سمپادی_ss
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- .
- شهر
- .
پاسخ : دومی ها بیان تو (المپیاد نجوم )
سلام!میشه یه چندتا منبع خوب معرفی کنید؟
سلام!میشه یه چندتا منبع خوب معرفی کنید؟
ضمن خوشامد گویی باید بگم : منبع آب !به نقل از سمپادی_ss :سلام!میشه یه چندتا منبع خوب معرفی کنید؟
شمام ضمن خوشامد گویی ، به نظر من فعلا ریاضی و فیزیکتو قوی کنی بهتره .به نقل از ghasemi :سلام منم هستم.
تا حالا یه فصل از اسمارت,یه فصل از دینامیکی,سه فصل از هالیدی,حساب دیفرانسیل هم تا آخر مشتق بلدم.
خیلی کمه؟
برناممو چجوری تنظیم کنم؟
معمولا بهمن ماهه !به نقل از ghasemi :دست شما درد نکنه.
راستی!مرحله 1 المپ کیه؟
امسال چیه المپیاد درست بود ؟ که این یه موردش درست باشه ؟! امسال کلا مدیر عوض شد ، یکم برنامه ریزیشون ریخت بهم ، اینجوری شد !به نقل از ThE sTaR :امسال پس برا چی اسفند بود؟
تریپ مدیر بازی : ورود شما رو به انجمن پر مهر و صفای المپیاد نجوم سمپادیا واس چی عضو شدی واقعا ؟!به نقل از مهی :من تقریبا نسبت به شما هیچی نمیخونم راستشم بخاید اصلا مدرسه تیزهوشان نمیرم ولی درسم خوبه و با اینکه کلا نمیخونم امیدوارم که مدالل طلا بیارم !
من دیوونه نجومم و میشه گفت که دارم کتاب الفبای نجوم واخترفیزیک رو میخونم.
میشه منم باشم؟
نمیخونی.تازه شروع کردی.مدرسه نمیری.............. میخوای طلا شی...............به نقل از مهی :من تقریبا نسبت به شما هیچی نمیخونم راستشم بخاید اصلا مدرسه تیزهوشان نمیرم ولی درسم خوبه و با اینکه کلا نمیخونم امیدوارم که مدالل طلا بیارم !
میشه منم باشم؟
به نقل از ThE sTaR :نمیخونی.تازه شروع کردی.مدرسه نمیری.............. میخوای طلا شی...............
اونجا خوش میگذره نه؟
به نقل از مهی :من تقریبا نسبت به شما هیچی نمیخونم راستشم بخاید اصلا مدرسه تیزهوشان نمیرم ولی درسم خوبه و با اینکه کلا نمیخونم امیدوارم که مدالل طلا بیارم !
میشه منم باشم؟