- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
تو این مدت دانشجویی اوضاع اطرافیانتون چطوره؟ به نظرتون حقشونه اون رشته و دانشگاهی که هستند؟ چقدر اونهایی که باید جایگاهی بالاتر یا پایین تر از حالاشون میبودن؟
به نظر من خیلی ها جای خودشون هستنبه نقل از محمّد :تو این مدت دانشجویی اوضاع اطرافیانتون چطوره؟ به نظرتون حقشونه اون رشته و دانشگاهی که هستند؟ چقدر اونهایی که باید جایگاهی بالاتر یا پایین تر از حالاشون میبودن؟
نخیر! اگه این طور فکر کنیم چرا اصلا باید کنکور داد؟ قرعه کشی کنن و یکی بره بخونه شاید اون از کسی که درسش بهتره بعدا مفیدتر بود برای کشور!به نقل از raha g :b nazare man hame b haqeshon miresan
khoda inqad adel has k javabe hama ro bd
shayad oni k migi rotbash 1600 shode haqesh nis unja bashe vali shayad az oni k to sharif mikhone to ayande movafaq tar bashe o vase keshvaremon bishtar khedmat kone
dar har jaE k hastin khodatono shokr konin :) :) :) :)
عده ی کمو خوب اومدی دادا! باز هم من معتقدم اون بی عرضه ای که بی سهمیه میاد ولی گوساله میاد و گاو میره بدتره تا اونی که با سهمیه میاد و تلاش میکنه. سهمیه ای هامون همه خیلی زحمت میکشن..به نقل از H O S E I N :مطمئنا کسی که کنکور داده و قبول شده حقش بوده به جز یه عده ی کمی که متأسفانه با سهمیه ....!؟!؟
به نقل از amir h :تو معماری این مساله خیلی مشهووده
یکی که زیاد درس خونده و مثلن درصد ریاضیش بالا بوده میره تو بهترین دانشگاها معماری میخونه
و شاید کوچکترین استعدادیم تو معماری نداشته باشه...
تو دفتر چه انتخاب رشته قرار بود ما 89 تا باشیم..الان 109 تا هستیم! حدود 35 درصد کلاس کم تعدادی نیست..بعد یه چیزی این سهمیه شاهد مگه داخل همون تعداد قبول شده ها نیست؟ من همیشه برام سواله این 40 نفر پس شاهد هم حتی نیستن پس چی اند؟به نقل از نارنجک :من موقعی ای که نتایج اومد همینطور فکر میکردم...
کسی رو که من خودم بهش درس میدادم و کسی که از 24 ساعت شبانه روز، حداقل 10 ساعت میرفت ولگردی، رتبه اش از من بهتر شد (توجه کنین که اصلا مخ نبود و هیچی هم درس نمیخوند)...
اما بعدش به این نتیجه رسیدم که "آقا، تونسته و این رتبه رو آورده. تو هم اگه میتونستی میاوردی" !
الآن من کسایی رو میبینم که میان تو دانشگاه (ترم اول) و های و هوی راه میندازن که من تو مسابقات رباتیک مقام آوردم و باید استاد به من توجه کنه و کار عملی مهمه، نه تئوری و ...
یکی نیست بهش بگه، آخه بچه، اگه اینقدر شاخ بودی چرا این رتبه رو آوردی؟
یا مثلا من هم رشته ای دارم تو خوارزمی مقام آورده، ترم اول اومد دانشگاه مشروط شد
هرکسی هر رتبه ای که آورده حقش بوده و هرجایی که هست همونجا براش بهتره :)
بحث سهمیه هم جداست...
به نقل از M A S U M E :تو دفتر چه انتخاب رشته قرار بود ما 89 تا باشیم..الان 109 تا هستیم! حدود 35 درصد کلاس کم تعدادی نیست..بعد یه چیزی این سهمیه شاهد مگه داخل همون تعداد قبول شده ها نیست؟ من همیشه برام سواله این 40 نفر پس شاهد هم حتی نیستن پس چی اند؟
هرکی هر رتبه ای آورده ؟یعنی چی؟ خیلی از دورو بری هام تزریقی اومدن بالا..دوستای من زحمت بیشتری کشیده بودن فقط معلم زیستشون فلانی نبوده..معلم فیزیکشون ساعتی 300 تومن نمیگرفته..نگید که مربوط نیست و ..کنکور فقط نشون میده کی بیشتر خرج کرده..همین!
راستی 89 نبود..79 بود..یعنی 30 تا..اینو اشتباه گفتم..به نقل از نارنجک :کلا سهمیه شاهد جداست! و تعدادشون که میخوان بیان (مثلا) تو کلاس شما با شماهایی که سهمیه عادی داشتین حساب نمیشه! :)
مثلا همون 109 نفر اگه ضرفیت دانشگاهتون بوده، تو دفترچه میزنه 89 تا و اون 20 تا اصلا جداست و غیر از سهمیه شاهد هیچ کس دیگه ای نمیتونه اون صندلیا رو پر کنه (حالا نمیدونم اون 20 نفر بقیتون شاهد بودن یا نه؟ )
اینم که میگین کی بیشتر خرج کرده و اینا....برین به عنوان مثال "رستگار رحمانی تنها" رو ببینین....یا مثلا من خودم دوست دارم، رتبش شد 59 فک کنم یا 61 (دقیق یادم نیست) و الآ« داره برق شریف میخونه...این پسر من و هیچ کدوم از دور و بریاش ندیدیم که کلاس کنکور بره...
هستن کسایی که اصلا کلاس نمیرن یا مثلا فقط یدونه کلاس فیزیک میرن و رتبه های خوبی هم میارن....اما اینکه خرج بکنی تاثیر بسزایی داره!! اینو قبول دارم!
خب رتبه آوردن دست گلشون درد نکنهبه نقل از نارنجک :خیلیا هستن که ممکنه از رشته دانشگاهی هیچی ندونن، ممکنه بعدا درست بشه این وضعشون، ممکنم هست تغییر رشته بدن برن یه چیز دیگه بخونن!
مهم اینه که رتبه رو آورده با درس خوندن. چه زیاد و چه کم
:)
به نقل از M A S U M E :راستی 89 نبود..79 بود..یعنی 30 تا..اینو اشتباه گفتم..
یعنی 30 تا شاهد داریم ما؟
بعد خوبه خودتون هم میگید.."هستند کسانی که" یعنی تو 300 تای اول شاید به زور 20 تا این جوری پیدا کنی و بقیه همشون رتبه هاشون این نمیشد اگر و اگر شرایطشون اتز بقیه بهتر نبود..اکثریت اطرافیان من به زرور پول و معلم اومدن بالا..نه هوش یا تلاشی که داشته باشن و دیگران نداشته باشن
به نقل از amir h :خب رتبه آوردن دست گلشون درد نکنه
خدا واسه مادر پدرشون نیگرشون داره
بحث اینه که ملاک تعین دانشجوی معماری کنکور ریاضی نباید باشه
من این قسمت رو داشتم میگفتم..کلا رتبه آوردن مزخرف ترین چیزه! یعنی چی آخه!!!! خوب خیلی ها پول ندارن اون قدر که بخوان این جوری خرج کنن یا شاید دارن و خانواده تو باغ نیستن که این کارو کنن..نمیشه که..به نقل از نارنجک :مهم اینه که رتبه رو آورده با درس خوندن. چه زیاد و چه کم
:)