کوزت کوزت ارسالها 1,651 امتیاز 7,348 نام مرکز سمپاد فرزانگان 3 مشهد شهر مشهد رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر 2011/10/19 #131 پادکست مهران جان بگو کوزت باز با لهجه فرانسوی بگو بگو آقا ی پادکسته دیگه دوس داشتیم:ایکس ما تو مدرسه حوصلمون سر میره
پادکست مهران جان بگو کوزت باز با لهجه فرانسوی بگو بگو آقا ی پادکسته دیگه دوس داشتیم:ایکس ما تو مدرسه حوصلمون سر میره
settareh کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,720 امتیاز 3,910 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تهران 2011/10/19 #132 پاسخ : سمپادیا تولدت مبارک +هنگامه! عالی بود +هههه سپیده عالی بود :) +نرگس! چرا صدات این جوری شده؟ +مهسا چقدر صدات شبیه صدای معلم انشای مائه ! +صدای قورباغه! )) وای خدا ))))) کوروش! ))))))))))))) +مهران چرا مث گزارشگر های واترپلو رادیو حرف میزنی؟ (با حرفات بسیـار موافقم) +انجمن ورزشو این جوری تبلیغ میکنن؟ خیابانی از تو بهتر تبلیغ میکنه! ماست! ماست! یه ذره شور و هیجان داشته باش خب! خودم باید تبلیغشو میکردم ! +علی این قدر ممم ممم نکن ! +عماد! عالی بود! )))))))) +حیف که نتونستی بهمون شام بدی! ایول سارا ! کلا خیلی خوب بود! دم همتون گرم! منم ... تنبل بازی در اوردم وویس ندادم. با ارظ معضرط تولدتم که گفتم مبارک
پاسخ : سمپادیا تولدت مبارک +هنگامه! عالی بود +هههه سپیده عالی بود :) +نرگس! چرا صدات این جوری شده؟ +مهسا چقدر صدات شبیه صدای معلم انشای مائه ! +صدای قورباغه! )) وای خدا ))))) کوروش! ))))))))))))) +مهران چرا مث گزارشگر های واترپلو رادیو حرف میزنی؟ (با حرفات بسیـار موافقم) +انجمن ورزشو این جوری تبلیغ میکنن؟ خیابانی از تو بهتر تبلیغ میکنه! ماست! ماست! یه ذره شور و هیجان داشته باش خب! خودم باید تبلیغشو میکردم ! +علی این قدر ممم ممم نکن ! +عماد! عالی بود! )))))))) +حیف که نتونستی بهمون شام بدی! ایول سارا ! کلا خیلی خوب بود! دم همتون گرم! منم ... تنبل بازی در اوردم وویس ندادم. با ارظ معضرط تولدتم که گفتم مبارک
mahshid_f کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 909 امتیاز 5,943 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 92 دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه روان شناسی 2011/10/19 #133 پاسخ : سمپادیا تولدت مبارک بچه ها از عصر تا حالا داشتم دانلود میکردم تا 94 رفته بود، اینترنت قط شد، همش پرید احساس میکنم میخوام بمیرم یکی به من پادکست بده... این جزو مشقت های بعد از آماده شدن پادکسته
پاسخ : سمپادیا تولدت مبارک بچه ها از عصر تا حالا داشتم دانلود میکردم تا 94 رفته بود، اینترنت قط شد، همش پرید احساس میکنم میخوام بمیرم یکی به من پادکست بده... این جزو مشقت های بعد از آماده شدن پادکسته
L.E کاربر فوقحرفهای ارسالها 980 امتیاز 6,737 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 1 ِ تهران شهر تهران 2011/10/19 #134 پاسخ : سمپادیا تولدت مبارک بابا نرگس چرا لهجه گرفته؟! نداره اصلا! چیش!چرا هیشکی لهجه نداشت خوب؟ نرگس...تبلیغت قد تبلیغای می شاپ بود! ملی وویس جدیدت بهتر بود! اعتراف کنم همین الان تموم شد! کوزت ایناام اولش خعلی خنده بود!:-جی
پاسخ : سمپادیا تولدت مبارک بابا نرگس چرا لهجه گرفته؟! نداره اصلا! چیش!چرا هیشکی لهجه نداشت خوب؟ نرگس...تبلیغت قد تبلیغای می شاپ بود! ملی وویس جدیدت بهتر بود! اعتراف کنم همین الان تموم شد! کوزت ایناام اولش خعلی خنده بود!:-جی
کوزت کوزت ارسالها 1,651 امتیاز 7,348 نام مرکز سمپاد فرزانگان 3 مشهد شهر مشهد رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر 2011/10/19 #135 پادکست شما حیف شد صوتی شنیدین تصویریش جذاب تر بود من میرقصیدم پری بدو بدو نگهبانی میداد برمیگشت
