!Delaram کاربر نیمهفعال ارسالها 12 امتیاز 30 نام مرکز سمپاد farzanegan شهر kerman 2011/12/29 #61 پاسخ : هایکو تصاویر! برای رفتن اماده ات میکنند پروانه ها :-s الان اگه میشه فوش ندید
سیزیف کاربر فوقحرفهای ارسالها 757 امتیاز 1,749 نام مرکز سمپاد فـرزانگان شهر مشهد 2011/12/29 #62 پاسخ : هایکو تصاویر! چه زیبا اماده میشوی بانوازش بال های پروانه الان اصن هایکو شد؟
sahere کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,829 امتیاز 11,814 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه گفتار درمانی 2011/12/29 #63 پاسخ : هایکو تصاویر! اولی به نظرم عالی بود بعدی هم خوب بود هم تصویر رو هم قشنگ توصیفیدی
vahidd کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,163 امتیاز 1,750 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد شهر مشهد 2011/12/29 #64 پاسخ : هایکو تصاویر! ال استار های دخترانه ... دیگه ادامه ندم
Hamid.s Bug ارسالها 1,688 امتیاز 16,727 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد1 شهر مشهد دانشگاه فردوسی رشته دانشگاه نرمافزار 2011/12/31 #65 پاسخ : هایکو تصاویر! با اجازتون عکس بزارم دیه دیدم شما عکس میزارین فصل و اینا نداره منم عکس مفهومی گذاشتم برین تو کف مفهوم : قفسی در تاریکی پرنده سفید فرار میکند @ نرگس: یک کم هجاهاش کم شده ها @فاطمه: دیه انقدم مفهوم نداشت عکسه
پاسخ : هایکو تصاویر! با اجازتون عکس بزارم دیه دیدم شما عکس میزارین فصل و اینا نداره منم عکس مفهومی گذاشتم برین تو کف مفهوم : قفسی در تاریکی پرنده سفید فرار میکند @ نرگس: یک کم هجاهاش کم شده ها @فاطمه: دیه انقدم مفهوم نداشت عکسه
N.M لنگر انداخته ارسالها 3,605 امتیاز 13,364 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر تهران مدال المپیاد طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه ادبیات فارسی 2011/12/31 #66 پاسخ : هایکو تصاویر! در قفس باز هوایِ آزاد پرواز ...
F@temeh کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,877 امتیاز 15,504 نام مرکز سمپاد فرزانگـــان شهر کاشـــان مدال المپیاد مرحله اول ریاضی دانشگاه پلی تکنیک رشته دانشگاه سخت افزار 2011/12/31 #67 پاسخ : هایکو تصاویر! زیباییِ قفس فریبت میدهد آزادی سهمِ توست (19 هجا ) (ساحره اومد مارو اینجا مشغول کرد خودش رفت درس بخونه...از ما گفتن بود )
پاسخ : هایکو تصاویر! زیباییِ قفس فریبت میدهد آزادی سهمِ توست (19 هجا ) (ساحره اومد مارو اینجا مشغول کرد خودش رفت درس بخونه...از ما گفتن بود )
sahere کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,829 امتیاز 11,814 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه گفتار درمانی 2011/12/31 #68 پاسخ : هایکو تصاویر! می پرد قفس باشد یا نباشد آسمان تیره است... لایک هر سه تا تون
N.M لنگر انداخته ارسالها 3,605 امتیاز 13,364 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر تهران مدال المپیاد طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه ادبیات فارسی 2011/12/31 #69 پاسخ : هایکو تصاویر! @ دِ باگ : ها خبر نداشتم باید 17 هجایی باشه """"""" عکس بذارم من ؟ @ فاطمه : چیزی به ذهنم ( اِهِم اهم ) نمیرسه ""
پاسخ : هایکو تصاویر! @ دِ باگ : ها خبر نداشتم باید 17 هجایی باشه """"""" عکس بذارم من ؟ @ فاطمه : چیزی به ذهنم ( اِهِم اهم ) نمیرسه ""
F@temeh کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,877 امتیاز 15,504 نام مرکز سمپاد فرزانگـــان شهر کاشـــان مدال المپیاد مرحله اول ریاضی دانشگاه پلی تکنیک رشته دانشگاه سخت افزار 2011/12/31 #70 پاسخ : هایکو تصاویر! بی هیچ بهانه ای بلندشو و جوانه بزن! @نرگس:خودتم بگو هایکو که مشعوف بشیم!
