- شروع کننده موضوع
alemzadeh
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- هاشمی نژاد ۱
- شهر
- مشهد - تبریز
- دانشگاه
- دانشگاه هنر تبریز
- رشته دانشگاه
- طراحی صنعتی
به نام خدا
دوستان سمپادیایی سلام
اول از همه تولد سمپادیا رو به همه تون تبریک میگم درسته سنش از همه مون کمتره ولی از همه مون بزرگتره : )
خوب خیلی وقتتون رو نمیگیرم و از پادکست شماره ۳ پرده برداری میکنیم
فقط یه چن تا نکته من بگم:
-بابت خوب نشدن پادکست واقعا شرمنده واقعا وقت کمی در اختیارم بود من تا دیشب ساعت یازده داشتم وویس میگرفم از بچه ها و بعدش باز اسامی رو دادم فک کنم برای بار سوم چهارم دادم مهران م. عزیز وویس ضبط کرد ( واقعا باید یه تشکر ویژه از مهران م. عزیز بکنم) و این که کار اولم بود و اینا خلاصه ببخشید به بزرگی خودتون : )
-بعد از گوش کردن پادکست حتما نظرات و پیشنهاداتتون رو با ما در میون بذارید برای بهتر شدن پادکست های بعدی
-یه تشکر ویژه از عزیزانی که وویس دادن بکنم دستشون درد نکنه واقعا استقبال نسبت به سال گذشته فوق العاده بوده
عزیزانی که وویس دادند:
مهشید
گلی
Capitan.Pisko
سیما
3pde.f
نرگس²
hermes
meli
ali pasha
کوروش
نگین-راز
Mαζsα
khormaloooo
pegah.nodet
Dr.Eniac
ladymona
Dorna
iJB
mojahedeazam
hary
PRO
lof
close
کوزت
parasto joon
MissMarvelous
دم همگیتون گرم
پادکست رو هم میتونید با ۳ کیفیت دانلود کنید
کیفیت خوب - ۳۵ مگ
کیفیت متوسط - ۲۵ مگ
کیفیت کم - ۱۲.۵ مگ
بازم بابت این که اگه کار خوبی نشده عذر میخوام بالاخره تو کمتر از ۱۲ ساعت همه کارا انجام شد
آهنگ های استفاده شده از خوانندگان و نوازندگان زیر بودند:
TM BAX
گروه آرین
یانی
(بابت صدای رو اعصاب خودم هم پیشاپیش عذر میخوام )
دوستان سمپادیایی سلام
اول از همه تولد سمپادیا رو به همه تون تبریک میگم درسته سنش از همه مون کمتره ولی از همه مون بزرگتره : )
خوب خیلی وقتتون رو نمیگیرم و از پادکست شماره ۳ پرده برداری میکنیم
فقط یه چن تا نکته من بگم:
-بابت خوب نشدن پادکست واقعا شرمنده واقعا وقت کمی در اختیارم بود من تا دیشب ساعت یازده داشتم وویس میگرفم از بچه ها و بعدش باز اسامی رو دادم فک کنم برای بار سوم چهارم دادم مهران م. عزیز وویس ضبط کرد ( واقعا باید یه تشکر ویژه از مهران م. عزیز بکنم) و این که کار اولم بود و اینا خلاصه ببخشید به بزرگی خودتون : )
-بعد از گوش کردن پادکست حتما نظرات و پیشنهاداتتون رو با ما در میون بذارید برای بهتر شدن پادکست های بعدی
-یه تشکر ویژه از عزیزانی که وویس دادن بکنم دستشون درد نکنه واقعا استقبال نسبت به سال گذشته فوق العاده بوده
عزیزانی که وویس دادند:
مهشید
گلی
Capitan.Pisko
سیما
3pde.f
نرگس²
hermes
meli
ali pasha
کوروش
نگین-راز
Mαζsα
khormaloooo
pegah.nodet
Dr.Eniac
ladymona
Dorna
iJB
mojahedeazam
hary
PRO
lof
close
کوزت
parasto joon
MissMarvelous
دم همگیتون گرم
پادکست رو هم میتونید با ۳ کیفیت دانلود کنید
کیفیت خوب - ۳۵ مگ
کیفیت متوسط - ۲۵ مگ
کیفیت کم - ۱۲.۵ مگ
بازم بابت این که اگه کار خوبی نشده عذر میخوام بالاخره تو کمتر از ۱۲ ساعت همه کارا انجام شد
آهنگ های استفاده شده از خوانندگان و نوازندگان زیر بودند:
TM BAX
گروه آرین
یانی
(بابت صدای رو اعصاب خودم هم پیشاپیش عذر میخوام )