ضبط یه قسمت باحال کلاستون(حتما بخونید )

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع مهسا.ق
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

مهسا.ق

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کامپیوتر ۱۳۹۳
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
نرم افزار
نمی دونم چه جوری شروع کنم
تو گذاشتن اسم تاپیک مرددم شاید بعدا عوضش کنم ولی فک کنم الان خوب باشه
خوب راستش قضیه اینه که
مسلما وقتی معلم شروع می کنه به درس دادن ما که نمی شینیم عین بچه آدم درس بخونیم و گوش بدیم که
حداقل بیشترمون نمی شینیم ;D
مسلا بسته به جنبه ی معلم یه اتفاقای باحالی تو کلاس می افته که کلی می خندیم و خلاصه که صحنه های باحالی به وجود می آد یا اکیپی می حرفیم و بازی می کنیم و یه سری چیزا که نمی شه گفت
منظورم رو می فهمید که
نمی دونم کسی خوشش می یاد یا نه ولی به نظرم خیلی فانه که صدا یا فیلم یه قسمتی از کلاسای هم رو ببینیم (منظورم درس دادن معلم و این چیزا نیست سوتی های سر کلاس و از این حرفا دیگه)
شایدم بتونیم یه کلیپی از توش در بیاریم
بازم بستگی به این داره که بچه پایه باشن یا نه
می تونید چند نفری این کارو بکنید و بفرستید
فک کنم جالب بشه
هر کی می خواد لطفا اعلام آمادگی کنید ;D

پ.ن: چه قدر استقبال یعنی اصلا من چی بگم
یعنی این قدر موضوع مسخره بود؟

پاسخ : ضبط یه قسمت باحال کلاستون(حتما بخونید )

آخه مهسا شاید بشه وویس بذاریم ولی فیلم نمی شه بذاریم اینجا!

آره درسته
فیلم رو واسه یه چیز دیگه گفتم یه سری جا ها نامه نگاری یا بازی هایی که می کنیم با ویس نمی شه مثلا از صفحه و از این جور چیزا دیگه منظورم رو می فهمی
اما یه سری جا ها ویس خیلی باحال می شه
منظور من هر دوتاش بود

من یه کلیپ یک ساعت و نیمه از کلاس دفاعی سال پیش دارم !
اما کیفیت صداش خوب نیست ولی کل کلاس رو می پوشونه ! ضمنا واسه اینکه بعضیاااااااااااااااااااا نرن لو بدن که داریم فیلم می گیریم فقط من و یه نفر دیگه ار بچه های کلاس درباره این دوربین می دونستیم واسه همین زیاد اذیت معلم نکردیم ! :-"
حالا نمی دونم بذارم یا نه ! :-?

• لایک
امتیازات: L.E

به نقل از مهسا.ق :
آره درسته
فیلم رو واسه یه چیز دیگه گفتم یه سری جا ها نامه نگاری یا بازی هایی که می کنیم با ویس نمی شه مثلا از صفحه و از این جور چیزا دیگه منظورم رو می فهمی
اما یه سری جا ها ویس خیلی باحال می شه
منظور من هر دوتاش بود
کلا خودتم میدونی جو کلاس کلاس اگه معلم نباشه شلوغ تر از این حرفاس که بشه وویسه واضح ازش در اورد یامثلا فیلم گرفت و فیلمه ام طوری باشه که بشه گذاشت تو سایت...

معلمم باشه تو واقعا خودت جرئت میکنی گوشیو در بیاری از معلمه فیلم بگیری در حالی که دارین اسکلش میکنی؟ اصن میشه؟

• لایک
امتیازات: L.E

به نقل از MeLi :
کلا خودتم میدونی جو کلاس کلاس اگه معلم نباشه شلوغ تر از این حرفاس که بشه وویسه واضح ازش در اورد یامثلا فیلم گرفت و فیلمه ام طوری باشه که بشه گذاشت تو سایت...

معلمم باشه تو واقعا خودت جرئت میکنی گوشیو در بیاری از معلمه فیلم بگیری در حالی که دارین اسکلش میکنی؟ اصن میشه؟
ببین قبول فیلم نمی شه ولی وقتی معلم هست به نظرو می شه وویس داد البته مطمئنا طول می کشه تا یه تیکه باحالی پیدا بشه که بشه گذاشتش

به نقل از MeLi :
اره برای چی نشه مخصوصاً اول زنگ که هنوز اومده تا حضور غیاب کنه کلاس نظم خاصی نداره ، فقط مشکل این جاست که چه جوری فیلم ها رو بذاریم . البته وویس هم قشنگه . من اگه بتونم زنگ تحلیلی یه وویس بگیرم بذارم قشنگ میشه آخه کر کر خندست

ممنون
بچه ها اگه همکاری کنید خدایی باحال می شه

.

به خطرش نمی ارزه! میدونید فیلم گرفتن از دبیر سر کلاس جرم محسوب میشه؟!

بچه ها من یه کلیپ دارم از سر کلاس ولی 18 مگابایته سعی میکنم کم حجمش کنم و بزارم ببینید ;)

به نقل از Po²Яya.L :
بچه ها من یه کلیپ دارم از سر کلاس ولی 18 مگابایته سعی میکنم کم حجمش کنم و بزارم ببینید ;)

مرسی بزار مشتاقیم همه

لطفا تو www.picofile.ir آپلود کنید بچه ها

اینم کلیپه فقط اگر کسی تونست تبدیلش کنه به 3gp تا راحت تر دانلود شه با گوشیم گرفتما ولی با سه تا نرم افزار امتحان کردم تبدیل نشد
دانلود

لینک تصحیح شد

به نقل از fire ball :
ما اولای سال نون و پنیر و فلاکس چایو روزنامه و ... میبردیم و زنگ تفریح اول 10-15 نفری جمع میشدیم و صبحانه میخوردیم بعد یه روز چای اضافه اومد سر کلاس جبر و احتمال درحالی که معلم درس میداد ما ته کلاس چای میخوردیم تو فیلم واضحه

• لایک
امتیازات: TMNT

يه چاي خوردن 18 مگ

به نقل از fire ball :
يه چاي خوردن 18 مگ
چیکار کنم دور بین گوشیم با کیفیته B-) وگرنه 58 ثانیه اس

دوربین زیاد بردیم سر کلاس مثلا پارسال یکی از دبیرامون خییییییلی عصبانی شد شروع کرد به دادو بیداد که چرا اینطورین؟....کل ساعتو غر زد ...خیلی اذیتش می کردیم بنده خدارو... همون روز که عصبانی شد دوربین گذاشتیم توی جعبه گچ تصویر تقریبا ندارهچون تو جعبه ست اما صداش جالبه خاطره ای شا.امسالم ....فیلم گرفتیم....از دبیر فیزیک ...حسابان... ادبیات...

من فیلم نگرفته بودما به خدا راس میگم رجوع شود به دروغ نمیگم

دهن ما رو معلم عربی سرویس کرد در حد تیم ملی

ما بارسال حدود نيم ساعت کلاس رياضيمون رو يکي از بچه ها ضبط کرد
واقعا فوق العاده بود بچه ها گوش ميدادن غش ميکردن =)) =)) =)) =)) =)) =))

اره خیلی جالب میشه ......... ولی باید با بچه ها بحرفیم ... الانم که امتحاناست پس باید یه ماه دیگه بیای اینو دوباره بذاری من که پایه ام . چیز باحالی میشه...اند خنده میشه.........(شعر شد ;D )

Back
بالا