*M.M* کاربر فوقحرفهای ارسالها 781 امتیاز 4,463 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2012/3/14 #181 پاسخ : هایکو تصاویر! آقا خلوت شد عکس میذارم دیگه با اجازتون :
Poorya.L کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,140 امتیاز 4,785 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر نیشابور مدال المپیاد - دانشگاه - رشته دانشگاه مکانیک 2012/3/14 #182 پاسخ : هایکو تصاویر! بیگی منو که اومدم ------------------------------- من با تو سعود میکنم و بدون تو سقوط ... ------------------------------- آقا سخته این
پاسخ : هایکو تصاویر! بیگی منو که اومدم ------------------------------- من با تو سعود میکنم و بدون تو سقوط ... ------------------------------- آقا سخته این
-elham- کاربر حرفهای ارسالها 308 امتیاز 927 نام مرکز سمپاد شهیدبهشتی شهر هرمزگان 2012/3/14 #183 پاسخ : هایکو تصاویر! من با باران تو هم آوایم... وبا آن میروم... دستانم را بگیر...
F@temeh کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,877 امتیاز 15,504 نام مرکز سمپاد فرزانگـــان شهر کاشـــان مدال المپیاد مرحله اول ریاضی دانشگاه پلی تکنیک رشته دانشگاه سخت افزار 2012/3/24 #184 پاسخ : هایکو تصاویر! خب چون خیلی وقته کسی هایکو نگفته واسه این عکسه میریم عکس بعد میگم خودم بعدن
Hamid.s Bug ارسالها 1,688 امتیاز 16,727 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد1 شهر مشهد دانشگاه فردوسی رشته دانشگاه نرمافزار 2012/3/24 #185 پاسخ : هایکو تصاویر! دور همی گفتم که فقط تاپیک نخوابه. میدونم چرته چه چیز ترسناک تر از این که هزاران دست تو را میخواهند
پاسخ : هایکو تصاویر! دور همی گفتم که فقط تاپیک نخوابه. میدونم چرته چه چیز ترسناک تر از این که هزاران دست تو را میخواهند
F@temeh کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,877 امتیاز 15,504 نام مرکز سمپاد فرزانگـــان شهر کاشـــان مدال المپیاد مرحله اول ریاضی دانشگاه پلی تکنیک رشته دانشگاه سخت افزار 2012/3/24 #186 پاسخ : هایکو تصاویر! سعی کن ببینی، دنیا مَـگَـر از این سیـاه تر هم مـیشود!؟... دستانت ترسناک تر از آنـند که به یـاری قبولشـان کنـم :) قبلنا علاقه مندان بیشتر بودن
پاسخ : هایکو تصاویر! سعی کن ببینی، دنیا مَـگَـر از این سیـاه تر هم مـیشود!؟... دستانت ترسناک تر از آنـند که به یـاری قبولشـان کنـم :) قبلنا علاقه مندان بیشتر بودن
sahere کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,829 امتیاز 11,814 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه گفتار درمانی 2012/3/29 #187 پاسخ : هایکو تصاویر! واسه اولی هر چی فک کردم همون موقع که گذاشتی نشد بگم اولی: باران دستان ابرهای سیاه تو را به اوج میبرند. لطفا واسه عکس حداقل خودتون هایکو بگید!ممنون دومی: خواهش ها می آیند تو بیشتر فرو میروی! میدونم این یکی خیلی بد شد #-o
پاسخ : هایکو تصاویر! واسه اولی هر چی فک کردم همون موقع که گذاشتی نشد بگم اولی: باران دستان ابرهای سیاه تو را به اوج میبرند. لطفا واسه عکس حداقل خودتون هایکو بگید!ممنون دومی: خواهش ها می آیند تو بیشتر فرو میروی! میدونم این یکی خیلی بد شد #-o
sahere کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,829 امتیاز 11,814 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه گفتار درمانی 2012/4/8 #188 پاسخ : هایکو تصاویر! :) میگم خودمم بعدا
F@temeh کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,877 امتیاز 15,504 نام مرکز سمپاد فرزانگـــان شهر کاشـــان مدال المپیاد مرحله اول ریاضی دانشگاه پلی تکنیک رشته دانشگاه سخت افزار 2012/4/10 #189 پاسخ : هایکو تصاویر! این خانه بهترین مکان دنیاست اگر در آن جا بشوی! نگید نگید میدونم چرت تر از این نمیشد. عکسش هیچ جسی رو به من منتقل نمیکرد آقا #-o
پاسخ : هایکو تصاویر! این خانه بهترین مکان دنیاست اگر در آن جا بشوی! نگید نگید میدونم چرت تر از این نمیشد. عکسش هیچ جسی رو به من منتقل نمیکرد آقا #-o
HTC کاربر فوقحرفهای ارسالها 790 امتیاز 1,021 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بوشهر دانشگاه رشت رشته دانشگاه پزشکی 2012/5/26 #190 پاسخ : هایکو تصاویر! هایکو :,< (یک چیزی میگم که تاپیک بالا بیاد و بقیه ببینن ) خانه ی کوچکی جا مانده است و تنها در این جنگل سبز .. ~اصلا نمیدونم درسته یا نه :d ~
پاسخ : هایکو تصاویر! هایکو :,< (یک چیزی میگم که تاپیک بالا بیاد و بقیه ببینن ) خانه ی کوچکی جا مانده است و تنها در این جنگل سبز .. ~اصلا نمیدونم درسته یا نه :d ~
