- شهر
- مشهد
- دانشگاه
- ازاد:-""
- رشته دانشگاه
- مهندسی معماری
پاسخ : سمپادیا تولدت مبارک
اول از همه یه لایک به همه بکس...واقعا دیروز که بچه ها ویس رو دادن تو مدرسه گوش کردم حال کردم...
یه ان دلم برای همه تنگ شد...
و گفتم دیگه باید بیام امروز سمپادیا...
تا...
یه تشکر ویژه برای بار دوم از علی
و تمام کسانی که ویس دادن و باعث شدن واقعا دوباره حس کنم سمپادیا رو نمی شه ول کرد و رفت
و...
فک نکنین من لکنتی چیزی دارما...نه!من یکم هول شده بودم اخه نا اشنا بودم(اخه بار 100 اُم ضبطمون بود...تو این اخریه که دادیم علی 131 اُمی یکم با جو خو گرفتم دیگه تته پته نمی کردم)...
کلا مسهدیا باحالنا...
(شوخیه ها )
خوب اقا چه کنم تا من میومدم حرف بزنم این سارا جنبه اهنگ نداشت شروع می کرد به قر دادن،من خوب گیج می شدم راجع به قر سارا بگم یا تولده سمپادیا
بعد همش این سارا بعده من بود هی میومد می گفت من کوزت هستم من اخرش یکم گیج شدم یه 2بار سره ضبط من گفتم"سلام...من کوزت هستم"
یه چند بارم یادم می رفت الان باید چی می گفتم
و...با تشکر از خودم و همایش که کلا ما امسال می خوایم کلاس بپیچونیم از اسم همایش سو استفاده می کنیم
اول از همه یه لایک به همه بکس...واقعا دیروز که بچه ها ویس رو دادن تو مدرسه گوش کردم حال کردم...
یه ان دلم برای همه تنگ شد...
و گفتم دیگه باید بیام امروز سمپادیا...
تا...
یه تشکر ویژه برای بار دوم از علی
و تمام کسانی که ویس دادن و باعث شدن واقعا دوباره حس کنم سمپادیا رو نمی شه ول کرد و رفت
و...
فک نکنین من لکنتی چیزی دارما...نه!من یکم هول شده بودم اخه نا اشنا بودم(اخه بار 100 اُم ضبطمون بود...تو این اخریه که دادیم علی 131 اُمی یکم با جو خو گرفتم دیگه تته پته نمی کردم)...
کلا مسهدیا باحالنا...
علی می بخشیمت فقط...بهتریو تو چی می بینی اقا؟! تو تته پته کردنه من؟! یا هزار و سیصـــد و... سارا اقا؟!به نقل از علی ع. :موقعی افرادی ۲ تا وویس میدن یعنی یکی که بهتره انتخاب شه من هم در مورد هنگامه و فرزانگان ۳ مشهد همین کارو کردم
باو به خدا نمیخواستم مسخره کنم
اه
(شوخیه ها )
من سوتی میدادم؟! نه خدایی من سوتی می دادم؟!به نقل از MissMarvelous :آقا من تشکر یادم رف...
با تشکر از طرف بچه های فرزانگان ۳ مشهد...
البته آخر وویسمون تشکر کردیما...
اون روز به بهانه همایش کلاسو پیچوندیم رفتیم پشت حیاط...بعد یه نفر نگهبانی میداد که فردا صداشو تو پش صحنه میذارم...
یه بارم ناظم اومد سریع جم کردیم یهو بحث رف سر موضوع پوسترو اینا...
خیلی برنامه فانی بود اصن آخریا پادکست سوژه شده بود...
ما دقیقن ۱۳۵ بار ضبط کردیم...
بس که سارا و ریحون سوتی دادن!
خوب اقا چه کنم تا من میومدم حرف بزنم این سارا جنبه اهنگ نداشت شروع می کرد به قر دادن،من خوب گیج می شدم راجع به قر سارا بگم یا تولده سمپادیا
بعد همش این سارا بعده من بود هی میومد می گفت من کوزت هستم من اخرش یکم گیج شدم یه 2بار سره ضبط من گفتم"سلام...من کوزت هستم"
یه چند بارم یادم می رفت الان باید چی می گفتم
و...با تشکر از خودم و همایش که کلا ما امسال می خوایم کلاس بپیچونیم از اسم همایش سو استفاده می کنیم