بحث های عمومی دانشجویان برق

sajed

کاربر فوق‌فعال
پاسخ : بحث های عمومی دانشجویان برق

خیلی خوب میشه اگه همین بچه های برق سمپادی یه ارتباط محکم داشته باشن تا تو شرایط خاص از همدیگه کمک بگیرن...
خیلی هم کنجکاوم که بفهمم بچه های برق بقیه ی دانشگاه ها چطور درس مس خونن... تا چه ساعتی از شب بیدارن... آنتن دارن تو کلاساشون یا نه؟ و..................

nbanihasan

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
Hasheminejad - Mashhad
شهر
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی برق

به نقل از ساجد :
خیلی خوب میشه اگه همین بچه های برق سمپادی یه ارتباط محکم داشته باشن تا تو شرایط خاص از همدیگه کمک بگیرن...
خیلی هم کنجکاوم که بفهمم بچه های برق بقیه ی دانشگاه ها چطور درس مس خونن... تا چه ساعتی از شب بیدارن... آنتن دارن تو کلاساشون یا نه؟ و..................

منظور از آنتن چیه؟ :D

• لایک
امتیازات: sajed

امیرحسین

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
خواجه نصیر
رشته دانشگاه
مهندسی برق

به نقل از ساجد :
نه بابا زرنگ بازی درآوردن و فعال بودن سرکلاسا یعنی یه جورایی جبهه گیری علیه بقیه ی دانشجوها......
مثلا همین امروز یکی از بچه های کلاس بخاطر بیش فعالی سرکلاس با همه ی بچه ها لج افتاد و از این به بعد در بایکوت کامل به سر می بره...
آقا من این ترم اوضام زیاد خوب نیست... ولی طبق تجربم اگه همه چی طبق روال پیش بره باید ترمای بعد جزو بهترینهای کلاس باشم... ولی اگه طوری که شما میگین هر ترم معدل میاد پایین تر پس من چکار کنم.؟؟؟؟>.......... یعنی دیگه نمیتونم جزو بهترینهای کلاس باشم...؟؟؟؟

اتفاقا اصلا هم اين طور نيست
هرکي بايد تا اونجا که مي تونه تلاش خودشو بکنه تا بهترين باشه
اگه چيزي که مي گي درمورد کلاستون راست باشه واسه دانشجو هاي دانشگاه شما متاسف ام
خدا رو شکر دانشگاه ما اين طور نيست تازه کسايي که ضعيف هستن مي رن پيش قوي ها تا خودشون بالا بکشن :P
اصلا معني نداره چون يکي درسش خوبه و فعاله تو کلاس بايکوت بشه اگه بقيه عرضه دارن برن بخونند اونا هم تو کلاس تاپ شن

sajed

کاربر فوق‌فعال

به نقل از nbanihasan :
منظور از آنتن چیه؟ :D
آنتن دیگه... البته بهش چیزای دیگه ای هم میگن. ما تو کلاسمون یه نفر داریم همون پدرمونو در آورده... کسی که پاچه خواری یا ... استادارو می کنه ... خودشیرینی می کنه.....

sajed

کاربر فوق‌فعال

به نقل از Amir Hossein s :
اتفاقا اصلا هم اين طور نيست
هرکي بايد تا اونجا که مي تونه تلاش خودشو بکنه تا بهترين باشه
اگه چيزي که مي گي درمورد کلاستون راست باشه واسه دانشجو هاي دانشگاه شما متاسف ام
خدا رو شکر دانشگاه ما اين طور نيست تازه کسايي که ضعيف هستن مي رن پيش قوي ها تا خودشون بالا بکشن :P
اصلا معني نداره چون يکي درسش خوبه و فعاله تو کلاس بايکوت بشه اگه بقيه عرضه دارن برن بخونند اونا هم تو کلاس تاپ شن
100% از حرفم اشتباه برداشت کردی... بیش فعالی ایشون تو این زمینه ای که شما میگی نیست...
ببین قرار بود پنجشنبه یه امتحان ریاضی میان ترم داشته باشیم... ولی بخاطر بقیه ی امتحانا بچه ها نتونستن خوب بخونن. و قرار شد به استاد بگیم بندازه دوشنبه گفتیمو بعد استاد گفت اگه همه موافق باشن یعنی حتی یه نفرم مخالف نباشه قبوله. 84 نفر موافقت کردن این پسره گفت من مخالفم... بعد اومده به استاد میگه به شرطی موافقم که هر کی یه دقیقه ام دیر بیاد سر کلاس براش حاضر نزنی.... تو کلاس راش ندی.... و خیلی چرت و پرتای اینجوری منظورم این بود والا اینجا همه از لحاظ درسی عالین خیلی هم درس می خونن...
گرفتی چی شد؟؟؟

nbanihasan

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
Hasheminejad - Mashhad
شهر
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی برق

به نقل از ساجد :
آنتن دیگه... البته بهش چیزای دیگه ای هم میگن. ما تو کلاسمون یه نفر داریم همون پدرمونو در آورده... کسی که پاچه خواری یا ... استادارو می کنه ... خودشیرینی می کنه.....

