• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

امکانات خوابگاه شما

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع behzad93
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : امکانات خوابگاه شما

به نقل از Hydrus :
ایول!
خوش به حالشون

واقعا چرا یه کم هزینه نمی کنن برا خوابگاها؟

مثلن به قول خودشون آینده سازان مملکتنو ... اینا

تازه سطح علمیشون هم بد نیس تو برق ومکانیک حرفی دارن برای گفتن ازاد هم هست :d

خوابگاه های دانشگاه آزاد قزوین شبیه قصره ;;) نسبت به این که خوابگاهه واقعا فوق العاده ست!ما واسه مسابقات ایران اپن تو خوابگاه های اونجا بودیم واقعا عاشق خوابگاه شده بودیم:-" ولی خب لابد پول خیلی زیادی هم میگیرن! تهران واقعا خوابگاهاش امکانات خاصی ندارن تا قیمتش زیاد نشه و همه بتونن استفاده کنن. چون دانشگاه های تهران اینجورین که واقعا از همه جای ایران با هر سطح مالی توش جمعن و باید چیزی باشه که همه از پسش بربیان.
همونو هم بعضیها نمیتونن بدن حتی قسطی... یه سری دانشجو داریم تو خوابگاه کار در برابر اسکان... تو سلف خوابگاه کار میکنن یا تو مغازه ش یا مسئول حضور وغیاب میشن و اینا و در عوض دیگه هزینه خوابگاه رو نمیدن...

فک کنم بیشتر به همین دلیله که دانشگاه آزاد پولیه
خب آقا جان اگه ابنجوریه چول بیشتری بگیرن یه کم به وضع خوابگاها برسن

به نقل از Hydrus :
فک کنم بیشتر به همین دلیله که دانشگاه آزاد پولیه
خب آقا جان اگه ابنجوریه چول بیشتری بگیرن یه کم به وضع خوابگاها برسن
اگه پول بیشتری بگیرن خیلی از دانشجوها دیگه نمیتونن بیان دانشگاه...

به نقل از مهســـــــــــــا :
اگه پول بیشتری بگیرن خیلی از دانشجوها دیگه نمیتونن بیان دانشگاه...
واقعا؟
فک کنم بشه
خب اینجوری به نفع خودشونه، شاید راضی بشن یه کم بیشتر چول بدن ولی امکانات بهتری داشته باشن، اون یه عده ای هم که نمی تونن برا بقیه سرشکن میشه

به نقل از Hydrus :
واقعا؟
فک کنم بشه
خب اینجوری به نفع خودشونه، شاید راضی بشن یه کم بیشتر چول بدن ولی امکانات بهتری داشته باشن، اون یه عده ای هم که نمی تونن برا بقیه سرشکن میشه
تو اون پست قبل گفتم قیمتهای پایین خوابگاه های تهرانو هم یه سری حتی با قسط نمیتونن بدن و مجبورن کار کنن در برابر اسکانشون...تو سلف و فروشگاه و اینا...

به نقل از Hydrus :
واقعا؟
فک کنم بشه

اره دیگه همه نمیتونن مخارج سنگین رو بدن من خودم میخوام برم آزاد قزوین بعد هزینه هاش رو یه دو دوتا چهارتا کردم به بابام گفتم قشنگ برای لیسانسم باید یه 30الی40 تومنی کنار بزاره

دانشگاه سراسری یعنی استعداد های خوب وپشتکارهای عالی جذب میکنه بهترین اموزش میده بهشون با هزینه کمتر

من دیروز رفتم خوابگاه رو سر زدم .

دانشگاه مدنی تبریز ، خوابگاه المهدی .

امکانات :

هر طبقه 2 سوئیت داره . هر سوئیت 2 اتاق داره . یکی از اتاق ها 4 نفره و یکیش 6 نفره س ( بزرگتره ) .

هر سوئیت آشپزخونه مجهز به اجاق گاز و یخچال بزرگ داره و یه میز غذا خوری بزرگ.

هر سوئیت دستشوئی و حموم داره ، البته طبقه هم کف هم دستشوئی عمومی داره واسه ضرورت !

خوابگاه ، اتاق تلویزیون داره با اتاق مطالعه . میز پینگ پنگ و ... !

تمیزه و بهداشتی ه و هرکی واسه خودش یه کمد جداگونه داره .

داخل دانشگاه سایت هست ولی از سایت خوابگاه خبر ندارم ، بعدا میپرسم میام اینجا اضافه می کنم. :-"

;;) ;;)
اینم از امکانات جدید خوابگاه ما:
DSC_0659.jpg

توضیحات: 6تا تاب+2تا سرسره+2تا الاکلنگ

Back
بالا