معلم سمپادیا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mamareza
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
ما تقریبا تمام کادر آموزشی و حتی فنی از جمله معلم هامون همه خودشون فارغ التحصیل سمپادن.
من اگر قرار باشه روزی درس بدم دوست دارم زیست المپیاد درس بدم یا شایدم ادبیات و متاکلاس (برای کسانی که نمی دونن توی بعضی سمپاد ها یه کلاس هست که علوم انسانی رو درش یاد میگیریم با اسم متاکلاس. هدف این کلاس ها دادن یک دید و نگرش به دانش آموزان تجربی-ریاضی نسبت به علوم انسانی هست.)

از معلم های ماهم امسال معلم شیمی فارغ التحصیل تیزهوشان هست ک به شدت عقده ای هست و رو مخ( بلا استثنا تو هر 4 جملش یکی از این موارد رو میگ: من سر گروه گروه شیمی ام نهایی ورقه هاتون دست منه تو تهران دارم دکتری میخونم:|)
اگ معلم بشم معلم شیمی (ولی کلا فک نکنم بچه ها باهام حال کنن چون به شدت سخت گیرم) (اما من معلم شم عقده ای نمیشم فقط سخت میگیرم:D)

معلما رو نمیدونم...

دوست دارم معلم زیست بشم... شایدم مربی پژوهش تولید محتوا یا طراحی سایت یا نجوم

احتمالا ریاضی
با همون کلاس یه ددرس ساده برمیداشتم نصیحت شون میکردمم:D
اتفاقا تو مترو داشتم تجسم میکردم که بهشون چی بگم
اول میرم میگم شما چی هستین
هرچی گفتن رو مینویسم
احتمالا دو سه نفر بگن سمپادی
ولی اول میگم که شما ادم هستید
بعد فرزند هستید بعد فلان
تا به سمپادی بودن برسم و بهشون بگم این رو در نظر داشته باشم
و خیلی چیزای دیگه..

من با دانش بر اینکه معلمای سمپاد چقد فحش خورشون بالاس ! :))
ترجیح میدم برم سمت درسی که (از لحاظ علاقه خودم) بیارزه به فحش و نفرین های پشتم! :))
ترجیحا ریاضی !^^

اصلاااا حاضر نیستم جای دبیر عربیو بگیرم:))

حتی یه لحظه

معلم ادبیات یا زمین شناسی
نمیشه معاون پرورشی بشم؟

اگه قرار باشه بعد فارغ التحصیلی معلم مدرسه مون بشم ، جامعه و ادبیات و سواد رسانه تو گزینه هام هستن 😍

معلم انشا*-*

دبیر ریاضی بشم
در شرایطی که هیچ استعدادی در یاد دادن مطلب به دیگران ندارم

فقط المپیاد... فیزیو یا ژنتیک
چراااا باید بخوام جو مسموم مدرسه ارو بعد فارغ التحصیلی تحمل بکنم بازم؟!
اه البته اعصاب تدریسم ندارم...دو س بار بگم طرف نفهمه میزنمش😂

طبیعتا الگوریتم المپیاد . با درس های مدرسه هیچوقت حال نکردم چه برسه به اینکه درس بدم

بعد دیگه کارم راحت میشه . سر اثبات قضیه ها میگم این بدیهیه و با سه بار بدیهی گفتن سوال المپیاد جهانی رو حل میکنم🤣

رده الف: زیست
رده‌ ب : جبر

معلم المپیاد بخوام باشم:بخشی هست بنام تکامل(المپیاد زیست):مبحث پیچیده و جالبیه
معلم مدرسه بخوام باشم:ادبیات مطالعات

فقط انشا

معلم عربیمون خیلی مهربونه خیلی مهربونه ها الکی نمیگم . اما معلم دفاعیمون.. بگذریم ازش

Back
بالا