پاچه خواری و مسائل بچه گانه اینچنینی رو فراموش کنید لطفا
اینجا دانشگاهه و استادا دانشجو پاچه خوار رو تحویل نمیگیرن!!! مگه عده ای استاد تازه به دوران رسیده عقده ای
راستی شما فردوسی میخونی؟

• لایک
امتیازات: sajed

sajed

کاربر فوق‌فعال

به نقل از nbanihasan :
پاچه خواری و مسائل بچه گانه اینچنینی رو فراموش کنید لطفا
اینجا دانشگاهه و استادا دانشجو پاچه خوار رو تحویل نمیگیرن!!! مگه عده ای استاد تازه به دوران رسیده عقده ای
راستی شما فردوسی میخونی؟
lمتاسفانه یه عده هنوز تو دوران دبیرستان که پیشکش راهنمایی موندن...
من فردوسی رو هم آوردم ولی اومدم صنعت نفت اهواز... هم تو پروفایلم نوشتم هم تو همین تاپیک چند صفحه قبل...

sajed

کاربر فوق‌فعال

بچه های برق رفتین امتحاناتونو بخونین؟؟؟؟؟؟؟؟؟

nbanihasan

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
Hasheminejad - Mashhad
شهر
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی برق

به نقل از ساجد :
بچه های برق رفتین امتحاناتونو بخونین؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شرمنده من پس فردا امتحان فرایند دارم :-s
ولی سر میزنم ایشالا

sajed

کاربر فوق‌فعال

حتما بیاین سر بزنین نذارین دوباره این تاپیک بخوابه...
دوستاتونم تشویق کنین بیان...

XIROX

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
دانشگاه
صنعتی اصفهان / مهندسی برق

به نقل از nbanihasan :
یه چیزیو دقت داشته باشین اونم اینکه اینجا دبیرستان نیس معدلتون خیلی راحت 19 بشه :D
تو دانشگاه معدل 16 یه معدل خوبه، گرچه 19 یه معدل خیلی تاپ محسوب میشه!!
در ضمن منظورتون از 110 کلاس 110 واحده؟
منم معدل 19 نمیخام ولی خب دیگه 16 هم خیلی ضایس
منظورم از 110 کلاس نفر110 ام :D

robo94

عــلــــی (مهندس سابق)
نام مرکز سمپاد
دبيرستان شهيد اژه اى
شهر
اصفهان/تهران
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
تـــهـــران (دانشکده فنـے )
رشته دانشگاه
مهندسی بــرق

ی چیزی که هست تا ترم 3 ما قرار نیست با این رشته ارتباط خاصی برقرار کنیم واسه همین یکم این ترم و ترم بعد درساش خسته کنندن به علاوه اینکه یک سال از دانشگاه میگذره و ما تقریبا" میشه گفت هیچ درس درست و حسابی ای رو پاس نکردیم یا حالا بهتر بگم نگذروندیم
این میشه که دانشگاه بهمون اون حالی که باید بده رو نمیده حالا من شنیدم مثلا" دانشگاه صنعتی اصفهان ترم 2 مدار یک تو پیشنهادیشونه (فقط شنیدما شایدم اشتباست) و ترم 3 محاسبات میخونن اما دانشگاه ما ترم دو دروس اصلی میشه فیزیک و ریاضی 2 و محاسبات و آمار که عملا" یعنی جذابیت صفر ... اون طور که منم از سال بالایی هامون هم برق هم کامپیوتر پرسیدم مدار رو باید ترم 3 خوند و ریسکش بالاست آدم همینجوری ترم 2 بیاد و مدار بخونه ولی توی این 5 ماه نباید یکم بیفتیم تو اصل مطلب؟! :-/

+ اینکه ما تنها درسی که شاید بشه گفت یکم به رشتمون مربوطه مبانی کامپیوتر اونم 4 واحد بود.... نه چیزی به اسم اصول مهندسی برق داشتیم نه آشنایی با برق (که هر دو تاشون یه آشنایی نسبی با برق ایجاد میکنن اونطور که شنیدم)

XIROX

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
دانشگاه

به نقل از ساجد :
آنتن که مافعلاترم یکیم وازهمه جابی خبر
ولی فعلاکه خبری نیست
درس هم من کلانمیخونم
گذاشتم وا3 ترم بعدی

