شانس

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع روژین د.
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : شانس

شانس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چیزی به اسم شانس وجود نداره این فقط یه توجیحه برا اتفاقاتی که برامون می افته که هیچ وقتم دنبال دلیل اصلیش نگردیم فقط بگیم شانس ندارم :(خدایاچرافقط من؟ :(وهزارتا گله وشکایت که هیچ نتیجه ی خوبی هم نداره*اما هر اتفاقی حتی اینکه پامون بخوره به یه سنگ دلیل وحکمتی داره فقط کافیه ما حکمت خدارو قبول داشته باشیم وهیچ وقت ناشکری نکنیم :)

من که اصلا چیزی به نام شانس در زندگیم وجود نداره

میدونین من کشفیدم وقتی برای ما یه اتفاق بد میقته یا میندازیم گردن یکی دیگه یا میگیم چه بد شانسیم من ولی اگه اتفاق خوبی بیفته میگیم خدارو شکر در صورتی که هردوش خواست خداست

من خودم شخصا به شانس اصلا اعتقاد ندارم . هر اتفاقی که تو زندگی آدم میوفته نتیجه کارای خودشه و اصلا پدیده ای به اسم شانس وجود نداره و شانس ساخته خود انسان هاست برای توجیه کارای بدشون...

شانس چيزه مضحكيه كه همه فكر ميكنن وجو داره...
اون چيزي كه مردم بهشش ميگن شانس،تقديري اي كه خدا براي انسان ها نوشته و بدشانسي هم همينطور!

به نظر من شانس وجود داره ولی همه چیز نیست و باید با صبر و تلاش هم همراه باشه. 8-^

به شانس اعتقاد ندارم(البته تو محاوره استفاده می کنم ازش :-")
قضیه اینه که وقتی یه چیزی خلاف اونی که انتظارشو داشتیم پیش میاد میگیم شانسیه :|

بزرگترین بخش از شانس شما رو خانواده ای که در اون به دنیا اومدید شکل میده ، سطح درآمدتون ، کشوری که توش هستید ، چهرتون ، هوش ، استعداد و خیلی چیزهای دیگه همه در ابتدا با یک فرآیند تصادفی شکل میگیرن که من بهش میگم شانس تقدیر جبر یا هر واژه ای که دوست دارید!
به نظرم "پذیرش" اینکه شانس هست شاید ما رو ناامید کنه ، اما شانس واقعا وجود داره ، افرادی که کارهای خیلی بزرگی کردند، خیلی اوقات "شانس" آوردند!
کسی که یک روزه برنده لاتاری میشه ، شانس میاره! کسی که پدر و مادرش یک بیلیونرن شانس آورده.

این که ما در دنیایی زندگی میکنیم که بخشیش جبره و بخشیش اختیار خیلی عجیب غریب نیست ، من نمیدونم چرا ملت اصرار دارند که بگن هیچ شانسی وجود نداره و همه چیز با تلاش و پشتکار شکل میگیره ... البته برعکسشم درست نیست شانس ما همه چیز نیست گرچه روی زندگی آدم خیلی تاثیر داره اما همه چیز نیست :) نمیدونم به نظرم شانس بعد از متولد شدن ، شاید 10-20 درصد قضیه باشه و باقی چیزها بستگی به خود فرد داره!

آخرین ویرایش:
شانس نه چیز خوبیه نه بد ولی بیشتر به اتفاق های تصادفی میگیم شانش یا اتفاقی که نتیجه یه کاری در گذشته انجام شده
به نظر من

زندگی زیباست
زشتی های ان تقصیر ماست
در مسیرش انچه نازیباست
ان تدبیر ماست
زندگی اب روان است روان میگذرد
انچه تقدیر من و توست همان میگذرد

هر وقت دست از تلاش برداشتی و خسته شدی شانست هم حالش همونه هر وقت خودت ادمش باشی شانستم همراهت و پا به پات مباد
شانس تویی تویی که به این دنیا اومدی و میشه گفت برای تعدادی خوبی و میشی خوش شانسی و برای بعضیا ضرر داری میشی بد شانس

تا چند سال پیش اگه میگفتین شانس میگفتم وجود خارجی نداره ولی حالا کسانی رو میبینم که به خاطر شغل پدرشون یا پارتی کلفتشون به چه چیزایی میرسن که لیاقت یک صدمشم ندارن حالا واقعا شانس هست؟

من به شانس اعتقاد دارم
چون احتمال و شانس یکی از بزرگترین بخش های علم اند
و یه قسمتی از زندگی انسان هست که کاملا ناعادلانه بر اساس شانس وجود داره
مثل مکان تولد تاریخ تولد و...
اما نمیشه گفت همه چی بر اساس شانس یا همه چی دست خود آدمه...

شانس وجود نداره ولی احتمال اینا وجود داره
حالا فرقشو نمدونم فقط خواستم ازین جمله قشنگا بازی با کلمه ها گفته باشم

شانس تو زندگیم نقشی نداشته تا حالا
ولی بدشانسی چرا

تا خدا هست شانس بی معنیه!:D;;);;):'>:'>

جمعیت دنیا: هفت میلیارد
جمعیت ایران هفتاد میلیون
احتمال به دنیا اومدن من تو ایران: یک درصد!!!
حالا بازم می گیم شانس وجود نداره؟؟؟؟

شانس یعنی باور ب اینکه خوش شانسی

شانس و احتمال یکی نیستن که باهم به کار گرفته بشن، و خیلی اوقات که حرف از شانس زده میشه، در اصل داریم از قضیه احتمال استفاده می کنیم...
من قبلا به شانس اعتقاد داشتم و اینجوری بودم که: به هر حال باید یه چیزی چاشنی دنیا باشه!
ولی نه! دنیا دقیق تر این این حرفاست که یه چرت و پرتی به نام شانس بخواد توی روندش دخالت داشته باشه.
یه سری مثال هایی که زدید و نقضشون:
نخونده امتحان تشریحی رو نمیشه نمره گرفت...هرچی میگیری از رجوع به اطلاعات قدیمی مغزت به دست میاد و قدرت یاوه گویی و بداهه گویی‌ت! پس شانس نیست.
امتحان تستی رو میشه نمره خوب گرفت چون احتمال 25 درصد پاسخت صحیحه و 75 درصد غلط!!!بازم احتمال میاد وسط

شغل پدر یا پارتی کت و کلفت بازم شانسی نیست!!!یا حتی سهمیه کنکور!مثال بزنم؟ پدر من بیست سی سال درس خونده و یه عالمه تلاش کرده و فلان بهمان، و من سهمیه هیئت علمی گرفتم...شانس نیست نتیجه تلاش پدرمه(ناعادلانه هست، ولی شانسی خیر) پدربزرگم به دلیل تربیتی یا اخلاقی یا اعتقاداتی که داشته حس کرده که باید بره و بجنگه، اون وسط شهید شده،جانباز شده یا اسیر شده، سهمیه به من میدن!شانس نیست!نتیجه کار یه نفر دیگه ست که به من میرسه! پارتی کت و کلفت: روابط گستره و بدرد بخور! هوش اجتماعی بالا! توانایی استنفاده از آدما!هنوزم بگم؟

بحث محل تولد خانواده تاریخ تولد و غیره جداست که حوصله توضیح ندارم بعدا شاید ادیت زدم:)

آخرین ویرایش:
Back
بالا