به نقل از Lorca :بوفه علوم فقط قهوههای ماشینیش خوبه، دیگه خودتون تا تهش رو برین![]()
به نقل از سَعیده :من وقتایی که پردیس علوم باشم یا میرم بوفه ادبیات یا همون بوفه ایرج!
راستی بچه ها با رستوران پارک علم و فناوری آشنایی دارید؟! کیفیت غذاهاش عالیه و قیمتاش هم مناسبه![]()
بغل دانشکده تربیت بدنیبه نقل از Lorca :من حتی خود پارک علم و فناوری رو بعد از یک سال نمیدونم کجاست :-s
کجاست؟![]()
مگه بقیه بوفه ها تلویزیون دارن؟!به نقل از مــهــنــدس :و اینم بدونید تنها بوفه ای ک تلویزیون نداره بوفه فنیه چ پایین چ بالا![]()
اسم قلم چی ک تو کامنتتون بود میخواستم منفی بدمبه نقل از مهســـــــــــــا :کتابخونه، فقط کتابخونه فنیبه نام مبارک "قلمچی" مزینه!!! رو تمام میز و صندلیها و سطل توی دستشوییها و سیم سیارها و اینهاش هم آرم قلمچی داره!
![]()
واقعا! اصن آدم میره هنر روحش تازه میشه. البته ما هر وقت میریم به خاطر تیپمون کلی خجالت میکشیمبه نقل از مــهــنــدس :و بوفه هنر از همه بوفه ها بهتره هم نور داره هم تلویزیون هم سیب زمینی و مشتقاتش و از همه مهم تر اینکه توی هنره : دی
و سلف هنر هم از همه سلفای عالم بهتره چون قشنگه واقعا هنریه![]()
و ی چیز بگم این هنریا خیلی خوبنینی حتی از لحاظ تیپ و اینا ک خیلیا میگن هنر واواوا و اینا دانشکده فنی خیلی بد تره
هنر فضای اطرافشم خیلی قشنگه![]()
ما باید بریم خجالت بکشیم ترانهبه نقل از twilight :آقا شماها همتون دانشگاه گردی میکنین اینقد مطلعین از جزئیات بوفه ها و کتابخونه های دانشکده های دیگه؟
من از خودم خجالت کشیدمالبته منم رفتم هنرو ایناها..ولی یه بار فقط
![]()
آره بابا من پست نیلوفرو که خوندم دیگه واقعا خجالت کشیدمبه نقل از مهســـــــــــــا :ما باید بریم خجالت بکشیم ترانهحتی نیلوفر هم که پزشکیه رفته گشته اینور و اونوروبعد من و تو
![]()