XIROX

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
دانشگاه

به نقل از مــهــنــدس :
من شنیدم مثلا" دانشگاه صنعتی اصفهان ترم 2 مدار یک تو پیشنهادیشونه (فقط شنیدما شایدم اشتباست)
آره درسته پیشنهادیشون همین طوره

XIROX

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
دانشگاه

من یه سوال دارم کلاتوی انجمن های علمی به دردمیخوره یانه؟

nbanihasan

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
Hasheminejad - Mashhad
شهر
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی برق

به نقل از مــهــنــدس :
ی چیزی که هست تا ترم 3 ما قرار نیست با این رشته ارتباط خاصی برقرار کنیم واسه همین یکم این ترم و ترم بعد درساش خسته کنندن به علاوه اینکه یک سال از دانشگاه میگذره و ما تقریبا" میشه گفت هیچ درس درست و حسابی ای رو پاس نکردیم یا حالا بهتر بگم نگذروندیم
این میشه که دانشگاه بهمون اون حالی که باید بده رو نمیده حالا من شنیدم مثلا" دانشگاه صنعتی اصفهان ترم 2 مدار یک تو پیشنهادیشونه (فقط شنیدما شایدم اشتباست) و ترم 3 محاسبات میخونن اما دانشگاه ما ترم دو دروس اصلی میشه فیزیک و ریاضی 2 و محاسبات و آمار که عملا" یعنی جذابیت صفر ... اون طور که منم از سال بالایی هامون هم برق هم کامپیوتر پرسیدم مدار رو باید ترم 3 خوند و ریسکش بالاست آدم همینجوری ترم 2 بیاد و مدار بخونه ولی توی این 5 ماه نباید یکم بیفتیم تو اصل مطلب؟! :-/

+ اینکه ما تنها درسی که شاید بشه گفت یکم به رشتمون مربوطه مبانی کامپیوتر اونم 4 واحد بود.... نه چیزی به اسم اصول مهندسی برق داشتیم نه آشنایی با برق (که هر دو تاشون یه آشنایی نسبی با برق ایجاد میکنن اونطور که شنیدم)

شما دو تا درس برنامه سازی به زبان C و آمار و احتمال رو میتونید بردارین که کاملا به مباحث برق مربوطه
راستش منم تا ترم 2 کلی دوس داشتم رشتمو لمس کنم، حق دارین اما یکم صبر کنید! +برداشتن درس مدار 1 تو ترم 2 مشکلی ایجاد نمیکنه
فقط اگه استادتون از رو کتاب دکتر هدتنی درس بده با همون کیفیتی که خود دکتر هدتنی تدریس میکنه ممکنه یکم سنگین باشه براتون در غیر اینصورت اگه عجله دارین برداشتنش بلامانعه

nbanihasan

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
Hasheminejad - Mashhad
شهر
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی برق

به نقل از XIROX :
آنتن که مافعلاترم یکیم وازهمه جابی خبر
ولی فعلاکه خبری نیست
درس هم من کلانمیخونم
گذاشتم وا3 ترم بعدی

درسو که بخونین :D
لا اقل شب امتحان :D
استادای صنعتی اصفهان... :-s

nbanihasan

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
Hasheminejad - Mashhad
شهر
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی برق

به نقل از XIROX :
من یه سوال دارم کلاتوی انجمن های علمی به دردمیخوره یانه؟

انجمن علمی چیست؟
مکانیست تاسیس شده صرفا برای گفتگوی دخترها با پسرها و بالعکس به صورت نسبتا قانونی!!! :D
اگه فعال باشه میتونه بساط انواع اردو، مسابقات، جشنها و ... رو فراهم کنه (;

MSA

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
تلگرام

به نقل از nbanihasan :
انجمن علمی چیست؟
مکانیست تاسیس شده صرفا برای گفتگوی دخترها با پسرها و بالعکس به صورت نسبتا قانونی!!! :D
حداقل تو دانشگاه ما که اصلا" اینطوری نیست! واقعا" خیلی فعالن بچه های انجمن علمیمون که الآن مجال گفتنش نیست! تو دانشگاه ما یه مکان دیگه ای به اسم شورای صنفی برای این کارها وجود داره!

sajed

کاربر فوق‌فعال

به نقل از nbanihasan :
انجمن علمی چیست؟
به نقل از (619سابق) MSA :
حداقل تو دانشگاه ما که اصلا" اینطوری نیست! واقعا" خیلی فعالن بچه های انجمن علمیمون که الآن مجال گفتنش نیست! تو دانشگاه ما یه مکان دیگه ای به اسم شورای صنفی برای این کارها وجود داره!
خوش بحالتون ما که اصا دختر نداره دانشگامون....

بالا