• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ضبط یه قسمت باحال کلاستون(حتما بخونید )

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع مهسا.ق
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ضبط یه قسمت باحال کلاستون(حتما بخونید )

دیر گفتی وگرنه فیلم گرفته بودم ولی حذفیدم

ما هم موقعی که معلم کامپیوترمون داشت خالی میبست و داستان میگفت صداشو ضبط کردیم ولی چون ته کلاس بودیم کیفیتش خوب نشد و بیشتر صدای بچه هاتوشه! یه مدت هم تو مدرسه به اسم "داستان های احمدی و دزدان" پخش شد! ;D

ما که نمیتونیم بذاریم که! هیشکی مقنعه سرش نیست ;D
ما این ویدئو 18 مگی هه رو دیدیم. به نظر من کلا این که فضای کلاس چه جوریه و اینا مهمه
18 مگ زیاد نیست ها 2 دیقه ای دانلود میشه

ما هم سال پیش زیاد فیلم گرفتیم.یه دفه هم حلقه اوردیم سر کلاس حلقه رفتن همه بچه ها.سر کلاس دینی هم که فقط از جواب دادن و اطوارای بچه ها فیلم گرفتیم
انقد پرف بودیم معلما نمی فهمیدن B-) B-)

با سانسور خیلی زیاد شاید بشه ولی آنتنای گرامی همه جا هستن. اینکار انجام شه معلوم نیست تو مد چه بلایی سرمون بیارن :|
اما ایده ی خوبیه به شرط مخفی بودن(چون اگرم با سانسور بسازیم-ین بازم باید مخفیانه و زیر زمینی برای دانلود بذاریم-ین)

به نقل از XIII>>M'eYo :
با سانسور خیلی زیاد شاید بشه ولی آنتنای گرامی همه جا هستن. اینکار انجام شه معلوم نیست تو مد چه بلایی سرمون بیارن :|
اما ایده ی خوبیه به شرط مخفی بودن(چون اگرم با سانسور بسازیم-ین بازم باید مخفیانه و زیر زمینی برای دانلود بذاریم-ین)
میتونی واسه کسانی که میخوان پ.خ یا ایمیل بزنی بعد اینجا یه پست بذاری تا بچه ها اگر از فیلم خوششون اومده با لایک دادن بگن

یه مورد کوچیک باید درس کرد ببینیم چی میشه
اگه خوب شد ادامه بدیمش
فقط فرمت ویدئوشو باید ماکسیمم به 25مگ اینا برسونیم نه بیشتر! وگرنه دیگه قابلیت کلیپو از دست میده

اقا ما با بچه ها یه فیلم گرفتیم زنگ زیست، البته زیست المپیاد بد نمیشه اینجا گذاشت خوب!!!
بنده خدا ابروش تو اف بی رفت اینجا نره دیگه...

.

منم ازکلاس ادبیات ی کلیپ دارم ولی برای 2سال پیشه نمیدونم چکارش کردم اگرپیداشدمیفرستم ب نظرم جالب میشه

Back
بالا