مونا پ کاربر نیمهحرفهای ارسالها 200 امتیاز 2,261 نام مرکز سمپاد ف یک تهران. شهر تهران 2011/12/31 #71 پاسخ : هایکو تصاویر! هر جا میتونی خودی نشون بدی
sahere کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,829 امتیاز 11,814 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه گفتار درمانی 2012/1/1 #72 پاسخ : هایکو تصاویر! مونا هایکو رو یا باید توی سه سطر بنویسی یا چهار سطر! در ضمن نباید شعر بنویسی یه جورایی باید توصیف باشه اصلا قرار نیست مفهوم خاصی رو بگی با اینا که من گفتم یکی دیگه واسه همین عکس بگو منا منتظریم در ضمن باس کتابی هم بنویسی
پاسخ : هایکو تصاویر! مونا هایکو رو یا باید توی سه سطر بنویسی یا چهار سطر! در ضمن نباید شعر بنویسی یه جورایی باید توصیف باشه اصلا قرار نیست مفهوم خاصی رو بگی با اینا که من گفتم یکی دیگه واسه همین عکس بگو منا منتظریم در ضمن باس کتابی هم بنویسی
kimia molla کاربر فوقفعال ارسالها 124 امتیاز 361 نام مرکز سمپاد فَرزانِگان شهر گـنـبـد کـاووسـ 2012/1/1 #73 پاسخ : هایکو تصاویر! سبز تو كه جلوه ميكند ناپديدشدن چه آسان با گوشي اومدم هايكو مينويسم خل شده م
HTC کاربر فوقحرفهای ارسالها 790 امتیاز 1,021 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بوشهر دانشگاه رشت رشته دانشگاه پزشکی 2012/1/1 #74 پاسخ : هایکو تصاویر! در خلوت تنهایی بدون تعلیق بلند شو ... رشد کن و بالا برو
F@temeh کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,877 امتیاز 15,504 نام مرکز سمپاد فرزانگـــان شهر کاشـــان مدال المپیاد مرحله اول ریاضی دانشگاه پلی تکنیک رشته دانشگاه سخت افزار 2012/1/2 #75 پاسخ : هایکو تصاویر! عکس میذارم با اجازه... البته چند نفر(نذار اسم ببرم )با اون قبلیه نگفتنا صندلیِ چوبی به یادِ تو همواره خالیست
پاسخ : هایکو تصاویر! عکس میذارم با اجازه... البته چند نفر(نذار اسم ببرم )با اون قبلیه نگفتنا صندلیِ چوبی به یادِ تو همواره خالیست
Hamid.s Bug ارسالها 1,688 امتیاز 16,727 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد1 شهر مشهد دانشگاه فردوسی رشته دانشگاه نرمافزار 2012/1/2 #76 پاسخ : هایکو تصاویر! صندلی پیر تنها و بی کس منتظر خورشید است خو آقا عکس سخت میزارین انتظارم دارین ویرایش: اون خورشید بود داشتم هجا ها رو میشمردم یادم رفت ادامشو بنویسم @فاطمه: از لحاظ هجایی اشتبا بود خوبه پسندیدم لالایتو
پاسخ : هایکو تصاویر! صندلی پیر تنها و بی کس منتظر خورشید است خو آقا عکس سخت میزارین انتظارم دارین ویرایش: اون خورشید بود داشتم هجا ها رو میشمردم یادم رفت ادامشو بنویسم @فاطمه: از لحاظ هجایی اشتبا بود خوبه پسندیدم لالایتو
F@temeh کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,877 امتیاز 15,504 نام مرکز سمپاد فرزانگـــان شهر کاشـــان مدال المپیاد مرحله اول ریاضی دانشگاه پلی تکنیک رشته دانشگاه سخت افزار 2012/1/2 #77 پاسخ : هایکو تصاویر! یعنی چی منتظرِ خور است؟ ویرایش:خور یعنی خورشید...دُرُس نوشته بودی @حمید:هه هه ...نیم ساعت پیش پایینه عکسه نوشتم
پاسخ : هایکو تصاویر! یعنی چی منتظرِ خور است؟ ویرایش:خور یعنی خورشید...دُرُس نوشته بودی @حمید:هه هه ...نیم ساعت پیش پایینه عکسه نوشتم
N.M لنگر انداخته ارسالها 3,605 امتیاز 13,364 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر تهران مدال المپیاد طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه ادبیات فارسی 2012/1/2 #78 پاسخ : هایکو تصاویر! اُتاقِ خالی صندلیِ تو اُمید موج میزند ( چیشــــــــــــــــــــ "" هرکی بخنده سنگ شه ایشالا )
پاسخ : هایکو تصاویر! اُتاقِ خالی صندلیِ تو اُمید موج میزند ( چیشــــــــــــــــــــ "" هرکی بخنده سنگ شه ایشالا )
sahere کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,829 امتیاز 11,814 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه گفتار درمانی 2012/1/2 #79 پاسخ : هایکو تصاویر! یه ساعته دارم میگردم دنبال یه عکس واسه اینجا آخه آدم هایکوش نمیاد با اینا که صندلی ِ کوچک خون از دیوار میتراود من عکس بعد رو میذارم """""
پاسخ : هایکو تصاویر! یه ساعته دارم میگردم دنبال یه عکس واسه اینجا آخه آدم هایکوش نمیاد با اینا که صندلی ِ کوچک خون از دیوار میتراود من عکس بعد رو میذارم """""
Hamid.s Bug ارسالها 1,688 امتیاز 16,727 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد1 شهر مشهد دانشگاه فردوسی رشته دانشگاه نرمافزار 2012/1/3 #80 پاسخ : هایکو تصاویر! الان با این خ هایکو داره میاد اصن سرازیر داره میشه همیطور پ.ن: هایکو اومد ده ها پنجره از هم بی خبر در شب می درخشند جرات داری مسخره کن
پاسخ : هایکو تصاویر! الان با این خ هایکو داره میاد اصن سرازیر داره میشه همیطور پ.ن: هایکو اومد ده ها پنجره از هم بی خبر در شب می درخشند جرات داری مسخره کن