدمی داریم!
امسال هم واسه اولا ورودی زیاد گرفتن، هم یه چند تایی هم میان پایه.
اشتباه نوشته بودم روژین ...هر پایه حدود 200تاست...میشیم 600تا مجموعا...با معلما 850تا(ما طبق اخرین اخرین اخباری که همین الان همکارم بهم گفت! 160 معلم فقط برای پژوهشی داریم!!!!!!!!!!!)و با مخلفات(ناظم و مستخدم و بچه های فارغ التحصیل و اینا)مجموعا میشیم 900تا...به نقل از ROzhiN :300 تا زیاده؟!
طبق آخرین اطلاعاتی دارم ما حدود 900 نفریم. (4تا پایه 7تا کلاس هرکلاس حدود 30 نفر + یه کلاس اضافه سوم) + حدود 140 تا هم معلم.
دیگه خودتون تصور کنید! درحدی که ما زنگ تفریحا تو راهرو ها ترافیکِ آدمی داریم!
امسال هم واسه اولا ورودی زیاد گرفتن، هم یه چند تایی هم میان پایه.
دیگه قهر کردن ده مده شده!باید انتقام گرفت خب درسته همه جا استثنا وجود داره ولی به شخصه میتونم بگم امکان داره از دست هم در بریم تا نیان با مشت و لگد لهمون کنن و خودمون هم دنبال بقیه بکنیم تا بزنیمشون ولی متونم اطمینان بدم هر چیزی بشه به ناظممون چیزی نمیگم!به نقل از prabd.chess :دخترا اتفاقا فضای بیشتری میخوان...چون معمولا همیشه با هم قهرن! و باید از هم دور باشن وگرنه به ناظم میگن:خانم اجازه...این موی ما رو میکشه ...البته همتون اینجوری نیستینا...ولی همون جور که ما گاومیش داریم شما هم ازینا دارین...
ولی جدی مدر3 ما م3 دانشگاه میمونه....خیلی بزرگه...من کتابخونه ی دانشگاه خواهرم رو وقتی با مال مدمون مقایسه کردم به نتایج عجیبی رسیدم...
ولی خیلی زیادیم...
تو رو خدا شما 3دای ما رو به مسئولین برسونین!