- شروع کننده موضوع
N.M
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان یک
- شهر
- تهران
- مدال المپیاد
- طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
- رشته دانشگاه
- ادبیات فارسی
سلام .خوب بلخره نوبتِ کتابِ پنجم شد . بیگانه یِ آلبر کامو .نویسنده یِ الجزایری/فرانسوی . کامو توی سال 1957 نوبل ادبیات هم گرفته و دو سال بعدش تویِ یه تصادف در گذشت .
درباره ی زندگیِ آلبرکامو بیشتر اگه میخواید بدونید ، اینجا رو بخونید .
بیگانه یکی از کتابای مشهور آلبر کامو ، جزوِ لیستِ کتابهایی که باید پیش از مرگ خواند هم هست .
بیگانه به روایتِ جیره ی کتاب :
خـریدِ اینترنتـی :
لینکِ خرید از آدینه بوک / ترجمه ی امیر جلال الدین اعلم
لینکِ خرید از آدینه بوک / ترجمه ی لیلی گلستان
لینکِ خرید از کتابسرای پدرام / ترجمه ی جلال آل احمد
کتابِ صوتی هم پیدا نکردم . اگر کسی صوتی این کتاب رو داره به من پ.خ بده :)
پ.ن : کتابِ شاهکاریه واقعاً ، در عینِ حال کوتاهه و روون . فک نکنم خوندنش خیلی وقت بخواد پس پیشنهاد میکنم حتماً حتماً شرکت کنین . :)
×× از امروز سه شنبه، 19 مهر، مدت ۱1 روز مهلت هستش تا کتاب رو تهیه و مطالعه کنید؛شنبه 29 مهر نود، این تاپیک برای تحلیل و بررسی کتاب باز میشه.××
درباره ی زندگیِ آلبرکامو بیشتر اگه میخواید بدونید ، اینجا رو بخونید .
بیگانه یکی از کتابای مشهور آلبر کامو ، جزوِ لیستِ کتابهایی که باید پیش از مرگ خواند هم هست .
بیگانه به روایتِ جیره ی کتاب :
بيگانه – رماني از آلبر كامو (1913-1960)، نويسنده فرانسوي كه در 1942 منتشر شد. اين رمان يكي از مهمترين آثار ادبيات قرن بيستم است و، با شخصيت غيرعادي، غرابت نوشته و رازي كه در خود دارد، يكي از تكاندهندهترين اين آثار است.
مورسو، راوي داستان خويشتن است. حكايت بسيار حسابشده او شامل دو قسمت است كه به طور محسوسي هم در لحن و هم در محتوا با هم متفاوتاند. در قسمت اول، مورسو، با ظاهري حاكي از لاقيدي كامل زندگي روزمره خود را در الجزيره، ... شرح ميدهد. مورسو با لحن راوي بيطرف، با جملات پياپي كه اغلب به ماضي نقلياند، احتياجات جسم، خستگي، ميل به سيگار كشيدن و مشكلاتش را در تحمل گرما قيد ميكند. احساسهايش را ذكر ميكند و همچنين به ملال يا بيتفاوتياش اشاره ميكند: "برايم فرقي نداشت" يا "تفاوتي نداشت". نه اعتنايي به تحليل روانشناختي دارد نه به بيان احساساتش. با اينكه رسيدنش را به خانه سالمندان، كه مادرش در آنجا به تازگي مرده است، موشكافانه شرح ميدهد، ضمن شبزندهداري در كنار جنازه يا به هنگام تشييع، اندوهي را كه از او انتظار ميرود نشان نميدهد.
... در قسمت دوم رمان، روايت آن لحن بيتفاوت آغازين را ندارد. مورسو، كه زنداني شده است، ياد ميگيرد كه با زمان و يادآوري خاطراتش بسازد. ديگر آن كسي نيست كه فقط در زمان حال با احساساتش زندگي ميكرد. او كه به اراده معطوف به حقيقت وفادار است، قبول نميكند كه تظاهر به پشيماني كند يا با دادن جوابهايي كه از او انتظار دارند وارد بازي اجتماع شود. محاكمهاش كه همچون تماشاچي در آن شركت ميكند، كاريكاتوري است از عدالت و مجريان آن كه خالي از طنز نيست.
خـریدِ اینترنتـی :
لینکِ خرید از آدینه بوک / ترجمه ی امیر جلال الدین اعلم
لینکِ خرید از آدینه بوک / ترجمه ی لیلی گلستان
لینکِ خرید از کتابسرای پدرام / ترجمه ی جلال آل احمد
کتابِ صوتی هم پیدا نکردم . اگر کسی صوتی این کتاب رو داره به من پ.خ بده :)
پ.ن : کتابِ شاهکاریه واقعاً ، در عینِ حال کوتاهه و روون . فک نکنم خوندنش خیلی وقت بخواد پس پیشنهاد میکنم حتماً حتماً شرکت کنین . :)
×× از امروز سه شنبه، 19 مهر، مدت ۱1 روز مهلت هستش تا کتاب رو تهیه و مطالعه کنید؛شنبه 29 مهر نود، این تاپیک برای تحلیل و بررسی کتاب باز میشه.××