روژین د.
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1 تهران
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- علوم پزشکی تهران
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : عکس در امضا
دعوا که نداریم آقای امیر! خب معلومه که نظر ِ منه! نه پس، نظر یکی نفر دیگس!
بله هنرش به اینه که باید چیزی که مشخصه شخصیت شما تو کل ِ فروم هستش رو به صورت نوشتاری نشون بدی. نه تصویری.
این چیزی که میگی فکر کنم اینه که کلا میزنی عکسارو لود نکنه. من خودم وقتی مجبور باشم با دایال آپ بیام اونکارو میکنم. ولی تعداد کسانی که با دایال آپ میان کم نیست. نمیتونیم باعث محدودیت این عده بشیم.
به نقل از Amir - Eblis :نظر شماست ، 30 نفر حداقل مخالفشن
چه جواب هایی دندان شکنی واقعا!!به نقل از Amir - Eblis :اولا" بازم نظر شماست ، دوما عکس هم هنر خودشو داره ، بعدشم مگه نثر سنگین مینوسین که هنر داشته باشه ؟!!!
دعوا که نداریم آقای امیر! خب معلومه که نظر ِ منه! نه پس، نظر یکی نفر دیگس!
بله هنرش به اینه که باید چیزی که مشخصه شخصیت شما تو کل ِ فروم هستش رو به صورت نوشتاری نشون بدی. نه تصویری.
کامنت چه ربطی به امضا داره؟ (به نقل از Amir - Eblis :کامنت هم یعنی کامنت و ارزش خودشو داره !
به نقل از Amir - Eblis :اونایی ام که دوست ندارن عکسهارو ببینن(به خاطر حجم یا ...) ، میتونن از توی تنظیمات ، یه کاری کنن که امضای بقیه کاربرا رو نمایش نده (چون تا حالا تست نکردم دقیقا" نمیدونم چیه ، ولی میدونم میشه)
این چیزی که میگی فکر کنم اینه که کلا میزنی عکسارو لود نکنه. من خودم وقتی مجبور باشم با دایال آپ بیام اونکارو میکنم. ولی تعداد کسانی که با دایال آپ میان کم نیست. نمیتونیم باعث محدودیت این عده بشیم.