پاسخ : پیش دانشگاهی های قلمچی
به نقل از ali 73 :
من دیگه امیدی به کنکور ندارم
من میدونم امسال تو کنکور هیچی نمیشم و یه سال باید بمونم. خعلی سخت بود لامصب
به نقل از twilight :
به نقل از ثنــــــــــا :
من واقعا خراب کردم آزمونو
ی آزمون بیشتر نداریم و من همش دارم بدتر میدم.
زیست /عربی درصدم خیلی پایینه...
بچه ها به نظرتون سختی سوالا چطور بود؟
_________
حتی از ازمون اون هفته ک عصر دادم با کلی خستگی سنجش هم بدنر دادم...ای خدا کنکور چی قراره بشه...
به به
به به
!
چقدر عالی واقعا!
چقدر عالی خودتون رعایت حال خودتونو می کنید!
چقدر واقعا نسبت به خودتون دلسوز و مهربونین! چقدر هوای خودتونو دارین!
که الان نزدیک کنکور اینجوری به خودتون روحیه میدین!
صد هزار بار گفتم الان هیچکس نمیتونه کمکی بهتون بکنه جز خودتون و توکل بر خدا!
الان من هزار بارم بیام اینجا بگم اینا واسه همه پیش میاد...همه هرچی نزدیک کنکور میشن درصدا و ترازاشون میاد پایین... 3 تا آزمون آخر قلمچی وحشتناک سختن و غیراستاندارد...کنکور سخت هست اما غیراستاندارد نیست... هرچی بیام اینجا بگم دم کنکور نه وقت اضافی دارین نه انرژی اضافی که با این ناامیدیها و انرژی منفی ها و گریه زاریها هدرش بدین...هرچی هم که بگم هیچ فایده ای نداره تا خودتون نخواین...
بچه ها!
من آدمیم که به خاطر خراب کردن آزمون سوم سنجش 2 روز کامل گریه کردم!
آدمیم که واسه خراب کردن آزمون دوم قلمچی (که حتی کارنامه شو حاضر نشدم نگاه کنم و هنوزم نمیدونم رتبه م چند شده بود ) ساعتها گریه کردم و تمام امیدمو از دست دادم و اونقدر گریه کردم که مریض شدم و نمیتونستم از غصه چیزی بخورم و ...
م کسیم که گذروندم این روزها رو و دارم بهتون میگم اشتباه کردم...
شما اشتباه منو تکرار نکنید...
نتیجه این آزمونها هیچی رو واسه کنکور تعیین نمیکنه...
انقدر آدم میشناسم که رتبه های آزموناشون عالی بود و رتبه کنکورشون افتضاح... و اونقدر آدم میشناسم که تو کانون تراز زیر 5000 میاوردن و رتبه های خیلی خوب آوردن...
بچه ها...
من شعار نمیدم...
خودم گذروندم این روزهارو...خودم میدونم سخته و امیدشو آدم ممکنه از دست بده...اما دارم ازتون خواهش میکنم اگر نه به خاطر ما که این همه داریم باهاتون تو اوج امتحانامون پیش میایم و نگرانتونیم و تو نمازمون همه ش دعاتون میکنیم، اگر نه به خاطر ما، به خاطر خودتون، آروم باشین و بیخیال...تو کنکور قراره همه چیز عالی پیش بره...قراره به نتیجه زحمتاتون برسین ... قراره بهترین نتیجه رو بگیرین...
و من یه جمله رو از آقای موسوی نقل قول میکنم...جمله ای که تمام سختیهای کنکور و ناراحتیهای بعدش بهم یاد داد این جمله رو و یاد گرفتن همین به جمله می ارزید به تمام سختیهاش...
توی این روزای نزدیک کنکور یادتون باشه که خدا به فکرتونه، تلاشتون رو دیده و نمی ذاره چیزی اتفاق بیفته که به صلاحتون نباشه!
نتیجه یک سال زحمتتونو تو 2 هفته به خاطر روحیه خراب، تباه نکنید...
یکی از همکلاسیهام که یه نخبه واقعیه یه تکیه کلام خیلی قشنگ داره واسه وقت خداحافظی:
شاد باشید و امیدوار :)