meli کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 2,014 امتیاز 8,485 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 1 تهران شهر تهران مدال المپیاد برنز کشوری کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه علوم کامپیوتر 2011/10/19 #136 پاسخ : سمپادیا تولدت مبارک آقا یه نکته ای خیلی جالب بود... کلا همه فرزانگان یکیا کلی سنگین و رنگین و با وقار یه چند تا جمله ادبی گفته بودن دریغ از یکم فان و خلاقیت(خودم... گلی... نرگس... مهشید... نگین_راز...) بعد مشهدیا دقیقا نقطه ضد ما.... کلا از سه فرسخی وویسشونو میشنیدی کلی روحیت عوض میشد... اعتراف میکنم سر وویسه بچه های خودمون خوابم گرفت ((شایم واسه این بود که قبلا شنیده بودم واسم مزه نداشت... ) بعد پادکسته سیر شادی داشت... مثلا از جدی شروع میشد به فان ختم میشد... +من از وویسه خودم بدم میاد... صدائه ضبط شدس داریم؟
پاسخ : سمپادیا تولدت مبارک آقا یه نکته ای خیلی جالب بود... کلا همه فرزانگان یکیا کلی سنگین و رنگین و با وقار یه چند تا جمله ادبی گفته بودن دریغ از یکم فان و خلاقیت(خودم... گلی... نرگس... مهشید... نگین_راز...) بعد مشهدیا دقیقا نقطه ضد ما.... کلا از سه فرسخی وویسشونو میشنیدی کلی روحیت عوض میشد... اعتراف میکنم سر وویسه بچه های خودمون خوابم گرفت ((شایم واسه این بود که قبلا شنیده بودم واسم مزه نداشت... ) بعد پادکسته سیر شادی داشت... مثلا از جدی شروع میشد به فان ختم میشد... +من از وویسه خودم بدم میاد... صدائه ضبط شدس داریم؟
mahshid_f کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 909 امتیاز 5,943 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 92 دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه روان شناسی 2011/10/19 #137 پاسخ : سمپادیا تولدت مبارک آخه اونا با هم بودن، ما تنها بودیم... مثلا توقع داشتی من تنهایی آواز بخونم؟ هی گفتم بیاین با هم ضبط کنیم
پاسخ : سمپادیا تولدت مبارک آخه اونا با هم بودن، ما تنها بودیم... مثلا توقع داشتی من تنهایی آواز بخونم؟ هی گفتم بیاین با هم ضبط کنیم
L.E کاربر فوقحرفهای ارسالها 980 امتیاز 6,737 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 1 ِ تهران شهر تهران 2011/10/19 #138 پاسخ : سمپادیا تولدت مبارک بابا خیلیم خوب بود! ولی ماام دیگه اگه می خواستیم جمعی پر کنیم اول اینکه خز می شد بعدم تعداد خعلی زیاد بود! آهنگ زیر صحنه ی ریحون اینا!
پاسخ : سمپادیا تولدت مبارک بابا خیلیم خوب بود! ولی ماام دیگه اگه می خواستیم جمعی پر کنیم اول اینکه خز می شد بعدم تعداد خعلی زیاد بود! آهنگ زیر صحنه ی ریحون اینا!
Ali pasha کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 752 امتیاز 38,654 نام مرکز سمپاد شهید رجایی اسلامشهر شهر اسلامشهر سال فارغ التحصیلی 1390 دانشگاه پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران رشته دانشگاه مهندسی شیمی 2011/10/19 #139 پاسخ : سمپادیا تولدت مبارک پیسکو من اول فکر کردم گفتی این صدایی که میشنوید صدای دیسکوئه!! آقا قضیه این صدای من چیه؟! همه میگن! ایول به همه!
پاسخ : سمپادیا تولدت مبارک پیسکو من اول فکر کردم گفتی این صدایی که میشنوید صدای دیسکوئه!! آقا قضیه این صدای من چیه؟! همه میگن! ایول به همه!
کوزت کوزت ارسالها 1,651 امتیاز 7,348 نام مرکز سمپاد فرزانگان 3 مشهد شهر مشهد رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر 2011/10/19 #140 پادکست منم فک کردم ی پسرس داره میگه صدایی که میشنوید دیسکوئه ما خز بود یعنی؟ آقا این گوشی تو حلقه ما بود ببخشید جیغ جیغ کردیم
پادکست منم فک کردم ی پسرس داره میگه صدایی که میشنوید دیسکوئه ما خز بود یعنی؟ آقا این گوشی تو حلقه ما بود ببخشید جیغ جیغ کردیم