• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

How I Met Your Mother

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع SOUL KEEPER
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

بهترین شخصیت سریال کیه ؟

• رای‌دهندگان
    133
پاسخ : How I Met Your Mother

images

خانوم مادر هم که دیده شدن ُ ... (:
میگم شبیهِ لیلی نیست؟
sweet ـه خیلی (;;

ای بابا؛ حالا شاید همه ندیده باشن تا آخر سیزن هشت. کاشکی نمی‌ذاشتی این عکس و اینا رو. X_X
به علاوه این که به نظر من اصلاً سوییت نیست و انتظار من این بود که از دوست دخترای قبلی تد مثلاً رابین یا ویکتوریا سر باشه. حالا باید ببینیم چطوریه. :-<

به نقل از نر‌‌‌‌‌گس² :
ای بابا؛ حالا شاید همه ندیده باشن تا آخر سیزن هشت. کاشکی نمی‌ذاشتی این عکس و اینا رو. X_X
به علاوه این که به نظر من اصلاً سوییت نیست و انتظار من این بود که از دوست دخترای قبلی تد مثلاً رابین یا ویکتوریا سر باشه. حالا باید ببینیم چطوریه. :-<

آقا ، مهم قیافه نیس که ، مهم تفاهمه :-" + خیلی صورت معمولی و مهربونی داره . + منظور کارگردانم از انتخاب این همون مهم تفاهمه بوده :-"
+ بابا تو اینترنت پرشده همه جا از این :-" فک کردم همه می دونن :)) ببخشید به هرحال

خب من ندیده بودم که. :(( البتّه شما هم قصدت خیر بوده، من میدونم. :د ولی کلا نکنید این کار رو هیچ‌وقت! یهو اینجا رو باز کردم، نمیدونستم چشمام رو ببندم یا صفحه رو یا چی. :)) دیگه آخرش گفتم حالا که دیدم درست حسابی ببینم‌ش. :-" چیه این آخه؟ بسیار خارج از تصورم بود.

من انتظارداشتم خیـــــــلی از این حرفا سرتر باشه. واسه مادری که هشت سیزن ملتُ سرکار گذاشتن خیلی ضعیفه. به‌جرئت می‌شه گفت تمام دوست‌دخترای قبلی تد بهتر از این بودن. کلا ناراضی. تد لطفا طلاق بگیره. :-"

اپیزود های ۱ و ۲ سیزن ۹ دیده شدن. راضی هستم. مخصوصا از این خانوم مادر. خیلی خوبه٬ خیلی عالیه. خیلی هم به تد میاد اصن.
(این سیزن چقدر کش داره! نکنه کل سیزن قراره تو روز عروسی بگذره؟!)
سیزن آخر :-<

اون سایتی که من ازش دانلود میکردم دیگه نمیذاره این فصلشو! یکی سایت معرفی کنه لطفا ;;) ;D

از سيزن ٩ تا اين جاش كه راضى نيستم زياد. مامانه رم دوست ندارم اصن. :-<
شما چى؟

منم سیزن 9 تا اینجا زیاد خوشم نیومده طنز نیس اصن :-< ... ولی مامانه خوبه ; D

منم اصلا از سیزن ۹ راضی نیستم :-< البته اپیزود ۹ش جالب بود٬‌ یعنی کلا از هرچی که به این مامانه مربوط باشه راضی‌م٬ مامانه خیلی عالیه :دی
ولی کلا خیلی بی‌مزه‌س که توی همون سه روزِ آخر هفته‌ی یه عروسی٬ اینا به اندازه‌ی یه سیزن کامل بخوان داستان داشته باشن. اصن بدون مک‌لارنس و آپارتمانشون و دفترکار بارنی تو GNB و کلا نیویورک٬ بامزه نیست اصلا. فلش‌بک هم که به درد نمی‌خوره. :-<

Back
بالا