Poorya.L کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,140 امتیاز 4,785 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر نیشابور مدال المپیاد - دانشگاه - رشته دانشگاه مکانیک 2012/5/26 #191 پاسخ : هایکو تصاویر! کلبه ی ارزوهایمان بدون تو باطلاقی[nb]بعله گویا دوستان اشاره میکنن باتلاق درسته [/nb] بیش نیست
پاسخ : هایکو تصاویر! کلبه ی ارزوهایمان بدون تو باطلاقی[nb]بعله گویا دوستان اشاره میکنن باتلاق درسته [/nb] بیش نیست
F@temeh کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,877 امتیاز 15,504 نام مرکز سمپاد فرزانگـــان شهر کاشـــان مدال المپیاد مرحله اول ریاضی دانشگاه پلی تکنیک رشته دانشگاه سخت افزار 2012/5/26 #192 پاسخ : هایکو تصاویر! به نقل از ▓ پـ ــوریـ ـا ▓ : کلبه ی ارزوهایمان بدون تو باطلاقی بیش نیست کلیک کنید تا باز شود... منظورتون "باتلاق " بود ديگه؟ بايد هايكو تو سه سطر باشه ! بايد 17 هجا هم باشه . بعد ديگه بقيه ي قانوناش تو صفحه اول هست! @ساحره : بذار بذار. من خودم حمايتت ميكنم
پاسخ : هایکو تصاویر! به نقل از ▓ پـ ــوریـ ـا ▓ : کلبه ی ارزوهایمان بدون تو باطلاقی بیش نیست کلیک کنید تا باز شود... منظورتون "باتلاق " بود ديگه؟ بايد هايكو تو سه سطر باشه ! بايد 17 هجا هم باشه . بعد ديگه بقيه ي قانوناش تو صفحه اول هست! @ساحره : بذار بذار. من خودم حمايتت ميكنم
sahere کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,829 امتیاز 11,814 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه گفتار درمانی 2012/5/26 #193 پاسخ : هایکو تصاویر! به نقل از sahere : میگم خودمم بعدا کلیک کنید تا باز شود... یادم رفته بود اصن کلبه ی رویاها در لجن زار فرو نشسته است بعدا میگم
پاسخ : هایکو تصاویر! به نقل از sahere : میگم خودمم بعدا کلیک کنید تا باز شود... یادم رفته بود اصن کلبه ی رویاها در لجن زار فرو نشسته است بعدا میگم
F@temeh کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,877 امتیاز 15,504 نام مرکز سمپاد فرزانگـــان شهر کاشـــان مدال المپیاد مرحله اول ریاضی دانشگاه پلی تکنیک رشته دانشگاه سخت افزار 2012/5/26 #194 پاسخ : هایکو تصاویر! ميگويند ببار! وقتي باريد، به جاي آغوش چتر ميگــُشـايند! فاصله افتاد خب ، يادم رف چجوري بايد هايكو گفت
پاسخ : هایکو تصاویر! ميگويند ببار! وقتي باريد، به جاي آغوش چتر ميگــُشـايند! فاصله افتاد خب ، يادم رف چجوري بايد هايكو گفت
HTC کاربر فوقحرفهای ارسالها 790 امتیاز 1,021 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بوشهر دانشگاه رشت رشته دانشگاه پزشکی 2012/5/26 #195 پاسخ : هایکو تصاویر! زير باران همه زير چترشان پنهان اين ميان دستهاي خالي من
SHINE کاربر حرفهای ارسالها 313 امتیاز 878 نام مرکز سمپاد فرزانگان2 شهر تهران 2012/5/27 #196 پاسخ : هایکو تصاویر! ترجيح ميدهم خيس شوم شايد باران بشويد دردهايم را ببار تند ببار --------------------------------------------------------------------- ميمانم و خيس ميشوم از گريز بهتر است بيا بباريم
پاسخ : هایکو تصاویر! ترجيح ميدهم خيس شوم شايد باران بشويد دردهايم را ببار تند ببار --------------------------------------------------------------------- ميمانم و خيس ميشوم از گريز بهتر است بيا بباريم
Angel_f کاربر نیمهحرفهای ارسالها 206 امتیاز 673 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تهران دانشگاه به امید خدا تهران!! رشته دانشگاه پزشکی ایشالا! 2012/5/27 #197 پاسخ : هایکو تصاویر! باران آغوشم را میگشایم! تا چتر ها حسودیشان شود! اینم یه عکس دیگه:
HTC کاربر فوقحرفهای ارسالها 790 امتیاز 1,021 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بوشهر دانشگاه رشت رشته دانشگاه پزشکی 2012/5/28 #198 پاسخ : هایکو تصاویر! قایق های کاغذی شنا میکنند اما کو اب ها؟ (هایکو هام خیلی بده میدونم )
sahere کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,829 امتیاز 11,814 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه گفتار درمانی 2012/5/28 #199 پاسخ : هایکو تصاویر! عکس قبل: قطرات باران تنها صورت او را می بوسد آخری: دریا در خیابان قایق های کاغذی لنگر انداخته اند (هجاهاشون درست در نمیاد )
پاسخ : هایکو تصاویر! عکس قبل: قطرات باران تنها صورت او را می بوسد آخری: دریا در خیابان قایق های کاغذی لنگر انداخته اند (هجاهاشون درست در نمیاد )
F@temeh کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,877 امتیاز 15,504 نام مرکز سمپاد فرزانگـــان شهر کاشـــان مدال المپیاد مرحله اول ریاضی دانشگاه پلی تکنیک رشته دانشگاه سخت افزار 2012/5/28 #200 پاسخ : هایکو تصاویر! ببار تا دريايي شوي براي قايق ها